Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Kasia Cichopek
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alva

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sob 25-07-2009, 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oczko napisała:
Czasem cieszę się, że nie mam tu polskich gazet. Uśmiechnięta

O tym samym też pomyślałam. Śmiejąca się

Podpis SerduszkoNie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna.Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
nanna2222
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 25-08-2009, 10:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja dowiedziałam się, że ona urodziła z gazety, jak byłam u dentysty. Miała cesarkę, ale podobno chciała rodzić naturalnie. Tylko coś mi się w to nie chce wierzyć.

Podpis Całe moje życie to Ty - Wszystkie moje noce i dni...

18.08.2007- Nasz ślub
25.03.2009 - Narodziny naszego Synka
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 25-08-2009, 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czytałam w internecie, że właśnie miała cc na życzenie.
Teraz ponoć ma problemy by schudnąć po ciąży. No cóż, do szczupłych nigdy nie należała.
Ponoć też nie będzie zarabiać 10 tyś zł za odcinek "Jak oni śpiewają", tylko 9 tyś. A ona chciała walczyć o podwyżkę.

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

szczęśliwamama

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Sob 03-10-2009, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja ją uwielbiam i podziwiam
Powrót do góry

Betii

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 12-11-2009, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie lubie tej Cichopek,jak w serialu tak i w życiu osobistym,lepiej by się w końcu zajęła wychowaniem swojego dziecka,a ona się pcha wszędzie gdzie jej nie chcą,byle by była ztego duża kasa. Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła

Podpis ''Śpieszmy się kochać ludzi,
tak szybko odchodzą''- Ks.Jan Twardowski. Życie jest piękne,ciesze się życiem w zdrowiu.
Moje marzenie-zostać znów mamą.
Powrót do góry

NIKITA

Zodiak: Baran

PostWysłany: Wto 24-11-2009, 16:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Betii napisała:
Nie lubie tej Cichopek,jak w serialu tak i w życiu osobistym,lepiej by się w końcu zajęła wychowaniem swojego dziecka,a ona się pcha wszędzie gdzie jej nie chcą,byle by była ztego duża kasa. Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła

Ja tez jej nie lubie, wole wiele innych gwiazd , a nie gwiazdeczek ktore za wszelka cene chca huk wokol siebie robic, a co do urody jest wiele ladniejszych aktorek i fajniejszych od niej!!! Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

kropelkaszczęścia

PostWysłany: Nie 27-12-2009, 1:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dla mnie to Ona zachowuje się jakby URWAŁA SIĘ Z CHOINKI!!! Nie lubię jej, wielka mi gwiazda z M jak Miłość...
Powrót do góry

żmijka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Nie 27-12-2009, 1:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie mam nic do Kasi Cichopek. Lubię ją, jest bardzo sympatyczną osobą. Może czasami aż za nadto. Ale i tak ją lubię.

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry

fef

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Nie 27-12-2009, 1:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No właśnie, dla mnie ona jest za nadto miła. Zawsze, gdy widzę z nią jakiś wywiad, zastanawiam się jaka jest naprawdę. Myśli

Podpis Przyjaciele są jak anioły, podnoszą, gdy Twoje skrzydła opadają...
04.11.2003 dziecko 15.07.2009
Powrót do góry

żmijka

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Nie 27-12-2009, 1:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mnie się wydaję, że ona właśnie taka jest. Nie wiem dlaczego ale akurat ją lubię. Inne aktorki, dziennikarki np. Kinga Rusin- też jest miła i w ogóle, ale jej nigdy nie mogę strawić, ale to już w innym wątku.
Kasię bardzo polubiłam z M jak miłość, taniec z gwiazdami, i wiele przez wiele innych jej wypowiedzi np w DDTvn na temat anonimowości jej synka. To było bardzo przemyślane z ich strony.

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry

Perfacja

PostWysłany: Pon 28-12-2009, 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

fef napisała:
No właśnie, dla mnie ona jest za nadto miła. Zawsze, gdy widzę z nią jakiś wywiad, zastanawiam się jaka jest naprawdę. Myśli

O dokładnie. Może i jest sympatyczna, ale ja nie lubie takich przesłodzonych panienek. Wydają mi się nieszczere i wyreżyserowane. Ciekawe czy prywatnie Kasia tez jest wiecznie uśmiechnięta i w ogóle taka... tiu tiu tiu Puszcza oko
Ale generalnie nic do niej nie mam. Lepsza grzeczna prezenterka niż wulgarna.
Powrót do góry

EwelinaCh32

Zodiak: Lew

PostWysłany: Czw 07-01-2010, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tylko, że wszędzie jej pełno ... kto prowadził sylwestra w telewizji, oczywiście że Cichopek Smutna

Podpis Trzeba żebyś żył dla innych, jeżeli chcesz żyć dla siebie
Powrót do góry

lala874

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Moim zdaniem Kasia jest miłą osobą także w prywatnym życiu. Mimo tego najwyraźniej nastąpiło zmęczeniem materiału jej osobą... powinna dać widzom odpocząć od siebie, a wszystkim wyszłoby to na dobre. Ale ogólnie kobieta na plus Uśmiechnięta
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Na początku gdy była jeszcze mało znana i zaczynała grać w M jak... było ok ale teraz jest jej za dużo na wizji...

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 09-01-2010, 8:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio czytałam, że ma poprowadzić kolejną edycję "Idola" Puszcza oko .

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny
Strona 12 z 14

Skocz do: