Zapowiada się świetnie.
Troszkę przesłodzony jak dla mnie i pierwszy odcinek za bardzo epatował sexem, ale mam nadzieję, że kolejne odcinki też będa w stanie zainteresować mnie (i innych) tak mocno, jak te dwa umieszczone w sieci...
Obejrzałam dziś drugi odcinek i ten to dopiero emanowałam seksem.
Akcja powoli się rozwija, ale jak dla mnie drugi odcinek był nudny, oby dalsze były ciekawsze.
Ja kilka dni temu obejrzałam już drugi odcinek i w przeciwieństwie do Mai mnie się bardzo podobał. A jak się Wesołowski Przybylskiej oświadczał, to się wzruszyłam .
I wcale nie przeszkadza mi emanowanie seksem, w końcu coś "z pazurem" dla kobiet, a nie tylko nudny, grzeczny romantyzm .
Dla mnie Dereszowska i Przybylska wymiatają . Na pewno będę oglądać dalej, tylko pewnie sobie poczekam na 3 odcinek .
A muzyka jak dla mnie idealnie pasuje.
Obejrzałam 1 odcinek.
I jestem mile zaskoczona.
Jak nie przepadam za Dereszowską i Wesołowskim to chyba mogę ich znieść na rzecz Przybylskiej i tej babki co gra Aśkę.
Serial jest o wiele prawdziwszy, nowoczesny w porównaniu do tej papki jaką serwowala nam np. Łepkowska przez tyle lat.
Fajny dynamiczny montaż - dzielenie ekreanu, widoczne okienka z smsa czy tam twittera (czy co to tam było ) i naprawdę dobrze dobrana muzyczka.
Aż nie widać ze to polski serial! Trochę podobne do' Seksu w wielkim miescie' choć niby nie na tym wzorowane.
Oglądało się całkiem przyjemnie i chyba skuszę się na kolejne odcinki:).
.
Czy na tym vod.onecie będzie można ogladać wszystko za free czy to na czas? Bo tam inne seriale mają jakieś pakiety (8odcinków za 8zł czy coś..). Rozkminił to ktoś? ;>
Dziewczyny, mam prośbę. Jeśli macie zamiar zdradzać fabułę, piszcie SPOILER i nie psujcie reszcie seansu.
W wątkach serialowych już kiedyś została ustalona reguła, żeby nie zdradzać fabuły. Ponieważ każda z nas może oglądać serial w innym czasie, więc nie psujmy sobie nawzajem radości ogladania.
W wątkach serialowych już kiedyś została ustalona reguła, żeby nie zdradzać fabuły. Ponieważ każda z nas może oglądać serial w innym czasie, więc nie psujmy sobie nawzajem radości ogladania.
Pamiętam, dlatego przypominam właśnie, bo ja drugiego odcinka jeszcze nie obejrzałam.