Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Klub Szalonych Dziewic
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cacanka

PostWysłany: Sro 24-02-2010, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zapowiada się świetnie.
Troszkę przesłodzony jak dla mnie i pierwszy odcinek za bardzo epatował sexem, ale mam nadzieję, że kolejne odcinki też będa w stanie zainteresować mnie (i innych) tak mocno, jak te dwa umieszczone w sieci...Uśmiechnięta

No zobaczymy... Cool
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Joan

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sro 24-02-2010, 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Widziałam bilboardy na mieście tego.
jakiś nowy serial, pewnie znowu miłosny.
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 28-02-2010, 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Obejrzałam dziś drugi odcinek i ten to dopiero emanowałam seksem. Cool
Akcja powoli się rozwija, ale jak dla mnie drugi odcinek był nudny, oby dalsze były ciekawsze.

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 28-02-2010, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja na razie obejrzałam pierwszy i całkiem całkiem. Podoba mi się forma i pomysł z dynamizowaniem akcji muzyką.

Maja
, gdzie można drugi obejrzeć?
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Nie 28-02-2010, 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Rewelacyjny serial żeby zrobić sobie dobrze. Po całym dniu, usiąść z winkiem i pogapić się w szkiełko.

No i Przybylska - uwielbiam na nią patrzeć Bardzo uśmiechnięta

Odcinki są na VOD na onecie.
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Nie 28-02-2010, 22:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja kilka dni temu obejrzałam już drugi odcinek i w przeciwieństwie do Mai mnie się bardzo podobał. A jak się Wesołowski Przybylskiej oświadczał, to się wzruszyłam Zakłopotana .
I wcale nie przeszkadza mi emanowanie seksem, w końcu coś "z pazurem" dla kobiet, a nie tylko nudny, grzeczny romantyzm Uśmiechnięta.
Dla mnie Dereszowska i Przybylska wymiatają Śmiejąca się . Na pewno będę oglądać dalej, tylko pewnie sobie poczekam na 3 odcinek Przewraca oczami .
A muzyka jak dla mnie idealnie pasuje.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 10:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Po reklamach mam zamiar z ciekawości obejrzeć. Chyba dzisiaj leci przed Kuba co? Bo wojewódzkiego to obowiązkowo:P.

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 15:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziewczyny, mam prośbę. Jeśli macie zamiar zdradzać fabułę, piszcie SPOILER i nie psujcie reszcie seansu.
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 15:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

majuulla napisała:
Na pewno będę oglądać dalej, tylko pewnie sobie poczekam na 3 odcinek Przewraca oczami .

No ja też się nie mogę doczekać na ten 3 odcinek Puszcza oko.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

dziuba

Zodiak: Bliźnięta
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Obejrzałam 1 odcinek.
I jestem mile zaskoczona. Uśmiechnięta
Jak nie przepadam za Dereszowską i Wesołowskim to chyba mogę ich znieść na rzecz Przybylskiej i tej babki co gra Aśkę.
Serial jest o wiele prawdziwszy, nowoczesny w porównaniu do tej papki jaką serwowala nam np. Łepkowska przez tyle lat.
Fajny dynamiczny montaż - dzielenie ekreanu, widoczne okienka z smsa czy tam twittera (czy co to tam było Złośliwa) i naprawdę dobrze dobrana muzyczka.
Aż nie widać ze to polski serial! Trochę podobne do' Seksu w wielkim miescie' choć niby nie na tym wzorowane.
Oglądało się całkiem przyjemnie i chyba skuszę się na kolejne odcinki:).
Bardzo szczęśliwa.

Czy na tym vod.onecie będzie można ogladać wszystko za free czy to na czas? Bo tam inne seriale mają jakieś pakiety (8odcinków za 8zł czy coś..). Rozkminił to ktoś? ;>

Podpis You'll never know if you don't go,
You'll never shine if you don't glow!
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mari_cruz napisała:
Dziewczyny, mam prośbę. Jeśli macie zamiar zdradzać fabułę, piszcie SPOILER i nie psujcie reszcie seansu.

W wątkach serialowych już kiedyś została ustalona reguła, żeby nie zdradzać fabuły. Ponieważ każda z nas może oglądać serial w innym czasie, więc nie psujmy sobie nawzajem radości ogladania. Uśmiechnięta

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Majek napisała:
W wątkach serialowych już kiedyś została ustalona reguła, żeby nie zdradzać fabuły. Ponieważ każda z nas może oglądać serial w innym czasie, więc nie psujmy sobie nawzajem radości ogladania. Uśmiechnięta

Pamiętam, dlatego przypominam właśnie, bo ja drugiego odcinka jeszcze nie obejrzałam.
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari przepraszam Zakłopotana . Już więcej nie będę Uśmiechnięta.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

dziuba napisała:
Fajny dynamiczny montaż - dzielenie ekreanu, widoczne okienka z smsa czy tam twittera (czy co to tam było Złośliwa) i naprawdę dobrze dobrana muzyczka.

Dziuba
mi też się to podoba- głównie dlatego, że jest inne, nowe i ciekawe Puszcza oko.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 23:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Maja, w porządku, nie ma tragedii Uśmiechnięta.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 3 z 14

Skocz do: