Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 08 Gru 2007 Posty: 609 Skąd: Frankfurt am Main
Wysłany: Czw 18-02-2010, 20:41 Temat postu: Klub Szalonych Dziewic
Nowy serial na TVN od 2 marca
Klub Szalonych Dziewic
"Klub Szalonych Dziewic" to odważna obyczajowo opowieść o współczesnych kobietach z dużego miasta: ambitnych, śmiałych, seksownych i inteligentnych. Bohaterki przedstawione w serialu różnią się od innych kobiecych postaci do tej pory znanych z polskich produkcji. Są bardziej wyemancypowane
i przebojowe. To silne i niezależne kobiety, które za odwagę bycia sobą, niejednokrotnie płacą wysoką cenę.
Bohaterki serialu to przyjaciółki ze szkolnych lat: Daria (Dominika Łakomska), Joanna (Monika Buchowiec), Karolina (Anna Przybylska) i Magda (Anna Dereszowska). W przyjaźni są sobie niezwykle oddane, wierne i szczere. Ich rytuałem są cotygodniowe spotkania w pubie, gdzie przy ulubionym drinku - Szalona Dziewica - rozmawiają bez zahamowań o facetach, seksie i codziennych zdarzeniach.
Każda z przyjaciółek dąży do realizacji własnej drogi życiowej, nawet jeśli zdarzają im się porażki, nie żałują podjętych wyborów. Ich odwaga i bezkompromisowość determinują relacje z mężczyznami, które w efekcie pozbawione są schematów
i klasycznego myślenia o wspólnym życiu.
Paradoksalnie dziewczyny z serialu, tak jak wiele współczesnych kobiet, mają lepiej dobrane sukienki niż mężczyzn. Zarówno szczęście jak i ukochany są przecież
w obecnym świecie trudne do zdobycia i jeszcze trudniejsze do utrzymania.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9295 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Czw 18-02-2010, 21:32 Temat postu:
Chyba najlepsza serialowa nowość TVN-u. Tak przynajmniej wnioskuję z zajawek .
I mam wielką nadzieję, że nie będzie kiepską, polską wersją "Seksu w wielkim mieście" .
Ojej to przykro mi, nie wiedziałam .
Ja właśnie obejrzałam i jak na razie bardzo fajnie mi się oglądało. Taki typowo kobiecy, 4 bohaterki, a każda inna.
W końcu zrobili w Polsce coś tylko dla kobiet .
Ja własnie dziś obejrzałam pierwszy odcinek i musze przyznać, że przypadł mi do gustu. Coś mi się wydaje, ze będzie to jeden z moich ulubionych seriali.
Każda z bohaterek jest jakby z innego świata, będzie mieć inne problemy, perypetie, więc będzie ciekawie i na pewno nie będzie nudno.
Obejrzałam sobie ten odcinek i przyznam, że całkiem okej. Tylko muzyka czasem mnie wkurza, takie krzyki.
Będę sobie oglądała chyba, ale w sieci, bo do telewizora mi zawsze za daleko.
Obejrzałam sobie ten odcinek i przyznam, że całkiem okej. Tylko muzyka czasem mnie wkurza, takie krzyki.
Będę sobie oglądała chyba, ale w sieci, bo do telewizora mi zawsze za daleko.
No ja też pewnie w sieci będę oglądała, bo włączę sobie kiedy będę miała czas. A mi się ta muzyka właśnie podobała. Ostatnio mam bojowy nastrój, więc to pewnie dlatego .
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 12, 13, 14Następny
Strona 1 z 14