Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Klub Szalonych Dziewic
Idź do strony 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zaneta1

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 20:41    Temat postu: Klub Szalonych Dziewic Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nowy serial na TVN od 2 marca
Klub Szalonych Dziewic

"Klub Szalonych Dziewic" to odważna obyczajowo opowieść o współczesnych kobietach z dużego miasta: ambitnych, śmiałych, seksownych i inteligentnych. Bohaterki przedstawione w serialu różnią się od innych kobiecych postaci do tej pory znanych z polskich produkcji. Są bardziej wyemancypowane
i przebojowe. To silne i niezależne kobiety, które za odwagę bycia sobą, niejednokrotnie płacą wysoką cenę.

Bohaterki serialu to przyjaciółki ze szkolnych lat: Daria (Dominika Łakomska), Joanna (Monika Buchowiec), Karolina (Anna Przybylska) i Magda (Anna Dereszowska). W przyjaźni są sobie niezwykle oddane, wierne i szczere. Ich rytuałem są cotygodniowe spotkania w pubie, gdzie przy ulubionym drinku - Szalona Dziewica - rozmawiają bez zahamowań o facetach, seksie i codziennych zdarzeniach.

Każda z przyjaciółek dąży do realizacji własnej drogi życiowej, nawet jeśli zdarzają im się porażki, nie żałują podjętych wyborów. Ich odwaga i bezkompromisowość determinują relacje z mężczyznami, które w efekcie pozbawione są schematów
i klasycznego myślenia o wspólnym życiu.

Paradoksalnie dziewczyny z serialu, tak jak wiele współczesnych kobiet, mają lepiej dobrane sukienki niż mężczyzn. Zarówno szczęście jak i ukochany są przecież
w obecnym świecie trudne do zdobycia i jeszcze trudniejsze do utrzymania.

Zrodlo :Plejada.pl

Podpis Du bist alles was ich brauche Uśmiechnięta Ich liebe dich Schatz :**
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Chyba najlepsza serialowa nowość TVN-u. Tak przynajmniej wnioskuję z zajawek Puszcza oko.
I mam wielką nadzieję, że nie będzie kiepską, polską wersją "Seksu w wielkim mieście" Uśmiechnięta.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Widziałam reklamę tego serialu. Czy to ma być coś na wzór Seksu w wielkim mieście? Tak mi zapachniało jakoś.

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie tez sie skojarzylo z "Seksem w Wielkim Miecie", a to niedobrze by bylo... Szkoda, ze nie poogladam...

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 22:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina nie smuć się, można oglądać w internecie. Jest już 1 odcinek, właśnie jestem w trakcie oglądania.
Klub Szalonych Dziewic

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 23:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Majulka dzieki, tak sie ucieszylam i... wyskoczyl mi komunikat, ze filmy sa tylko dla osob przebywajacych na terenie Polski... Bardzo smutny

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ojej to przykro mi, nie wiedziałam Zakłopotana .
Ja właśnie obejrzałam i jak na razie bardzo fajnie mi się oglądało. Taki typowo kobiecy, 4 bohaterki, a każda inna.
W końcu zrobili w Polsce coś tylko dla kobiet Uśmiechnięta.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sob 20-02-2010, 15:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja własnie dziś obejrzałam pierwszy odcinek i musze przyznać, że przypadł mi do gustu. Coś mi się wydaje, ze będzie to jeden z moich ulubionych seriali. Puszcza oko
Każda z bohaterek jest jakby z innego świata, będzie mieć inne problemy, perypetie, więc będzie ciekawie i na pewno nie będzie nudno.

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Sob 20-02-2010, 22:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziewczyny kusicie żeby zacząć oglądać. Złośliwa

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Sob 20-02-2010, 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też postanowiłam sobie, że to będzie taki mój serial, który będę oglądać.
Gieniusia obejrzyj sobie pierwszy odcinek i się przekonaj Cool .

Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sob 20-02-2010, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też sobie obejrzę Uśmiechnięta. A on będzie raz w tygodniu tylko? Bo jeśli tak, to bardziej realne, że uda się oglądać.
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Sob 20-02-2010, 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

W jakie dni on będzie nadawany? Ciekawa jestem, może po niefortunnej Majce znajdzie się jakiś ciekawy serial do oglądania. Przewraca oczami

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Nie 21-02-2010, 8:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też jestem ciekawa w jakie dni i o jakiej porze będzie emitowany ten serial.
Mam nadzieję, że nie po 22 bo wtedy na bank nie obejrzę Niezdecydowana .

Dołączone po 2 minutach 23 sekundach:

Pierwszy odcinek będzie 2 marca o 21.30 więc godzina anwet znośna Bardzo uśmiechnięta

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Nie 21-02-2010, 9:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Skusiłyście mnie dziewczyny. Śmiejąca się

Obejrzałam sobie ten odcinek i przyznam, że całkiem okej. Tylko muzyka czasem mnie wkurza, takie krzyki.
Będę sobie oglądała chyba, ale w sieci, bo do telewizora mi zawsze za daleko. Śmiejąca się

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Nie 21-02-2010, 9:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

aurinko napisała:
Skusiłyście mnie dziewczyny. Śmiejąca się

Obejrzałam sobie ten odcinek i przyznam, że całkiem okej. Tylko muzyka czasem mnie wkurza, takie krzyki.
Będę sobie oglądała chyba, ale w sieci, bo do telewizora mi zawsze za daleko. Śmiejąca się

No ja też pewnie w sieci będę oglądała, bo włączę sobie kiedy będę miała czas. A mi się ta muzyka właśnie podobała. Ostatnio mam bojowy nastrój, więc to pewnie dlatego Śmiejąca się .

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 1 z 14

Skocz do: