Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Konferencja dla przedsiębiorczych kobiet

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Businesswoman
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
docha84

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 31-03-2010, 17:09    Temat postu: Konferencja dla przedsiębiorczych kobiet Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

9 kwietnia w SGH w Warszawie odbędzie się konferencja dla kobiet, które założyły lub planują założyć własny biznes. Będą tam wykłady kobiet na temat początków kariery, o kobiecym przywództwie itp. Zostanie tam także zainaugurowany konkurs Darboven Idee Grant 2010, w którym do wygrania jest 100 000 zł na rozpoczęcie działalności.

Więc jeśli macie jakieś ciekawe i innowacyjne pomysły to zapraszam. Uśmiechnięta
tutaj jest więcej informacji
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
aronka

PostWysłany: Wto 27-04-2010, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo fajna inicjatywa... Co prawda nie byłam, ale wyszperałam ich stronkę: www.darboven.pl/idee_grant - można sobie poczytać o konkursie, obejrzeć fotki i relację z konferencji Uśmiechnięta Koleżanka była i mówiła, że bardzo pozytywne wrażenia wyniosła... A jak u Was?
Powrót do góry

Wenila

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sob 22-05-2010, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja byłam i jestem pod wrażeniem!

Oglądałam tez film przedstawiający życie fundatora nagrody...wielki szacunek i podziw dla tego pana!
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Piwonia

PostWysłany: Pon 24-05-2010, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mi przede wszystkim podobały się przemowienia Pań laureatek oraz wsytąpienie dziewczyny, która w wieku 22 lat założyła własną firmę, będąc jeszcze na studiach! Tym samym pokazała nam, uczestniczkom, że można! Opowiadała o swojej pracowni ślubnej, w wieku 26 lat ma już 3 filie w Polsce i jedną w Londynie.
Powrót do góry

docha84

PostWysłany: Sro 09-06-2010, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pani Zuza Kuczbajska, słyszałam i czytałam wywiad, podziwiam takie kobiety Uśmiechnięta Chociaż ona akurat tkwi w branży raczej kobiecej, w mojej, nie wiadomo dlaczego, dominują mężczyźni...
Powrót do góry

Piwonia

PostWysłany: Pią 18-06-2010, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A podalabys ten wywiad ?
No i mów cóż to za branża Uśmiechnięta i nie poddawaj się i ściągaj formularz zgłoszeniowy ! o !
Powrót do góry

MeYa
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 18-06-2010, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Musze się wybrać kiedyś na coś takiego Podejrzliwa . Nie wiecie może czy coś jest w planach kolejnego ?

Podpis „Jeżeli nie wiesz dokąd idziesz trudno Ci będzie tam dojść”.
"Mądrość musisz sam z siebie, własną dobyć pracą" A.M.
Powrót do góry

docha84

PostWysłany: Pią 18-06-2010, 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

MeYa, taka konkretnie konferencja będzie pewnie dopiero przy kolejnej edycji konkursu, no chyba, że na zakończenie konkursu też kogoś zaproszą.

Piwonia, proszę bardzo, tutaj jest: http://www.biznesnaobcasach.pl/artykuly/trudne_poczatki_kobiecego_biznesu?off=0&max=10
Powrót do góry

Piwonia

PostWysłany: Wto 22-06-2010, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

docha84 Dziękuję Puszcza oko zaraz zabieram się za lekturę Uśmiechnięta

MeYa napisała:
Musze się wybrać kiedyś na coś takiego Podejrzliwa . Nie wiecie może czy coś jest w planach kolejnego ?

Warunkiem wzięcia udziału w konkursie nie jest uczestnictwo w konferencji, zatem uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie Uśmiechnięta
Powrót do góry

docha84

PostWysłany: Pią 20-08-2010, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziś wysłałam zgłoszenie, niech się dzieje, co chce Puszcza oko
Powrót do góry

Piwonia

PostWysłany: Sob 21-08-2010, 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja zaraz po weekendzie to uczynię, ale skoro tylko my tu wysłałyśmy to jury nie będzie miało dużo roboty ;P
Powrót do góry

Amneris

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sob 21-08-2010, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oj kurcze, jaka szkoda, że dopiero dziś zauważyłam ten temat Smutna
Gdyby nie to, że można zgłosic się tylko do 31 sierpnia, na pewno bym wysłała Smutna

powiedziałam dziś o konkursie koleżance, ona wyśle na pewno, także dziewczyny, nie cieszcie się z braku konkurencji, bo moja znajoma ma super pomysł na biznes! Puszcza oko
Powrót do góry

docha84

PostWysłany: Wto 24-08-2010, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem ciekawe ile będzie zgłoszeń, na pewno będzie w czym wybierać, chciałabym już znać wyniki Puszcza oko Czuję się jak kilka lat temu, kiedy czekałam na wyniki matury, a później egzaminów na studia Złośliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Businesswoman Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: