Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 01 Sie 2006 Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 3 Posty: 1438 Skąd: na Zachodzie bez zmian
Wysłany: Sob 21-04-2007, 9:02 Temat postu:
Zgadzacie się z tymi wynikami
Najseksowniejsza ustanawiająca trendy - Sienna Miller
Najseksowniejszy muzyk - Justin Timberlake
Najseksowniejsza piosenkarka - Carrie Underwood
Najseksowniejszy aktor - Eric Dane
Najseksowniejsza aktorka - Jessica Alba
Najseksowniejszy tata - David Beckham
Najseksowniejsza mama - Kate Hudson
Najseksowniejsze ciało na plaży - Matthew McConaughey
Najseksowniejsza para - Jay-Z & Beyonce
Najseksowniejszy uśmiech - John Duhamel
Najseksowniejsze oczy - Adrian Grenier
Najseksowniejsze nogi - Cameron Diaz
Najseksowniejsze usta - Jennifer Hudson
Najseksowniejsza obsada - Grey's Anatomy
Mi się podoba Kurkova, fajna lasencja z niej. Na środkowym zdjęciu fajnie wyszły jej nogi. Podobnie jak Uli podoba mi się Jessica Alba - super laseczka. A z listy to niewiele osób jest mi znajomych - no ale Justin Timberlake? Jak dla mnie z seksownością to on ma niewiele wspólnego - po prostu go nie lubię.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sob 21-04-2007, 10:12 Temat postu:
Też pierwsze słyszę o tej Kurkovej . Ale rzeczywiście jest ładna, choć zdecydowanie za chuda. Nie podobają mi się takie szkieletory.
Z tej listy, którą wkleiła Jewel to najbardziej podoba mi się Cameron Diaz- wg mnie jest śliczna.
CVo do Justina Timberleka to jest przystojny, ale najprzystojniejszy to już gruba przesada .
Najpiękniejsza para- Beyonce i Jay-Z- to zostawię bez komentarza, bo jak dla mnie Beyonce jest okropna.
Większości osób z tej listy nie znam więc się dalej nie będę wypowiadała.
O matko, jaka chudzina, jesc jej nie dają bidusi czy co? A tam w Czechach takie pyszne knedliki maja, i smażony ser A tak serio-bardzo ładna ale ta figura to troche przesada, juz wole typ J.Lo tyle ze z troszke mniejszym tylkiem
Justin Timberlake-bleee
Nie znam połowy nazwisk z tej listy .
I nie zgadzam się z tą listą, chociażby ten najseksowniejszy aktor, przecież wiadomo, że jest nim ten co gra w 'Skazanym na śmierć' .
Nie znam połowy nazwisk z tej listy .
I nie zgadzam się z tą listą, chociażby ten najseksowniejszy aktor, przecież wiadomo, że jest nim ten co gra w 'Skazanym na śmierć' .
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Następny
Strona 1 z 9