Lubię Kubę choć teraz już nie czekam na jego program jak kiedyś.
Pamiętam pierwsze odcinki jego programu Kuba Wojewódzki śmialiśmy się z mężem do rozpuku.Bawił nas do łez.Cięte riposty i niesamowite poczucie humoru(taki lubię).A teraz jakoś mniej.Myślę,że po prostu się do Niego przyzwyczailiśmy.
Czy ktoś oglądał wczoraj Kubę? Agnieszka znów pozytywnie mnie rozwaliła .
Ja oglądałam Mari, Chylińska wypadła bardzo fajnie, jak zawsze luzaczka z niej. Za to Foremniak nie dość, że siedziała na kanapie jak facet to zachowywała się jak jakaś małolata.. nie lubię jej.
Bo ona na siłę chce być fajna i taka "krejzi", eh...
Zgadza się, ale chyba słabo jej to wychodzi.. jednak wolałam ją w wersji spokojnej kobiety, a nie takiej super cool.
Poza tym nie wiedziałam, że ma takie dorosłe dzieci.
No trzyma się, trzeba jej to przyznać . Ale i tak plakietka doktor Zosi przylgnęła do niej na zawsze - i tego nie zmieni, choćby się bardzo starała "kąpać w seksie".
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Czw 10-09-2009, 17:38 Temat postu:
Majek napisała:
Chylińska wypadła bardzo fajnie, jak zawsze luzaczka z niej. Za to Foremniak nie dość, że siedziała na kanapie jak facet to zachowywała się jak jakaś małolata.. nie lubię jej.
Nic dodać, nic ująć . Chylińska to niezła babka i się zmieniła od pewnego czasu (pewnie ma to związek z macierzyństwem ).
Ja się strasznie cieszę na nowe programy, bo już się stęskniłam .
Monika ona sama się przyznała, że macierzyństwo ją zmieniło. I jak widać na lepsze.
Za to Foremniak chyba przechodzi kryzys wieku średniego. Ona ma 42 lata, a zachowanie w programie miala na jakieś 14.
Ja Agnieszkę pamiętam jeszcze z czasów O.N.A., lubiłam bardzo słuchać ich muzyki, także tym milej obserwuję zmiany w niej. I jest pełna dystansu wobec siebie samej, to naprawdę fajna rzecz.
Oglądałyście ostatni odcinek z tym facetem z Łowcy.B i Olgą Frycz?
Oj daaawno się tak nie uśmiałam! Był rewelacyjny
Ten kabareciarz - świetny. Kuba momentami tracił wątek heheh nie wiedział, co odpowiedzieć.
Natomiast ta Frycz? Boooże, jakie to puste i zarozumiałe! Fuj!
Kuba zrobił z niej głupiutką (nie wiedziała, w którym roku był stan wojenny ) córeczkę znanego tatusia (takie odniosłam wrażenie po tym odcinku).
Ja też bardzo lubię program KW, słucham Porannego WFu w Esce, świetnie pasuje do roli jurora, jest inteligentny, uszczypliwy i mówi prostu z mostu itd. Zaprasza gości z bardzo różnych sfer showbiznesu.
Ale co mnie strasznie drażni - w swoim programie często nie dopuszcza gości do głosu. Zawsze na pierwszym miejscu stawia na show i główną gwiazdą jest ON, absorbuje całą uwagę. Nie pozwala dokończyć wątku, gość nie ma szansy odpowiedzieć na zadane pytanie. No i żarty o gejach są już nudne
I bardzo lubię jak zaproszeni gości go czymś zagną! Jego mina - bezcenna.
Ostatnio oglądałam z Materną.
Kuba - MdM to jest dla mnie taki wzorzec!
Materna - Czemu Pan z tych wzorców nie korzysta?
Kuba
No... momentami aż było mi jej żal, bo pogrążała się z każdą sekundą. No ale cóż... wszyscy wiedzą, że u Kuby należy spodziewać się wszystkiego. Jak ktoś nie jest błyskotliwy i nie potrafi rzucać szybkich, ciętych ripost - nie powinien się pchać do tego programu.
Daaawno temu gościem Kuby była Liszowska.
Kuba: Ahhh Asiu, ale jestem podniecony
Liszowska (patrzy w kierunku jego rozporka): tak wyglądasz, jak jestes podniecony? Pffffff.... marniutko
Kuba:
Kuba nawet w ostatnim odcinku wracał do rozmowy Oli Frycz, a propo tego, że młodzi aktorzy są nie za inteligentni. I pewnie co jakiś czas będzie się z tego naśmiewał. No ale z drugiej strony ma z czego. Bo ona rzeczywiście wyszła na głupiutką.