Wysłany: Pią 03-07-2009, 16:37 Temat postu: Kursy wakacyjne
Chciała bym się zapisać na jakiś kurs wakacyjne (żeby w końcu wyjść z domu:P), ale nie mam zielonego pojęcia na jaki. Angielski napewno odpada bo mi się nie chce uczyć. Myślałam o kursie tańca ale się wstydzę .
Macie jakieś propozycje???
Sensitive są super kursy tańca przecież nowoczesnego, tańczysz sama z grupą i jest tam czasami fajna atmosfera, można poznać super ludzi. Jako instruktor tańca serdecznie polecam na wakacje .
Fajny jest też aerobic, aerobic wodny, możesz się zapisać na inny ciekawy język, który będzie przyjemnością np. hiszpański, włoski itp .
Jeśli lubisz kosmetyki i makijaże to są kursy wizażu różne.
Musisz poszukać w internecie co możesz znaleźć w swoim mieście .
Sensitive i jak plany?
Ja obecnie mam troche spokoju i myślałam nad jakimś kursem kosmetycznym. Może paznokcie albo wizaż .
Muszę trochę kasy nazbierać jeszcze.
Też mam małe problemy z wychodzeniem z domu, więc myślę że taki kurs to ciekawy bodziec do zmiany .
polecam bardzo! jak ktoś ma więcej czasu, chce się rozwijać to jest to najlepszy czas. Tym bardziej, że trafiają się atrakcyjne promocje w okresie wakacyjnym. A pogoda często sprzyja, bo polskie lato coraz częściej ma mało doczynienia z latem.
Wysłany: Pią 21-08-2009, 9:54 Temat postu: Kursy finansowywane przez UE
Dziewczyny! Poszukuję informacji na temat kursów finansowanych w całości przez UE - kapitał ludzki. Kursy są darmowe!!!! Nie mogę znaleźć w internecie żadnej strony poświęconej w tym temacie, tzn.: żeby była lista aktywnych kursów. Chciałam sie rozwijać i zapisać na jakiś, ale nigdzie nie ma informacji. Może któraś z was czytała albo słyszała coś w tym temacie? Na jeden kurs się spóźniłam dotyczący florystyki i ikebany - ogłoszenie znalazłam w gazecie, ale termin zgłoszenia był po fakcie.
z tego co wiem warto z nich korzystać bo są podobno super prowadzone
dziękuję za każdą odpowiedź
Nie wiem na pewno, ale kapitał ludzki jest chyba tylko dla bezrobotnych(?).
Np. w jego ramach jest punkt 6.2 pozwalający uzyskać środki na rozpoczęcie działalności gospodarczej przez bezrobotnego. Szkolenia są z nim powiązane. Po przejściu pierwszego etapu, przechodzi się do drugiego, gdzie właśnie są szkolenia.
Ściągnij jeszcze to:
Kapitał ludzki PDF i tutaj opis
Może tam coś więcej piszą.
Wysłany: Pią 04-09-2009, 12:28 Temat postu: Re Kursy finansowywane przez UE
grisalle napisała:
Dziewczyny! Poszukuję informacji na temat kursów finansowanych w całości przez UE - kapitał ludzki. Kursy są darmowe!!!! Nie mogę znaleźć w internecie żadnej strony poświęconej w tym temacie, tzn.: żeby była lista aktywnych kursów. Chciałam sie rozwijać i zapisać na jakiś, ale nigdzie nie ma informacji. Może któraś z was czytała albo słyszała coś w tym temacie? Na jeden kurs się spóźniłam dotyczący florystyki i ikebany - ogłoszenie znalazłam w gazecie, ale termin zgłoszenia był po fakcie.
z tego co wiem warto z nich korzystać bo są podobno super prowadzone
dziękuję za każdą odpowiedź
Jeżeli jesteś zarejestrowana jako osoba bezrobotna w UP zapytaj , czy nie będą prowadzić w najbliższym czasie kursów. U mnie teraz jest kilka do wyboru :
* wizażu i paznokci
* kurs fryzjerski
* ds kadr i płac
* administracyjno-biurowy
i jeszcze jakieś dla mężczyzn
Jak wiecie jakie są u Was to piszcie, jestem ciekawa ;]