Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Kursy wakacyjne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sensitive1988

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pią 03-07-2009, 16:37    Temat postu: Kursy wakacyjne Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Chciała bym się zapisać na jakiś kurs wakacyjne (żeby w końcu wyjść z domu:P), ale nie mam zielonego pojęcia na jaki. Angielski napewno odpada bo mi się nie chce uczyć. Myślałam o kursie tańca ale się wstydzę .
Macie jakieś propozycje???

Podpis "Czasem z dnia na dzień zmienia się wszystko..."

Nie ma już nic...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 03-07-2009, 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sensitive są super kursy tańca przecież nowoczesnego, tańczysz sama z grupą i jest tam czasami fajna atmosfera, można poznać super ludzi. Jako instruktor tańca serdecznie polecam na wakacje Uśmiechnięta.
Fajny jest też aerobic, aerobic wodny, możesz się zapisać na inny ciekawy język, który będzie przyjemnością np. hiszpański, włoski itp Uśmiechnięta.
Jeśli lubisz kosmetyki i makijaże to są kursy wizażu różne.
Musisz poszukać w internecie co możesz znaleźć w swoim mieście Uśmiechnięta.

Podpis 27.06.2008 - 2009,2010,2011 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

sensitive1988

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pią 03-07-2009, 21:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Od jutra zacznę się zastanawiać nad tym i najpierw zobaczę jakie są ceny.

Podpis "Czasem z dnia na dzień zmienia się wszystko..."

Nie ma już nic...
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 11-07-2009, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sensitive i jak plany?
Ja obecnie mam troche spokoju i myślałam nad jakimś kursem kosmetycznym. Może paznokcie albo wizaż Złośliwa.
Muszę trochę kasy nazbierać jeszcze.

Też mam małe problemy z wychodzeniem z domu, więc myślę że taki kurs to ciekawy bodziec do zmiany Puszcza oko.

Podpis Wolę bez. Złośliwa
Powrót do góry

ptycha

PostWysłany: Pon 13-07-2009, 4:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja bym poszła na kurs fotografii, albo wizażu. A może kurs instruktora jogi?
Powrót do góry

mixer

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Pon 20-07-2009, 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

polecam bardzo! jak ktoś ma więcej czasu, chce się rozwijać to jest to najlepszy czas. Tym bardziej, że trafiają się atrakcyjne promocje w okresie wakacyjnym. A pogoda często sprzyja, bo polskie lato coraz częściej ma mało doczynienia z latem.

Podpis Zwiedź kilka mieszkań nie wychodząc z domu, Domoklik.pl
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 20-07-2009, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jakbym miała pieniądze i czas, to poszłabym na kurs masażu albo salsy albo hiszpańskiego albo fotografii. Uśmiechnięta

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

grisalle

PostWysłany: Pią 21-08-2009, 9:54    Temat postu: Kursy finansowywane przez UE Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziewczyny! Poszukuję informacji na temat kursów finansowanych w całości przez UE - kapitał ludzki. Kursy są darmowe!!!! Nie mogę znaleźć w internecie żadnej strony poświęconej w tym temacie, tzn.: żeby była lista aktywnych kursów. Chciałam sie rozwijać i zapisać na jakiś, ale nigdzie nie ma informacji. Może któraś z was czytała albo słyszała coś w tym temacie? Na jeden kurs się spóźniłam dotyczący florystyki i ikebany - ogłoszenie znalazłam w gazecie, ale termin zgłoszenia był po fakcie.
z tego co wiem warto z nich korzystać bo są podobno super prowadzone
dziękuję za każdą odpowiedź Uśmiechnięta Uśmiechnięta Uśmiechnięta
Powrót do góry

Więc
Administrator Forum
Administrator Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pią 21-08-2009, 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wiem na pewno, ale kapitał ludzki jest chyba tylko dla bezrobotnych(?).
Np. w jego ramach jest punkt 6.2 pozwalający uzyskać środki na rozpoczęcie działalności gospodarczej przez bezrobotnego. Szkolenia są z nim powiązane. Po przejściu pierwszego etapu, przechodzi się do drugiego, gdzie właśnie są szkolenia.
Ściągnij jeszcze to:
Kapitał ludzki PDF
i tutaj opis
Może tam coś więcej piszą.

Podpis Jak nie chcesz mieć problemów na tym forum to przeczytaj:
1. Regulamin!
2. Zapoznaj sie z przyklejonymi tematami w "Ogłoszeniach"
3. Ważny jest dla nas styl i ortografia
4. Zakładając nowy temat, nazwij go tak, aby jasno wynikało co jest w środku. Długie tematy mile widziane.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

angie55

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pią 04-09-2009, 12:28    Temat postu: Re Kursy finansowywane przez UE Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

grisalle napisała:
Dziewczyny! Poszukuję informacji na temat kursów finansowanych w całości przez UE - kapitał ludzki. Kursy są darmowe!!!! Nie mogę znaleźć w internecie żadnej strony poświęconej w tym temacie, tzn.: żeby była lista aktywnych kursów. Chciałam sie rozwijać i zapisać na jakiś, ale nigdzie nie ma informacji. Może któraś z was czytała albo słyszała coś w tym temacie? Na jeden kurs się spóźniłam dotyczący florystyki i ikebany - ogłoszenie znalazłam w gazecie, ale termin zgłoszenia był po fakcie.
z tego co wiem warto z nich korzystać bo są podobno super prowadzone
dziękuję za każdą odpowiedź Uśmiechnięta Uśmiechnięta Uśmiechnięta

Jeżeli jesteś zarejestrowana jako osoba bezrobotna w UP zapytaj , czy nie będą prowadzić w najbliższym czasie kursów. U mnie teraz jest kilka do wyboru :

* wizażu i paznokci
* kurs fryzjerski
* ds kadr i płac
* administracyjno-biurowy
i jeszcze jakieś dla mężczyzn
Jak wiecie jakie są u Was to piszcie, jestem ciekawa ;]

Podpis Czasem z dnia na dzień zmienia się wszystko ...
Powrót do góry

grisalle

PostWysłany: Pią 04-09-2009, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dzięki za podpowiedź,
popytam:)
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: