Miłe Panie i nieliczni panowie Poproszę głosować, bo mi tu statystyka nie pasuje, na dzień dzisiejszy ponad 170 odwiedzin a głosów tylko 16. No więc myszki w dłoń, a odważnych zapraszam do wypowiedzi...
Cytat:
mari_cruz - Nie chwyta
ładnie powiedziane
Cytat:
Suzi - Fujjjj... Ja zdecydowanie na NIE!!!! Jak to wygląda???
no wygląda tak jak wygląda, ja osobiście nie mogę patrzeć na to jak wszystkie kobiety chodzą w tych legginsach, czasem przybiera to aż drastyczne formy, jak kobieta zakłada legginsy i nic na tyłek. Nie raz coś takiego widziałem, żenada, to już wole patrzeć na szczupłego faceta jak na ww obrazku niż na kobietę z gołą d...ą w legginsach. Trzeba się tez umieć ubrać drogie panie (to do tych które widziałem) a ten ubiór pasuje tylko do zgrabnych i szczupłych nóg.
No ja akurat nie wiem o co chodzi. Nie jestem fanka legginsów ale w nich to chyba nie jest goła pupa? Co innego jak leginsy są "prześwitujące", ale jeśli są kryjące to nie wiem w czym problem.
Dla Foresta d zawsze była d ale oczywiście jak najbardziej pupa.
Cytat:
Trochę ostro, ale trafnie podsumowane
Cytat:
Co innego jak legginsy są "prześwitujące", ale jeśli są kryjące to nie wiem w czym problem.
Wg mnie to nie problem, ale element przyzwoitości powinien obudzić się i wskazać że 4 literki należy zakryć. Oczywiście są spodnie obcisłe i pokazują prawie to samo ale jednak nie jest to to samo. Legginsy są jakby elementem intymnej garderoby, pochodnej od rajstop, gdzie wg mnie nie ma miejsca na pokazywanie pupy. Kobiety z świadomością nie pozwolą sobie na takie ekscesy. Cóż ubrać się też trzeba umieć.
Ale wątek dotyczy mężczyzn, więc jeśli by mężczyzna też tak pokazał pupę, co wiązało by się również z odsłonięciem przedniej części ciała, wywołało by to nieziemski KRZYK! Dalej patrząc na zdjęcie na 1 stronie, osoba obeznana z modą nie widzi w tym nic niesmacznego, wszystko kwestia gustu. Drogie Panie, drodzy Panowie odkrywanie pupy w legginsach jest nie na miejscu (obleśne) i wywołuje (bynajmniej u mnie) KRZYK!.
No żeby tak chodzili po ulicy
Nie. Ale jako odmiana w strojach sportowych to TAK. Bieganie np. super.
Jak facet zgrabny to też ma co pokazać, tak uważam.
Czasami to mają ładniejsze nogi niż ja
Biegam trochę to czasami patrzę
Witam, ja akurat nie mam nic przeciwko temu żeby faceci nosili legginsy, sam chętnie zakładam, moje ulubione to ostatnio modne legginsy ala latex, są bardzo wygodne i w domu sobie często w nich chodzę.
Co to w ogóle za oburzenie, niemęskie, tylko dla kobiet, a kobiety w które ciągle chodzą w spodniach to jest bardzo kobiece, no super.
Tak jest u nas akurat, że właściwie kobieta może ubrać totalnie wszystko, spodnie, marynarki, części męskiej odzieży w połączeniu z damską a facet jest akurat w tym przypadku poszkodowany, bo jak to ma założyć legginsy. zaraz jakiś zboczeniec. Pozdrawiam.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3