Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Legginsy i mężczyzna
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

legginsy + mężczyzna ?
jestem na tak
9%
 9%  [ 4 ]
jestem na nie
76%
 76%  [ 32 ]
jest mi obojętne
4%
 4%  [ 2 ]
wporzo ale nie na moim podwórku
9%
 9%  [ 4 ]
Wszystkich Głosów : 42

Autor Wiadomość
forest

PostWysłany: Czw 03-09-2009, 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miłe Panie i nieliczni panowie Uśmiechnięta Poproszę głosować, bo mi tu statystyka nie pasuje, na dzień dzisiejszy ponad 170 odwiedzin a głosów tylko 16. No więc myszki w dłoń, a odważnych zapraszam do wypowiedzi...

Cytat:
mari_cruz - Nie chwyta

ładnie powiedziane Uśmiechnięta
Cytat:
Suzi - Fujjjj... Ja zdecydowanie na NIE!!!! Jak to wygląda???

no wygląda tak jak wygląda, ja osobiście nie mogę patrzeć na to jak wszystkie kobiety chodzą w tych legginsach, czasem przybiera to aż drastyczne formy, jak kobieta zakłada legginsy i nic na tyłek. Nie raz coś takiego widziałem, żenada, to już wole patrzeć na szczupłego faceta jak na ww obrazku niż na kobietę z gołą d...ą w legginsach. Trzeba się tez umieć ubrać drogie panie (to do tych które widziałem) a ten ubiór pasuje tylko do zgrabnych i szczupłych nóg.

Uwagi  Słownictwo!
efrell.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 03-09-2009, 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Trochę ostro, ale trafnie podsumowane Puszcza oko.

Podpis Wolę bez. Złośliwa
Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 10

PostWysłany: Czw 03-09-2009, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No ja akurat nie wiem o co chodzi. Nie jestem fanka legginsów ale w nich to chyba nie jest goła pupa? Zszokowana Co innego jak leginsy są "prześwitujące", ale jeśli są kryjące to nie wiem w czym problem.

Ps. I Forest może byś tak uważał na słownictwo. Przewraca oczami

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

forest

PostWysłany: Czw 03-09-2009, 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:
Forest może byś tak uważał na słownictwo.

Dla Foresta d zawsze była d ale oczywiście jak najbardziej pupa.

Cytat:
Trochę ostro, ale trafnie podsumowane

Cytat:
Co innego jak legginsy są "prześwitujące", ale jeśli są kryjące to nie wiem w czym problem.

Wg mnie to nie problem, ale element przyzwoitości powinien obudzić się i wskazać że 4 literki należy zakryć. Oczywiście są spodnie obcisłe i pokazują prawie to samo ale jednak nie jest to to samo. Legginsy są jakby elementem intymnej garderoby, pochodnej od rajstop, gdzie wg mnie nie ma miejsca na pokazywanie pupy. Kobiety z świadomością nie pozwolą sobie na takie ekscesy. Cóż ubrać się też trzeba umieć.

Ale wątek dotyczy mężczyzn, więc jeśli by mężczyzna też tak pokazał pupę, co wiązało by się również z odsłonięciem przedniej części ciała, wywołało by to nieziemski KRZYK! Dalej patrząc na zdjęcie na 1 stronie, osoba obeznana z modą nie widzi w tym nic niesmacznego, wszystko kwestia gustu. Drogie Panie, drodzy Panowie odkrywanie pupy w legginsach jest nie na miejscu (obleśne) i wywołuje (bynajmniej u mnie) KRZYK!.

Uśmiechnięta
Powrót do góry

marcelin@

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 26-10-2009, 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie, nie, nie.
Powrót do góry

klanutka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 27-10-2009, 0:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No żeby tak chodzili po ulicy Smutna
Nie. Ale jako odmiana w strojach sportowych to TAK. Bieganie np. super.
Jak facet zgrabny to też ma co pokazać, tak uważam.
Czasami to mają ładniejsze nogi niż ja Bardzo smutna
Biegam trochę to czasami patrzę
Powrót do góry

leggins

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 9:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Witam, ja akurat nie mam nic przeciwko temu żeby faceci nosili legginsy, sam chętnie zakładam, moje ulubione to ostatnio modne legginsy ala latex, są bardzo wygodne i w domu sobie często w nich chodzę.

Co to w ogóle za oburzenie, niemęskie, tylko dla kobiet, a kobiety w które ciągle chodzą w spodniach to jest bardzo kobiece, no super.

Tak jest u nas akurat, że właściwie kobieta może ubrać totalnie wszystko, spodnie, marynarki, części męskiej odzieży w połączeniu z damską a facet jest akurat w tym przypadku poszkodowany, bo jak to ma założyć legginsy. zaraz jakiś zboczeniec. Pozdrawiam.
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 9:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mi to lotto Uśmiechnięta

Może dlatego, że słucham cięższej muzyki i jestem przyzwyczajona.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szczerze mowiac nie podoba mi sie to. Niewazne czy to jest meskie czy nie, po prostu nie przypadlo mi do gustu.

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Silwa

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 01-07-2010, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja widuję wielu panów w bryczesach i widok legginsów nie robi na mnie wrażenia Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Blondynka

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 01-07-2010, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tragedia!!
Powrót do góry

Rina

PostWysłany: Czw 01-07-2010, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mi się to tak jakoś dziwnie skojarzyło z pewnym filmem Mela Brooks`a. (Tak wiem, że to były rajtuzy, ale Śmiejąca się )
Powrót do góry

Miśka

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pią 09-07-2010, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Odpada, nie nie nie !

Podpis Dlaczego musimy słuchać głosu serca?
Bo tam skarb twój, gdzie serce twoje. (Alchemik)
Powrót do góry

Anielica

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sob 17-07-2010, 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mi wszystko jedno.
Nie wygląda to może estetycznie i seksownie - jak dla mnie.

Ale moda zniesie wszystko i nie wiadomo co będzie modne jutro, więc jakoś mnie to nie ekscytuje..
Powrót do góry

Śpiący

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sob 17-07-2010, 20:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja raczej nigdy nie wskoczę w takie ciuszki Bardzo szczęśliwa

Podpis Złośliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: