Ulcia szczerze mówiąc jeszcze ich ani razu nie mialam ubranych.
Tak jak kupilam, tak leżą w szafie, jutro specjalnie dla Ciebie przymierzę i ocenię pogrubialność.
Upały skusiły mnie do tego, żeby w końcu zakupić jasne legginsy.
No i kupiłam nie białe, tylko ecru.
Wczoraj był mój pierwszy raz i muszę powiedzieć, że w ogóle nie czułam się grubo.
Nogi wyglądają ok i było mi dużo chłodniej niż w czarnych legginsach.
Ja oprócz białych i czarnych mam takie wężowe i brązowe, koronkowe, czerwone też nosiłam, i ta a'la lateks też lubię. Na kolorowe jakoś sie nie natknęłam ale myślę że nie miałabym oporu załozyć pomimo iż mam ponad 20 i idealnych nóg też nie mam:P Najwazniejsze dobrze sie w tym czuć.
A ja zaobserwowałam,że przy białych leginsach to odbija się cały celullit, nawet jak nie jest koszmany, to ten lekki też.
Zauważyłyście to ?
Na czarnych może faktycznie mniej widać. Moim zdaniem cellulit dyskwalifikuje, no chyba, że nie ma się oporów przed pokazaniem go światu
Anielica napisała:
Czy może metodą jest poprostu noszenie do nich tunik do kolan ?
Tak robię
Anielica napisała:
I drugie pytanie.. białe, czarne i jakie jeszcze?
Bo chyba kolorowe to tak do 20tki... jak ma się nogi idealne ?
Jak myślicie?
Zależy jaki masz styl. Często widuję kobiety gruuubo po 20-tce, 30-tce, które nie przejmując się swoim wiekiem zakładają ubrania rodem z seriali dla nastolatków.
Ja np. nie toleruję infantylnych ciuszków, ale to wszystko kwestia włąsnego stylu.
Nie podobają mi się kolorowe, ani wzorzyste legginsy. Preferuję jedynie czarne i od kiedy założyłam je po raz pierwszy do dziś się z nimi nie rozstałam. Idealne w połączeniu z tunikami. Do niektórych bluz, bluzek i sweterków również świetnie pasują. Rewelacyjny wynalazek. Nawiasem mówiąc nie wyobrażam sobie ciąży w jeansach, albo innym rodzaju spodni - muszę mieć legginsy. W nich czuję się wygodnie i komfortowo. Polecam.
Witajcie dziewczyny. Jestem tu nowa i mam pewne pytanie... Otóż jestem osoba niskiego wzrostu. Ważę też ok 49-50 kg a w udzie mam 51 cm obwodu.
Czy w takim przypadku mogę nosić leginsy ? Bo strasznie mi się one podobają ale nie jestem pewna czy będzie to jakoś wyglądać...