Wysłany: Wto 13-01-2009, 21:54 Temat postu: Legginsy
Ostatnio zauważyłam, że coraz więcej dziewczyn zaczyna nosić legginsy. Sama pamiętam, że jak miałam 8-9 lat były strasznie modne, czyżby znów wracały?
Są one fajnym dodatkiem dla dużych swetrów, tunik i sukienek.
A Wy nosicie legginsy?
Ja mam tylko jedną parę, szare, w których czasami chodzę po domu.
Ja mam ich mnóstwo i noszę od jakiś 3 lat gdy wracały do mody juz na zachodzie;) a ze interesuje się tą branżą nosiłam je zanim znów na dobre zadomowiły sie w Polsce. I ubieram czesto- na ciepłe dni raczej jakieś fantazyjne, z wzorkami, koronkowe również teraz np na rajstopy do muszkieterk i tuniki, takie już cieplejsze i uwielbiam takie zestawienie;)
Ja też mam kilka! Bardzo mi się podoba jak dziewczyny tak są ubrane! I sama też lubię, choć na razie ubierałam tylko do miniówek, a nie do sweterków czy tunik!
A ja bardzo lubię...
Noszę je do spódnic...
Często np też nakładam dłuższe bluzki, tuniki albo dłuższe sweterki i do tego legginsy .
Super są do szpilek .
Mam białe i czarne i z koronkami i we wzorki .
Ja też się przymierzam. Kupiłam sobie ostatnio dwie pary w sklepie, myślałam, że bedą nawet za duże. A one sa strasznie obcisłe, cienkie jak rajstopy (takie grubsze rajstopy, ale jednak rajstopy) i nie nadają się jako coś pod tunikę czy sweter.
Jako, że pierwszy zakup się nie udał, pewnie korzystając z zimowych wyprzedaży podejde do tematu drugi raz i kupię znowu ze dwie pary. Oby lepsze tym razem.
Na kimś mi sie podobają . Ja nie jestem jeszcze przekonana do nich. Może w lecie sie skusze jak będą jeszcze modne .
Moja córka natomiast śmigała tego lata w legginsach.
Kupiłam jej białe z koroneczką i kilka ślicznych tunik.
Wyglądała jak mała - duża kobieta.
Bardzo mi sie podobała w takim stroju.
Ja nie noszę ze względu na moje krągłości. Ale moja córka ma legginsy i do tego tnikę na lato i bardzo fajnie wygląda. Może kiedyś, jak troszkę schudnę.
Uwielbiam. Mam co prawda tylko jedną parę (czarne z koronką), ale przechodziłam w niej całą wiosnę i lato i jesień na ile się dało. Noszę je zazwyczaj do krótkie spódniczki i do tego baletki albo szpilki, zależnie od humoru. Na wiosnę zamierzam kupić sobie jeszcze jedną parę, bo jak dla mnie są super wynalazkiem.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 12, 13, 14Następny
Strona 1 z 14