Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

M jak miłość.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 09-02-2010, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie podoba mi się styl Marty. Kiedyś wydaje mi się wyglądała inaczej. Inne włosy. Ubranie. A tak poza tym w tej kobiecie nie ma za grosz życia, jest totalną ślamazarą.

Podpis SerduszkoTak wielka jest ta bliskość, że miejsca brak na jeden obcy oddech. Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

PeterSailor Allegro
żmijka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 09-02-2010, 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ciekawe czy dzisiaj Hania po rozmowie z Grażyną dowie się o zdradzie Marka. Swoją drogą ten Marek jak on tak może oszukiwać osobę którą kocha. Mnie by wyrzuty sumienia chyba zjadły. Powinien z nią szczerze porozmawiać. No ale to jest serial....

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

blinka89

PostWysłany: Wto 09-02-2010, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja po prostu nie mogę patrzeć na tego Marka, odkąd zdradza Hanie strasznie działa mi na nerwy!!

Szkoda że Paweł Zduński nie będzie z ta Majką Smutna

Podpis Mój mąż jest wspaniały!!! Bardzo szczęśliwa
1.04.2010 zaręczyny
12.06.2010 szczęśliwa żona inlove
30.11.2010 dziecko
Powrót do góry

żmijka

PostWysłany: Wto 09-02-2010, 20:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja bym chciała, żeby Paweł był z Madzią. Oj od zawsze im kibicowałam.

Powrót do góry

may

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 10-02-2010, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi sie podoba stara Mostowiakowa Bardzo szczęśliwa świetna jest, jak lwica broni rodziny. Przy tym wątku ze zdradą Marka strasznie mi sie kojarzy z moją Teściową Złośliwa Ona by też tak zrobiła Złośliwa

Podpis Odkąd Cię pokochałam moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie...
05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
Powrót do góry

żmijka

PostWysłany: Sro 10-02-2010, 23:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

May- Ty wiesz, że ja też tak sobie o niej pomyślałam i o tym, że zachowuje się jak lwica. Mnie się podoba jak daje różne aluzji w stosunku do Marka i jego zachowania.
Ciekawe kiedy Marta dowie się o prawdziwej twarzy Budzyńskiego. Przewraca oczami

Powrót do góry

may

Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Sro 10-02-2010, 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też jestem ciekawa kiedy sie Marta dowie o Budzyńskim Przewraca oczami
A co do Marka... przechlapał sobie u mamusi Bardzo szczęśliwa Mi sie najbardziej podobało jak mu powiedziała, że gdyby musiała wybierac między Hanką i dziećmi a nim to wybierze Hanke Uśmiechnięta

Podpis Odkąd Cię pokochałam moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie...
05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
Powrót do góry

żmijka

PostWysłany: Sro 10-02-2010, 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak mu powiedziała? Oj to nie słyszałam tego. W ogóle ostatnimi czasy trochę zaniedbałam ten serial. Tak się akurat złożyło, że w poniedziałki o 20 miałam basen, a powtórek też nie miałam czasu oglądać. Jednak nadrabiam wszystko streszczeniami i mniej więcej wiem jeszcze co się dzieje.

Denerwuje mnie trochę wątek Kingi i Piotra. Ta Mirka wtrąca się do nich jak by była nie wiadomo kim. Jak ostatnio weszła sobie do sypialni Zduńskich i pytała o Piotrka. A drzwi od domu kto jej otworzył? Skoro Kinga była na górze. Trochę to dziwne.

I kolejne nowości:

Chcąc ratować małżeństwo, Michał planuje wyjechać
z Grażyną do Stanów Zjednoczonych. Lucyna nie wraca na razie do przychodni. Dorota nie chce z nią dalej pracować. Majka współczuje Madzi, która może stracić matkę. Ale wciąż niepokoi ją troska, którą dziewczynie okazuje Paweł. Poza tym Majka próbuje się dowiedzieć, kim jest tajemniczy mężczyzna, który nachodzi jej matkę w pracy. Chojnacka zachowuje jednak milczenie. Tymczasem Sylwia, mimo rozstania, nie chce stracić w Janku przyjaciela. Namawia szefa, by związał się z kimś innym. Kuba chce wyciągnąć Irka do klubu, ale kolega odmawia. Umówił się już na randkę z Mirką. Ziober proponuje też wspólne wyjście Ali i dostaje kosza. Przyjaciółka jest urażona, że tak długo się do niej nie odzywał. Marzena odwiedza Budzyńskiego, a gdy adwokat na chwilę wychodzi, kopiuje poufne dokumenty z jego biurka.
Tymczasem Marta zgadza się zjeść kolację z Budzyńskim i jego matką.
Tym razem Budzyńska jest dla niej wyjątkowo miła. Za to Łukasz robi wszystko, by związek Marty z Andrzejem w końcu się rozpadł. Prosi nawet o pomoc Szymona. Sąsiad jednak odmawia, wiedząc, że Wojciechowska i tak by jego rad nie posłuchała.

odc.728: Matka Majki, za radą adwokata, decyduje się wyjechać z kraju. Wyznaje córce, że chodzi o sprawy z przeszłoœci. Obawia się ludzi, którzy mogą być niebezpieczni. Matka Madzi umiera. Tymczasem Majka wciąż nie umie pogodzić się z faktem, że Madzia i Paweł są sobie tak bliscy.Budzyński proponuje Piotrkowi praktykę w kancelarii. A Martę zaprasza na romantyczny wieczór. Okazuje się, że Andrzej ma urodziny i pragnie spędzić je właœśnie z ukochaną. Barbara przypadkiem odkrywa tajemnicę Lucjana i w końcu pozwala mężowi zatrzymać krowę. Tymczasem Rogowski rozpoznaje anginę u Barbary i zaleca jej leżenie w łóżku.

Grażyna długo będzie zwlekać z decyzją, powtrzymywana przez matkę Marka.

- Jednak, kiedy przypadkiem spotka żonę ukochanego na ulicy, nie będzie mogła się dłużej powstrzymać. Wówczas dojdzie do ostrej wymiany zdań, łącznie z rękoczynem. Hanka spoliczkuje moją bohaterkę. To będzie apogeum napiętej sytuacji w życiu postaci - mówi aktorka w wywiadzie dla "Faktu".

Bożena Stachura zapowiada, że bójka pań nie będzie ostatnią przykrą przygodą jej bohaterki.

- Grażynę spotka nieszczęśliwy wypadek, który całkowicie zmieni jej życie - dodaje gwiazda "M jak miłość".

Marek z Hanką szykują się do rozprawy w sądzie. Dzieci wciąż nie mogą zrozumieć dlaczego rodzice się rozwodzą. Ula postanawia uciec z domu do biologicznego ojca by ten jej pomógł. Odnajduje go, w szpitalu - ojciec postanowił podjąć leczenie. Podejmuje próbę pomocy córce w zamian za to że Hanka wyrwała ich z nałogu.
Marta prosi Budzyńskiego o duchową pomoc. Nadal przeżywa tragiczną podróż z Mazur. Dodatkowo trapi się wyczynami brata. Budzyński chce kupić Marcie nowy samochód - stary nie nadaje się już do remontu po wypadku i przywraca jej złe wspomnienia. Barbara i Lucjan opłakują śmierć Łukasza.
Nie są też w stanie pojąć straszliwej krzywdy jaką Marek wyżądził całej rodzinie.
Łagoda postanawia wyjechać z siostrą na kilka dni nad morze.
Olga wraca do polsk. Z pomocą Irka próbuje porozmawiać z byłym mężem.

Marta z Łukaszem wracają z Mazur. Jest ciemno, pada deszcz, nagle z za zakrętu wyjeżdża samochód ciężarowy Marta o niego zahacza, wpada w poślizg i wjeżdża do rowu. Po chwili spogląda, że szyba jest wybita a Łukasz leży w bezruchu. Niestety lekarze przybyli na miejsce nie są w stanie już nic zrobić. Marta obwinia siebie o śmierć syna, że nie dopilnowała by zapiął pasy.
Budzyński wraz z nową kochanką przejeżdża obok miejsca wypadku. On jednak nie poznaje swojej przyjaciółki.
Kinga z mężem wracają z podróży poślubnej z Zakopanego. Majka postanawia wraz z matką wyjechać za granice. Nie może znieść ciągłych spotkań narzeczonego z Madzią. Ma dość kłótni. Zostawia list i oddaje ukochanemu pierścionek.

Powrót do góry

blinka89

PostWysłany: Czw 11-02-2010, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No to się narobiło.... rozumiem że to dopiero będzie w przyszłym tygodniu....

1.04.2010 zaręczyny
30.11.2010 dziecko
Powrót do góry

żmijka

PostWysłany: Czw 11-02-2010, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie nie, gdzieś dopiero w przyszłym miesiącu Puszcza oko

Powrót do góry

blinka89

PostWysłany: Czw 11-02-2010, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aha dziękuje. Ostatnio nie widziałam kilku odcinków i nie wiem co się dzieje Puszcza oczko

1.04.2010 zaręczyny
30.11.2010 dziecko
Powrót do góry

aurinko

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 11-02-2010, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jejku! Aż tyle się wydarzy? Toż to przerażające, tyle nieszczęść na raz. Śmierć Łukasza, rozwód Marka i Hanki. Przyznam, że irytuje mnie, bo te same nieszczęścia ciągle wracają do tych bohaterów.

Podpis ♥ 3.04.09 | 10.05.09 ♥
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 11-02-2010, 19:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

O rany, to się porobiło. ALe czemu uśmiercają Łukasza? Zszokowana Najpierw Norbert, teraz Łukasz. Bez sensu. Przewraca oczami

Podpis  Nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę...
9.10.2004; 01.09.2006; 04.04.2009
Powrót do góry

Paula

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pią 12-02-2010, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiem, ze w serialu musi sie duzo dziac, ale az tyle?! I kolejna smierc? Szkoda wielka. No chyba, ze chlopak grajacy Łukasza zrezygnowal z roli.
Ostatnio ogladam dosc nieregularnie wiec dobrze, ze przeczytalam co bedzie.

Podpis Zona od 13.09.2003
Mama Mayi od 7.06.2006
Mama Filipa od 18.06.2010
Powrót do góry

wiki
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 12-02-2010, 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To się porobiło. Przewraca oczami
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 8 z 14

Skocz do: