Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 243 Skąd: tam gdzie spadają gwiazdy
Wysłany: Pią 12-02-2010, 17:37 Temat postu:
Niestety nie jestem pewna co do tych streszczeń bo ich źródło nie jest pewne. Ale w większości jak czytam, to zgadzają się.
Co do Łukasza to... wielka szkoda.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 243 Skąd: tam gdzie spadają gwiazdy
Wysłany: Czw 25-02-2010, 10:11 Temat postu:
Słyszałam, że Grażyna powie Hance, że sypia z jej mężem gdzie chce i kiedy chce
Streszczenia:
Odcinek 8 marca
Zosia występuje w szkolnym przedstawieniu w tytułowej roli Kopciuszka. Po spektaklu dziewczynka wyznaje ciotce, jak bardzo tęskni za Małgosią. Sandra dzwoni do Francji i przekonuje Małgosię, że powinna wrócić do kraju. Przyjaciele wspierają Madzię po śmierci matki. Majka razem z matką wyjeżdżają z kraju. Kuba proponuje Ali pracę w agencji detektywistycznej..Późnym wieczorem, gdy Ziober odprowadza Alę, pod jej domem zauważa Marzenę. Dziewczyna dziwnie się zachowuje. Detektyw domyśla się, że wróciła do narkotyków.
Odcinek 9 marca
Małgosia wraca z Wojtkiem do Polski. Nowa fryzura bardzo ją odmieniła. Początkowo nikt z rodziny jej nie rozpoznaje. Madzia zwierza się Kindze, że wciąż kocha Pawła. Wbrew głosowi serca, żegna się jednak ze Zduńskim i radzi mu, by spróbował odzyskać miłość Majki. Marek wyznaje Hance prawdę o swoim romansie z Grażyną.
A mi szkoda Pwała, bo Majka od niego chwilowo odeszła.
A ja go nie żałuję. Wczoraj go prosiła by z nią został, ale wolał jechać do Milanówka. Też bym się wściekła.
Oj z Hanką i Markiem się dziś działo. Myślę, że gdyby Hanka nie zaczęła tak nadawać jakie to ona ma szczęście, itd. to on by jej nie powiedział. Ale siadł psychicznie.
A za tydzień będzie z Grażyną.
Oj działo się działo. Wczorajszy odcinek oglądałam z wypiekami na twarzy.
Szczerze mówiąc myślałam, że Marek sam nie przyzna się do romansu, tylko, że Grażyna przyleci do Hanki i będzie się przechwalała, że Marek sypia z nią gdzie ona tego chce i kiedy chce.
A Pawła mi nie żal, ani Majki, bo ja kibicuje Muszce. I chciała bym żeby Paweł był znowu z Madzią...
Fajnie wypadł "powrót" do serialu Koroniewskiej. Z resztą w tej nowej fryzurze wygląda super.
Dawno nie było tak dobrego odcinka. Oglądałam z zapartym tchem, aż kawę zapomniałam wypić tak mnie wciągnął.
A ja mam mieszane uczucia co do Madzi bo sama momentami nie wie czego chce, zresztą Paweł nie lepszy. Wrócę do poniedziałkowego odcinka. Majka mu mówiła, że go potrzebuje, a on co pojechał do Milanówka i wcale mnie jej reakcja nie dziwi.
Za to bardzo się cieszę, że Kasia z Sebkiem się pogodzili, aż tak miło mi się zrobiło .
Powrót Gośki do domu fantastyczny, a mina Marty jak Tomek przytulał Gośkę bezcenna .
Heh no i przykro mi z powodu Hanki. Ale liczę, że wybaczy Markowi. Chociaż ta jak na niego krzyczała az mnie zaskoczyło, no ale wiadomo spadło to na nią nagle. Najgorsze jest to w tym wszystkim, że dzieci cierpią, przykro mi sę zrobiło jak ich miny widziałam.