Paweł mi nie jest absolutnie żal wszystko ma na własne życzenie.
Natomiast nie wiem czy ktoś zauważył ale Gośka jakoś po tym powrocie we wczorajszym odcinku mało co mówiła. Prawie nic. Tylko miny stroiła. Trochę mnie to zezłościło ale wygląda super.
Perforacja powtórki są na następny dzień po emisji danego odcinka o 16:30; a później jeszcze raz odcinek poniedziałkowy w sobote o 7:30, a wtorkowy w niedzielę o 7:30. Oczywiście na TVP2 i o ile nic się nie zmieniło w wiosennej ramówce
Dołączone po 3 minutach 4 sekundach:
Odc. 731 (pn. 15.03.2010)
Tomek dostaje awans na kierownika sekcji. Małgosia wyznaje Marcie, że po urodzeniu dziecka cierpiała na depresję poporodową i nadal bierze leki. Sandra obawia się, że po powrocie Małgosi, nie będzie już potrzebna jako opiekunka i straci kontakt z Zosią. Ala razem z Kubą zaczyna pracę w agencji detektywistycznej. Ich pierwszą klientką zostaje Mirka. Kobieta chce, by sprawdzili, kto z branży stara się jej zaszkodzić. Hanka zostawia Markowi list, w którym zabrania, by się z nią kontaktował, i wyjeżdża z miasta. Kieruje się do miejscowości o nazwie Olszówka, którą rekomendował jej Sebek. Lucjan obawia się, że synowa znów wpadnie w alkoholizm. Na stacji benzynowej Hanka wpada na Grażynę. Po ostrej wymianie zdań Mostowiakowa daje rywalce w twarz.
Odc. 732 (wt. 16.03.2010)
Hanka nadal nie chce rozmawiać z Markiem. Utrzymuje jednak stały kontakt telefoniczny z dziećmi. Paweł usiłuje przekonać adwokata Chojnackich, by podał mu adres Majki. Prawnik odmawia, obiecuje za to, że przekaże dziewczynie list od Zduńskiego. Paweł dowiaduje się od Kingi, że Madzia wyjechała. Znów czuje się przez nią oszukany. Kulesza zostaje wypisany ze szpitala. Lekarz czuje się coraz lepiej i na wiosnę planuje ślub z Dorotą. Nowa recepcjonistka nie radzi sobie z wykonywanymi obowiązkami. Skargi na nową pracownicę dochodzą do uszu Doroty. Stadnicka nakłania Lucynę do powrotu do przychodni. Orski zwleka z płatnościami. Koszt badań rynku Mirka pokrywa sama i w rezultacie brakuje jej pieniędzy na pensje.