Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Majka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zaneta1

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Nie 07-03-2010, 17:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi sie wydaje ze Ola jeszcze cos wymysli to zbyt lawto by bylo Puszcza oko

Podpis Du bist alles was ich brauche Uśmiechnięta Ich liebe dich Schatz :**
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
foremka

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pon 08-03-2010, 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

a ja się zastanawiam kiedy wreszcie Wiktor się poślizgnie i przestanie mącić,
wiem że to tylko serial ale strasznie mi ten gość działa na nerwy Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 08-03-2010, 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Foremka chyba w każdym serialu musi być taka nielubiana postać. On do tej roli pasuje idealnie, ale też w sumie czekam na jego potknięcie. Złośliwa

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

Perfacja

PostWysłany: Wto 09-03-2010, 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To, że mu się powinie noga jest więcej niż pewne. W końcu musi wygrać dobro Puszcza oko
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Wto 09-03-2010, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Trochę muszę nadgonić z akcją, bo zostałam w tyle. Tydzień nie oglądałam i proszę... nie wiem o co chodzi. Skonsternowana

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sro 10-03-2010, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Haaa myślałam, że tylko ja oglądam ten serial, a tu proszę... tyle Foremek ciągniętych. Śmiejąca się

Ciekawa jestem co knuje Olka... Podejrzliwa

Podpis Płyń z wiatrem w plecy i z twarzą do słońca
Na falach losu tańcząc z gwiazdami
Powrót do góry

macabre

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 11-03-2010, 17:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dowiemy się dzisiaj a wszystko okaże się w poniedziałek Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Lemonka

PostWysłany: Czw 18-03-2010, 16:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

ostatnio znalazłam to Bardzo szczęśliwa

Odcinek 54

Majka jest zaskoczona propozycją Tymona. Z jednej strony cieszy się, że będzie miała nową pracę, z drugiej dociera do niej, że coraz bardziej oddala się od Michała.Dagmara zdradza Elizie coraz więcej szczegółów jej związku z Michałem. Eliza wyrzuca jej, że przez takie kobiety jak Dagmara rozpadło się jej małżeństwo.Konrad nie marnuje żadnej okazji i nieustannie zabiega o Majkę. W domu Olkowiczów Róża i Piotr niepokoją się nagłą zmianą nastroju Anny. Róża czuje, że kryje się za tym Gustaw.W domu Olkowiczów zjawia się niespodziewany gość. Majka jest zdziwiona widząc Adama, który prosto z mostu mówi, że przyszedł prosić ją o pomoc.

Odcinek 55

Majka zastanawia się, co zrobić. Lilka stanowczo odradza jej powrót do Panorama Projekt wiedząc, że każdego dnia jej przyjaciółka będzie musiała widywać się z Michałem. Majka mówi Lilce, że chodzi jej również o przyjaciół, którzy są w potrzebie.Opowieść babci pomaga Majce w podjęciu decyzji. Michał zwierza się Adamowi, że jest kompletnie zagubiony i nie wie, co robić. W jego życiu wszystko się posypało – choroba ojca, kłamstwa Aleksandry, a teraz odejście Majki i problemy w firmie. Na dodatek zdjęcia zrobione przez Michała okazują się niemożliwe do obróbki graficznej. Adam kolejny raz dzwoni do Majki i prosi ją o pomoc a Majka ryzykując utratę pracy w wydawnictwie Zychowicza prosi Tymona o przysługę.

Odcinek 56

Tymon stawia sprawę jasno i daje Majce jeden dzień na podjęcie decyzji. Majka mimo lukratywnej propozycji postanawia pomóc przyjaciołom z Panorama Projekt. W firmie wszyscy, oprócz Dagmary, witają ją z entuzjazmem. Najbardziej z jej powrotu cieszy się Michał.

W domu Olkowiczów Anna roni łzy po spotkaniu z Gustawem. Róża stara się ją pocieszyć, ale boi się, ze córka nie jest w stanie wyplątać się z toksycznej relacji.

Tymczasem Stefan próbuje dowiedzieć się, kto jest klientem Panorama Projekt. Ma nadzieję, że dowie się wszystkiego od Wiktora, który nadal ma u niego długi.

Odcinek 57

Michał i Adam nie mogą uwierzyć, że Majka odrzuciła pracę u Zychowicza. Najbardziej zaskoczony wydaje się Bartek. Lilka stara się wyperswadować Majce powrót do Panorama Projekt. Tłumaczy jej, że będąc tam codziennie będzie narażona na kontakt z Dagmarą, a to nie będzie przyjemne.

Michał stara się wyjaśnić Majce, co zaszło między nim a Dagmarą.

Tymczasem Aleksandra nie może uwierzyć, że Majka wróciła do Panorama Projekt. Jej misternie utkany plan nie sprawdził się.

Stefan wyciąga od Wiktora informacje o Jerrym, który zlecił Panorama Projekt zaprojektowanie hotelu.

Odcinek 58

Michał mówi Majce, że nie może przestać o niej myśleć. Majka tymczasem coraz gorzej znosi złośliwości Dagmary.

Wiktor przyznaje się Aleksandrze do swoich problemów z hazardem. Mówi jej również o groźbach Stefana.

Michał opowiada Adamowi o spotkaniu z Rozbickim. Obaj boją się, czy informacja o współpracy z Jerrym nie przecieknie do konkurencji.

Aleksandra pożycza od Grażyny pieniądze, które pozwolą jej wykupić weksle Wiktora.

Kiedy Majka decyduje się podpisać umowę z Panorama Projekt, nieoczekiwanie pojawia się Tymon Zychowicz.

Odcinek 59

Tymon nie może uwierzyć, że Majka rezygnuje z pracy w jego wydawnictwie.

Adam dowiaduje się, że Stefan Lisowski zaproponował Jerremu lepsze warunki. Jerry zostanie w Panorama Projekt pod warunkiem, że wizualizacja hotelu zrobi na nim wrażenie. Majka wpada na pomysł, by zrobić do projektu Jerrego zdjęcia lotnicze.

Gustaw tłumaczy Annie powody dla których nie może rozwieść się z żoną, a Aleksandra postanawia spotkać się ze Stefanem.

Tymczasem Majka przypadkowo słyszy rozmowę Michała z Adamem. Domyśla się z niej, że Michał ma nieślubne dziecko.

Odcinek 60

Zdruzgotana Majka drze podpisaną niedawno umowę o pracę i wybiega z Panorama Projekt. Kiedy Michał dopytuje się o co chodzi, jest przerażony. Nie dość, że domyśla się jak Majka mogła odczytać rozmowę o dziecku, to jeszcze dociera do niego, że ma ona zamiar lecieć awionetką.

Tymczasem w domu Olkowiczów Anna wybiera się na spotkanie z Kotowskim. Anna streszcza mu sytuację swojej „koleżanki”, która w rzeczywistości jest historią Gustawa.

Aleksandra dogaduje się ze Stefanem i razem postanawiają działać na niekorzyść Michała. Michał w porę dociera na lotnisko i mówi Majce, że to on jest ojcem jej dziecka.
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Czw 18-03-2010, 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi koleżanka opowiedziała początek Majki. Z racji tego, że mieszka w Krakowie a tam wszyscy zaaferowani Puszcza oko

Jest sobie panna u ginekologa i zachodzi tam w ciążę. Mało tego, mówi o tym facetowi z którym się spotyka a on... nic. Nie ucieka, nie robi wielkich oczu, nie twierdzi, że ma przed sobą świruskę Złośliwa
Masssakra, jestem pod wrażeniem Diablica lub Bardzo wściekła
Powrót do góry

macabre

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 28-03-2010, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zauważyłyście że każdy odcinek Majki kończy się tym, że panna Osyda przewraca oczami dobre 5 sekund?
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 02-04-2010, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

macabre napisała:
Zauważyłyście że każdy odcinek Majki kończy się tym, że panna Osyda przewraca oczami dobre 5 sekund?

Jak dla mnie nic nadzwyczajnego, w końcu to tasiemiec, nie ma co oczekiwać, że główna bohaterka będzie recytować wiersze... Puszcza oko

Mnie strasznie irytuje matka Majki. Przewraca oczami
Taką jej głupią rolę napisali, że ho ho...

Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pon 05-04-2010, 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie serial strasznie irytował, te przedłużane akcje, ciągnące się jak flaki z olejem. Zakonczyłam oglądanie na chyba 48 odcinku i raczej nie powrócę do oglądania, no chyba że będzie mi się kiedyś straaaasznie nudziło. Puszcza oko

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Wto 06-04-2010, 10:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

I mnie nudzi powoli ten serial, ale jeszcze oglądam...
Chociaż myślę, że jestem już u kresu wytrzymałości i niedługo przestanę śledzić losy Majki. Puszcza oko

Powrót do góry

klonex

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Pią 09-04-2010, 9:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Powiem wam drogie dziewczyny że ja lubię oglądać Majkę.Irytuje mnie Ola ale jak to w każdej telenoweli Uśmiechnięta ktoś taki się znajdzie i kiedy się obudzi ten ojciec Michała?
A Rosati sądząc po skandalach do jakiej roli innej by się nadawała Bardzo uśmiechnięta
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 09-04-2010, 10:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie też pomału zaczyna irytować ten serial. Ten ojciec Michała ; za długo się ciągnie wątek z tym wyjazdem i leczeniem.
Majka też pomału mnie denerwuje taka bidula co to nawet nie umie nikomu dogadać jak trzeba.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 8 z 14

Skocz do: