Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Majka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pinessska

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sro 20-01-2010, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie oglądałam ani wczoraj ani dziś, coś się wydarzyło? Ktoś oglądał?

Podpis Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość

Sierpień 2009* Nasze Szczęście
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
fef

Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Czw 21-01-2010, 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pinessska Rodzina Majki zaczyna zwracać uwagę na jej nietypowe zachowanie. Dziewczyna jest już pewna, że w klinice doszło do pomyłkowej inseminacji. Wiktor przegrywa w karty pieniądze i coraz bardziej zadłuża się u Stefana. Gustaw podczas przypadkowego spotkania z córką udaje, że nic go z Anną nie łączy. Zakochana kochanka wybacza mu to. Lilka mówi o ciąży Majki Konradowi, koledze z uczelni. Informacja bardzo szybko dociera do profesor Bielskiej i Olkowicz traci wymarzone stypendium.Rodzina Olkowiczów przygotowuje kolację z okazji zdobycia stypendium przez Majkę. Gdy zaskoczona dziewczyna zamierza wyznać bliskim prawdę, pojawia się żona Gustawa.

Podpis Przyjaciele są jak anioły, podnoszą, gdy Twoje skrzydła opadają...
04.11.2003 dziecko 15.07.2009
Powrót do góry

Pinessska

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Czw 21-01-2010, 22:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

THX Fef jesteś wielka Uśmiechnięta

Podpis Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość

Sierpień 2009* Nasze Szczęście
Powrót do góry

Cacanka

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja się zastanawiam, czy ta sytuacja z pomyłkowym zapłodnieniem będzie miała jakieś przełożenie w uczęszczaniu młodych dziewczyn do ginekologa....

Dla mnie sytuacja jest tak absurdalna, że aż zabawna...Od kilku dni miałam przysiąść i popytać Was, jak do tego doszło, że laska jest w ciąży...Dobrze ze wszystko wcześniej opisałyście...Bardzo szczęśliwa

Dla mnie takie coś w scenariuszu SERIALU jest nie do pomyślenia. Ciekawi mnie, czy będzie z tego jakaś burza

Pozdrawiam
Powrót do góry

Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Film Majka,łatwy w odbiorze,wszystko można przewidzieć.Narazie nie wciągnął mnie aż tak .Monika Rosati jakos nie przekonuje mnie do swojej gry aktorskiej. Do kitu
Powrót do góry

irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Rosati jak dla mnie jest beznadziejna;).

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 16:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zastanawiam się tylko, skąd oni wytrzasnęli zdjęcia usg z tym dzieckiem, skoro tamta kobieta miała cytologię zrobioną. Oświećcie mnie, bo pewnie coś przegapiłam. Niezdecydowana

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oczko napisała:
Zastanawiam się tylko, skąd oni wytrzasnęli zdjęcia usg z tym dzieckiem, skoro tamta kobieta miała cytologię zrobioną. Oświećcie mnie, bo pewnie coś przegapiłam. Niezdecydowana
Wiesz,że chyba masz racje,to wszystko takie dziwne i naciagane.W pierwszej chwili nawet nie zwróciłam na to uwagi. Zszokowana
Powrót do góry

zaneta1

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 6:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie tamta kobieta została zapłodniona bo ta lekarka domyśliła sie ze popelina blad i spytala czy zostalo jeszcze troche materiału do zabiegu i zapłodnili ja a karta Majki została zniszczona Puszcza oko

Podpis Du bist alles was ich brauche Uśmiechnięta Ich liebe dich Schatz :**
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Kiki

Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ej ale ta Majka to niezła frajerka. Została przez pomyłkę zapłodniona, rozwala się przez to jej kariera zawodowa, a ona taka spokojna i ciapowata. No ja nie wiem jak można takim być.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja bym nie mogla tyle ukrywać ciąży przed rodziną.Matka to jest zawsze matka.Majka myśli,że sama wszystkiwmu podoła.Dobrze,że rodzina już o wszystkim wie.Będzie jej łatwiej przez tę całą sytuację przejść. Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Perfacja

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

I tak będzie happy end... Puszcza oko

Z wszystkich bohaterów najbardziej rozwala mnie ta recepcjonistka Kasia (?) z tymi smiesznymi kucykami. Słodka dziewczyna Uśmiechnięta Lubię na nią patrzeć Uśmiechnięta
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie oglądam już tego serialu.
Zniechęciłam się do tej Majki. Przewraca oczami

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Anulekx

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A powiedzcie mi myslicie ze dojdzie do tego ze ona urodzi? ewnie nie bo to takie dziwne na poczatku filmu i ciaza;) chyba ze za niby 9 miesiecy urodzi i bedzie z tym Michalem czy jak Przewraca oczami Bardzo szczęśliwa

Podpis Iść ciągle iść w stronę słońca...
Powrót do góry

macabre

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 09-02-2010, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Perforacja napisała:
Z wszystkich bohaterów najbardziej rozwala mnie ta recepcjonistka Kasia (?) z tymi smiesznymi kucykami. Słodka dziewczyna Uśmiechnięta Lubię na nią patrzeć Uśmiechnięta

Mnie też. I mam dziwne przeczucie, że podkręcą ją jeszcze (tak jak Majka jej kiedyś włosy rozpuściła.)

Choć mnie rozwala wujek Majki jeszcze i ta jej przyjaciółka, która jest ładniejsza od niej.

Zastanawia mnie kto ową Majkę ubiera, bo ja bym pogratulowała tej osobie braku gustu.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 6 z 14

Skocz do: