Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 309 Skąd: tam gdzie spadają gwiazdy
Wysłany: Wto 09-02-2010, 16:48 Temat postu:
Ja lubię oglądać ten serial. Nie zwracam uwagi na gry aktorów, nie znam się na tym i nie mnie to oceniać. Wątki uważam za ciekawe. Czytałam w streszczeniach, że już nie długo- kwestia dwóch tygodni i Michał z Majką już coś zaczną kręcić ze sobą Wiem też, że będzie chciał rozwodu, ale nie wiem dlaczego. Zdesperowany spędzi noc z Dagmarą- Weroniką Rosati. Ciekawa jest jak potoczą się losy Majki.
Zastanawia mnie kto ową Majkę ubiera, bo ja bym pogratulowała tej osobie braku gustu.
Mi niektóre ciuszki Majki bardzo się podobają.
ta czerwona sukienka, którą miała wczoraj była wg mnie bardzo ładna.
Ostatnio miała na sobie czerwoną spódnice- też bym taką chciala.
Ja muszę przyznać, że serial już trochę mnie wciągnął, trochę też z powodu tego, że ostatnio żadnych seriali ciekawych nowych nie ma. Wiec z braku laku może być to.
W jednym z odcinków, gdzie Michał był m.in. Z Dagą w pubie, jeden ze statystów stojacych w tle miał koszulkę ze sklepu, w którym pracuję, taka zielona z napisem "irish drinking team", cieszyłam się jak głupia jak zobaczyłam tę koszulkę. Tylko mój sklep ma te koszulki więc ciekawe jak ona trafiła na plan serialu.
Mi niektóre ciuszki Majki bardzo się podobają.
ta czerwona sukienka, którą miała wczoraj była wg mnie bardzo ładna.
Ostatnio miała na sobie czerwoną spódnice- też bym taką chciala.
Ciuchy ma fajne, mi chodziło o to dobieranie, bo czasami wygląda jak papużka
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 309 Skąd: tam gdzie spadają gwiazdy
Wysłany: Nie 07-03-2010, 16:35 Temat postu:
Troszkę za szybko się akcja rozwinęła moim zdaniem.
Zdjęcia Kaśki były fantastyczne. I w ogóle ta cała przemiana Kaśki fajnie im wyszła.
Ciekawa jestem co znowu wymyśli Aleksandra.