Pojawiają się pierwsze nazwiska, które wystąpią w nowym serialu TVN pt. "Po prostu Majka". Wśród nich będzie m.in. Weronika Rosati - informuje "Super Express".
Serial, który ma zastąpić w przyszłym roku "BrzydUlę" ma opowiadać o losach sympatycznej studentki Akademii Sztuk Pięknych, której plany wyjazdu na zagraniczne stypendium pokrzyżują wypadki losowe. Wśród aktorów pojawią się zarówno znane postacie, jak i debiutanci.
W obsadzie według gazety pojawi się studentka krakowskiej PWST Joanna Osyda . Obok niej pojawią się też: Tadeusz Huk i Anna Tomaszewska. Co wyjdzie z tej mieszanki rutyny z młodością? Czas pokaże.
Serial już teraz wzbudza zainteresowanie widzów, ponieważ ma zastąpić coraz popularniejszą "BrzydUlę", z której TVN chce zrezygnować. Wkrótce zapewne dowiemy się o kolejnych aktorach, mających wystąpić w nowym projekcie.
Źródło wp.pl
Bardzo jestem ciekawa tego serialu, tylko myślałam, że głowną rolę będzie grał ktoś inny. No ale zobaczymy, może Weronika odnajdzie się w tej roli.
Ostatnio zmieniony przez Majek dnia Sob 06-03-2010, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
Brodzik faktycznie na studentkę nie bardzo, ale dobra charakteryzacja zrobiłaby swoje. Rosati jak dla mnie to jest najgorsze co mogą wybrać, ona jest tak sztuczna jak gra, że głowa mała.
Racja, brodzik, zwłaszcza w tej nowej fryzurze wygląda na 30-40, a nie na studentkę ja wiem, charakteryzacja.... ale po co upychać "stare baby" do ról małolat. Mało talentów mamy w Polsce?
A co do Rosati, to ona mi tylko do roli dzi.w.ki pasuje.... sorry... ale w innej odsłonie sobie jej nie wyobrażam
Właśnie przeczytałam w necie, że jednak Rosati nie dostanie głównej roli tylko jakaś nowa postać, z łódzkiej filmówki.
Rosati dostała jakąś podrzędną rólkę.
Może i lepiej, ze pojawi się nowa postać.
Też jestem zdania, że powinni stawiać na nowe pokolenie aktorów, w końcu inne, nowe twarze a do tego aktorski talent tych osób potrafią przyciągnąć nie mniej widzów niż "starzy" aktorzy.
Dla mnie ta cała Weronika to jedna wielka pomyłka... nie wiem czemu ona na siłę chce być aktorką, skoro jej to kompletnie nie wychodzi? To już chyba Frytka byłaby lepsza
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 12, 13, 14Następny
Strona 1 z 14