Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Mam bzika na punkcie...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja mam bzika na punkcie ksiazek - jak wpadnie w oko to moja, butow - jak na moje potrzeby mam zdecydowanie za duzo, torebek - sa takie piekne... I ostatnio na punkcie pewnych ptaszkow z czerwona glowka Uśmiechnięta

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
madzia

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Tygrys
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam bzika jeśli chodzi o rozwieszanie prania. Nie wyobrażam sobie, że skarpetki mogłyby być porozwieszane byle gdzie. Po pierwsze powinny być na pierwszym sznureczku (na najbardziej zewn. stronie), sa najmniejsze, powinny być pierwsze. Poza tym nie wyobrazam sobie, że mogły by być 'pomieszane' z innymi ubraniami. A juz na pewno nie wyobrażam sobie, że mogłyby leżeć obok siebie skarpetki, które nie sa do pary. No po prostu nie ma takiej opcji.
Ostatnio jak tata D. rozwieszał i nagle tak po prostu rzucił gdzies tam na kupke wszystkie skarpetki to jak to zauważyłam to az zrobiłam krok do tyłu Złośliwa . U mnie w domu od razu bym to poprawiła, ale że jestem u D. to chyba nie wypada Puszcza oko .

Podpis 06.03.2003 r. Zakochany
[*]
Powrót do góry

Menju

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Madziu, dziewczyno ty naprawdę masz niezłego bzika. Śmiejąca się Śmiejąca się O takiej obsesji nigdy nie słyszałem. Śmiejąca się Śmiejąca się
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio doszedł jeszcze jeden bzik,otóż rysunki mojego syna.Porozwieszane wszędzie.Mały Picasso. Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

madzia

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Menju, ale to chyba takie oczywiste troche no nie?
No i jeszcze, że jak rozwiesza się pranie to 'żabki' na jednej rzeczy nie mogą byc różnych kolorów, ale to chyba logiczne Podejrzliwa .

[*]
Powrót do góry

Menju

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

TY Madziu se ze mnie jajca teraz robisz? Podejrzliwa Cholera już wiem dlaczego mi ciągle skarpet brakuje.
Powrót do góry

madzia

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Menju napisała:
TY Madziu se ze mnie jajca teraz robisz? Podejrzliwa Cholera już wiem dlaczego mi ciągle skarpet brakuje.

Widzisz, widzisz Śmiejąca się .

[*]
Powrót do góry

Menju

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jesteś okropnie zakręcona. Śmiejąca się Już nic więcej nie powiem na twój temat. Tzn. na temat twoich obsesyjnych skarpetek i żabek. Śmiejąca się Śmiejąca się I mam nadzieję, że z resztą spraw jest u ciebie OK. Puszcza oko
Powrót do góry

madzia

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ty sie tam tak nie śmiej, to Tobie giną skarpetki mądralo Złośliwa.
Lepiej opowiedz o swoim bziku, przyznawaj się czym prędzej Puszcza oko.

[*]
Powrót do góry

Menju

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A co mi tam i tak mi już nic nie zaszkodzi, skoro znamy się już prawie dwa lata. Chyba wiesz o czym mówię. Śmiejąca się Puszcza oko Taka mała słabostka. Śmiejąca się Znaczy się podpadam od dzisiaj pod babski pręgierz na całego. Puszcza oko
Powrót do góry

Silwa

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mnie też ciągle giną skarpetki i najczęściej mam po 1 z pary, muszę zastosować Wasze metody Bardzo szczęśliwa.
Ja mam bzika z zamykaniem "na klucz" wszelkich drzwi, nawet jak jestem sama w domu to drzwi z ubikacji i tak zamykam.
Drugi bzik notorycznie gaszę zbędne oświetlenie, ale to chyba pozostałość z komuny od małego słyszałam "zgaś zbędną żarówkę"
Bardzo szczęśliwa [/quote]
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
I ostatnio na punkcie pewnych ptaszkow z czerwona glowka Uśmiechnięta

Aikaterina dziwne mam skojarzenia Śmiejąca się . Wyjaśnij co to za ptaszki Podejrzliwa ?

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

RedBerry

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

-Nie usnę w pomieszczeniu w którym jest brudne naczynie np. kubek po kawie czy łyżeczka Zakłopotana wstanę wynieść nawet w środku nocy Uśmiechnięta
-Naczynia myje tylko w określonej kolejności kubki, talerze, misy, garnki, sztućce.
-Po każdej czynności muszę umyć i nakremować ręce.
i wiele innych Zakłopotana

Podpis Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje...
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sob 30-01-2010, 1:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

RedBerry też mam podobnie Uśmiechnięta.
Nie zasnę gdy w pokoju jest nieposprzątane albo nie są wyniesione jakieś szklanki po piciu czy ubrania rozrzucone Złośliwa.

Podpis 27.06.2008 - 2009,2010,2011 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Cacanka

PostWysłany: Sob 30-01-2010, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jeśli chodzi o pranie, mam podobnie, nie świruję tylko z kolorem żabek...

Natomiast NIE ZASNĘ, gdy w pokoju jest jasno, lub głośno- w sensie TV lub radio...Nie dam rady, choćbym była mega zmęczona...
Doszło do tego,że w sypialni mam ciemnoczekoladowe rolety, które w ogóle nie przepuszczają światła, co skutkuje tym, że nawet w południe jest tam mega ciemno, jak w środku nocy...Uśmiechnięta

Nie zasnę też bez "jaśka" pod głową...

I to tyle na dzień dzisiejszy Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Następny
Strona 13 z 16

Skocz do: