Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Czw 19-08-2010, 20:13 Temat postu: Metamorfozy znanych i lubianych
Natknęłam się niedawno na wywiad z Anną Kalatą- niegdyś była ministrem pracy i polityki społecznej.
W ciągu 3 lat zmnieniła się z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia.
Co o tym myslicie?
Może macie jakieś inne przykłady takich metamorfoz?
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Czw 19-08-2010, 20:20 Temat postu:
Ja to już widziałam jakiś czas temu i ciągle z szoku wyjść nie mogę .
Pamiętam ją z czasów ministrowania, a dzisiejszą to naprawdę ciężko rozpoznać... Wszystko się w niej zmieniło .
Też już to widziałam.
Świetna przemiana, udowadnia że kobieta może wyglądac pięknie w każdym wieku, tylko musi trochę nad sobą popracować.
Cudo! Nie mogę wyjść z podziwu jak pięknie teraz wyglada
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Czw 19-08-2010, 22:02 Temat postu:
Co do Anny Kalaty to dopiero kilka dni temu widziałam tą metamorfozę po raz pierwszy- do teraz nie mogę wyjść z szoku. Wygląda przepięknie.
Wcześniej była taka ciotka-klotka a teraz wygląda bardzo seksownie i bardzo ładnie. W życiu bym nie pomyslała, że to jedna i ta sama osoba.
O tak, ta też się bardzo zmieniła. Ciekawe, czy następne dziecko też ją zmieni
Mnie sie bardziej podoba obecna Chylińska, choć muzycznie wolę "starą" Chylińską.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Następny
Strona 1 z 7