Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Michał Wiśniewski
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasia

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza
Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 12:47    Temat postu: Michał Wiśniewski Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Co myślicie o nim i jego żonie? Moim zdaniem oboje mają źle poukładane w głowie Jesteś głupek A te imiona, które on daje dzieciom! Przewraca oczami Przewraca oczami

A tutaj czerwonowłose małżeństwo:

Podpis Jeszcze 12 dni Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
mako.mako

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wolałam jego z Mandaryną, a po tym co się stało - czyli,że ta Ania zaszła od razu w ciążę jakoś straciłam szacunek do niego Przewraca oczami
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To jest po prostu makabra!!!! Zszokowana Bardzo smutna Bardzo smutna Bardzo smutna

Jak dla mnie Ci ludzie nie są normalni. Jesteś głupek

Słyszałyście te plotki, że A. Świątczak była czy jest w sekcie? Podejrzliwa
Powrót do góry

mako.mako

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

ulunius napisała:

Słyszałyście te plotki, że A. Świątczak była czy jest w sekcie? Podejrzliwa

Ja tego nie słyszałam ale ona mi się wcale nie podoba Smutna Jakaś taka wulgarna mi się wydaje - nie wiem czemu mam takie odczucia Niezdecydowana
Powrót do góry

wiki
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 7

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

O sekcie też słyszałam (ula czyta pudelka).
Ja mysle,że im woda sodowa uderzyła, są śmieszni i wulgarni.
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja odnoszę wrażenie, że Ania Świątczak tańczy tak jej zagra Michał.
Poza tym wolę się nie wypowiadać na temat tej pary, bo jakoś złe emocje we mnie wzbudza Śmiejąca się

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

dotka
Moderatorka
Moderatorka

Pochwał: 12

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

On - zawsze był dziwacznie ekscentryczny, ale Ona - próbuje się stylizować na kogoś kim nie jest. W każdym wywiadzie którego urywek (bo całego się nie dało strawić) widziałam czy słyszałam widać jej ślepe dążenie do tego by być taką jak on. Kicz - tyle powiem.
Powrót do góry

inka

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hm-Michal jak Michal zawsze "odstawal",ale to przez ostatni rok podraznil mnie bardzo,a jeszcze bardziej jego obecna partnerka(wypowiedziami na temat jego malzenstwa z Mandaryna,o tym jaka jest matka i tego typu bla bla bla,tylko po to aby bylo glosno).
Nigdy nie bylam fanka Michala a Mandaryny tym bardziej,jednak pozostal mi niesmak po calej tej "wojnie" Mandaryna kontra Michal+Ania.Mysle ze dorosli ludzie powinni takie sprawy zalatwic miedzy soba.
No ale coz ja nie jestem osoba publliczna i nie znam sie na prawach zadzacych show biznesem

Podpis "Jedyna milosc, ktora nas nigdy nie zdradzi, to milosc wlasna"_C.K.N._
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A na czym polega ta wojna Mandaryna kontra Michał+Ania?
bo jakoś o tym ie słyszałam Zakłopotana

Mandaryna też podobno rozbiła wcześniejsze małżeństwo Wiśniewskiego, więc teraz sama się doczekała Podejrzliwa

Szkoda najbardziej tych dzieci Bardzo smutna
a imiona ich ? bez komentarza Podejrzliwa

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

Kasia

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Z pudelka:
Cytat:
Jak donosi Życie na Gorąco, może się okazać, że Wiśniewscy wrócą z podróży po Amerykach we czwórkę. Michał marzy bowiem o synu (kolejnym, bo przecież ma już syna i córkę z małżeństwa z Mandaryną), a Ania Świątczak chętnie mu go urodzi.

Drugie, trzecie dziecko, nic nie stoi na przeszkodzie. Ja mogę przerwać karierę dla rodziny i Michasia - mówi Świątczak.

Wiśniewski podobno wymyślił już imię dla syna: Falco Christian. Xavierowi, Fabienne i Etienette będzie na pewno miło, że ktoś w domu nazywa się dziwniej od nich. Cóż, trzeba to zrozumieć - Wiśniewscy po prostu nie chcą, żeby ich dzieci miały łatwe dzieciństwo.

A podobno w USC nie chcą rejestrować takich imion. Ciekawe, ile za to posmarował? Podejrzliwa Podejrzliwa

Podpis Jeszcze 12 dni Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sob 10-02-2007, 23:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mówił kiedyś w jakimś wywiadzie, że miał z tym problemy Podejrzliwa

ale trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby tak nazywać dzieci Zszokowana Podejrzliwa Diablica lub Bardzo wściekła

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

pl35

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Nie 11-02-2007, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mi sie bardzo podobał fryzurka Marty Wiśniewskiej którą nosiła dawno, dawno temu. Takie króciutkie jasne włoski miała.
Całą resztę państwa Wiśniewskich mam w głębokim poszanowaniu.
Powrót do góry

gabi32

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pon 12-02-2007, 9:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mnie przeraza , jak ona za wszelka cene chce odebrac dzieci mandarynie .. nie mam szacunku do niego za to ... niech robi sobie wlosy jak chce , na scenie tez .. ale dzieci sa dziecmi ... i nie da sie ich kupic .... mam nadzieje ze Mandaryna w tej sprawie skopie mu tylek ....

a co do Ani .. hmmm powinna powstrzymywac sie od kometowania jego bylego zycia publicznie ... ma go dla siebie i oby jej nie wywalil takiego numeru jak mandarynie ....

ps.. nie jestem fanka mandaryny - chodzi o fakt dzieci
Powrót do góry

j_lo

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Sro 21-02-2007, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie podoba mi sie ta para Skonsternowana Jeszcze on to on (zawsze z nim było coś nie tak Przewraca oczami ) ale że ona sobie też zrobiła te czerwone włosy Przewraca oczami Przewraca oczami Chyba jest w niego strasznie zapatrzona Podejrzliwa

Bardzo sie dziwie że zarówno Mandaryna jak i Świątczak zgadzały sie na takie imiona Wykrzyknik Skonsternowana Czy te kobiety nie mają własnego zdania Pytanie Wykrzyknik

Podpis ...::: Mówię do chwili zatrzymaj się, jesteś zbyt piękna aby odejść :::...
Powrót do góry

sprajtka

Zodiak: Waga
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 21-02-2007, 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

z tymi imionami to jest może tak,że oglądali jakąś telenowele brazylijską i spodobały im się imiona a ,że mają pod sufitem poprzestawiane to wprowadzili w życie te specyficzne imiona z którymi dzieci będą musiały żyć.Pamiętam ,że w latach 80leciała telenowela ''Niewolnica Isaura''i ludzie zaczęli nadawać imiona z tego serialu:Leonsio i Isaura.A Ania Swiądczak wygrała kiedyś finał szansy na sukces śpiewając piękną piosenkę''Pamiętasz była jesień'' i była wtedy a może robiła wrażenie zupełnie innej osoby:nieśmiałej i niewinnej.Chyba jednak powiedzenie z kim się zadajesz taki się stajesz ma tu szczególne uzasadnienie
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 1 z 10

Skocz do: