Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sob 10-02-2007, 13:55 Temat postu:
A ja odnoszę wrażenie, że Ania Świątczak tańczy tak jej zagra Michał.
Poza tym wolę się nie wypowiadać na temat tej pary, bo jakoś złe emocje we mnie wzbudza
On - zawsze był dziwacznie ekscentryczny, ale Ona - próbuje się stylizować na kogoś kim nie jest. W każdym wywiadzie którego urywek (bo całego się nie dało strawić) widziałam czy słyszałam widać jej ślepe dążenie do tego by być taką jak on. Kicz - tyle powiem.
Hm-Michal jak Michal zawsze "odstawal",ale to przez ostatni rok podraznil mnie bardzo,a jeszcze bardziej jego obecna partnerka(wypowiedziami na temat jego malzenstwa z Mandaryna,o tym jaka jest matka i tego typu bla bla bla,tylko po to aby bylo glosno).
Nigdy nie bylam fanka Michala a Mandaryny tym bardziej,jednak pozostal mi niesmak po calej tej "wojnie" Mandaryna kontra Michal+Ania.Mysle ze dorosli ludzie powinni takie sprawy zalatwic miedzy soba.
No ale coz ja nie jestem osoba publliczna i nie znam sie na prawach zadzacych show biznesem
Jak donosi Życie na Gorąco, może się okazać, że Wiśniewscy wrócą z podróży po Amerykach we czwórkę. Michał marzy bowiem o synu (kolejnym, bo przecież ma już syna i córkę z małżeństwa z Mandaryną), a Ania Świątczak chętnie mu go urodzi.
Drugie, trzecie dziecko, nic nie stoi na przeszkodzie. Ja mogę przerwać karierę dla rodziny i Michasia - mówi Świątczak.
Wiśniewski podobno wymyślił już imię dla syna: Falco Christian. Xavierowi, Fabienne i Etienette będzie na pewno miło, że ktoś w domu nazywa się dziwniej od nich. Cóż, trzeba to zrozumieć - Wiśniewscy po prostu nie chcą, żeby ich dzieci miały łatwe dzieciństwo.
A podobno w USC nie chcą rejestrować takich imion. Ciekawe, ile za to posmarował?
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Mar 2006 Pochwał: 1 Posty: 1923 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 11-02-2007, 14:36 Temat postu:
A mi sie bardzo podobał fryzurka Marty Wiśniewskiej którą nosiła dawno, dawno temu. Takie króciutkie jasne włoski miała.
Całą resztę państwa Wiśniewskich mam w głębokim poszanowaniu.
mnie przeraza , jak ona za wszelka cene chce odebrac dzieci mandarynie .. nie mam szacunku do niego za to ... niech robi sobie wlosy jak chce , na scenie tez .. ale dzieci sa dziecmi ... i nie da sie ich kupic .... mam nadzieje ze Mandaryna w tej sprawie skopie mu tylek ....
a co do Ani .. hmmm powinna powstrzymywac sie od kometowania jego bylego zycia publicznie ... ma go dla siebie i oby jej nie wywalil takiego numeru jak mandarynie ....
ps.. nie jestem fanka mandaryny - chodzi o fakt dzieci
Nie podoba mi sie ta para Jeszcze on to on (zawsze z nim było coś nie tak ) ale że ona sobie też zrobiła te czerwone włosy Chyba jest w niego strasznie zapatrzona
Bardzo sie dziwie że zarówno Mandaryna jak i Świątczak zgadzały sie na takie imiona Czy te kobiety nie mają własnego zdania
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 05 Lut 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 30 Skąd: z miasta to widać słychać i czuć
Wysłany: Sro 21-02-2007, 23:20 Temat postu:
z tymi imionami to jest może tak,że oglądali jakąś telenowele brazylijską i spodobały im się imiona a ,że mają pod sufitem poprzestawiane to wprowadzili w życie te specyficzne imiona z którymi dzieci będą musiały żyć.Pamiętam ,że w latach 80leciała telenowela ''Niewolnica Isaura''i ludzie zaczęli nadawać imiona z tego serialu:Leonsio i Isaura.A Ania Swiądczak wygrała kiedyś finał szansy na sukces śpiewając piękną piosenkę''Pamiętasz była jesień'' i była wtedy a może robiła wrażenie zupełnie innej osoby:nieśmiałej i niewinnej.Chyba jednak powiedzenie z kim się zadajesz taki się stajesz ma tu szczególne uzasadnienie
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Następny
Strona 1 z 10