O, motylki super! A z poprzednich zdecydowanie nr 1, ale wcale nie ze wzgledu na wykonanie (ja tam w 2 nie widze nic zlego), ale na wzor. Monia, po prostu swietne! Takie pytanie - co to za skrzyneczka i podkladki? Gdzie to kupujesz?
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9274 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Sro 22-09-2010, 15:29 Temat postu:
Katerinko dzięki . Skrzynka i podkładki są robione z płyty MDF, a robi mi je znajomy. Tzn. kilka zrobił, ale czy dalsza współpraca będzie jak będę chciała więcej to się zobaczy. Ale można je kupić np. na allegro czy w różnych sklepach internetowych związanych z tematyką deco, a pewnie i lokalny stolarz też by zrobił .
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9274 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Sro 22-09-2010, 18:06 Temat postu:
Agata niestety wszystkie moje skrzyneczki na razie są otwarte z góry. Ten znajomy co mi robi to tylko takie zwykłe... Te z wieczkiem musiałabym gdzieś zamówić, a wolę się wprawiać na czymś mniej kosztownym .
A na co jest? Ja mam na gumki, spinki do włosów itp. A dwie znajome którym dałam mają je postawione w przedpokoju na klucze .
Wysłany: Sob 30-10-2010, 20:15 Temat postu:
Lisanne nie mam nic nowego. Skończyłam właśnie kilka kompletów podkładek w tulipany (znowu), bo się spodobały i robiłam pod zamówienie . Ale jutro zaczynam się bawić .
Monia a jeśli można zapytać: za ile kupujesz taką skrzyneczkę? I jaka ona jest duża?
Ja szukam jakiejś takiej sporej, żeby się zeszyt a5 mieścił i żeby było trochę luzu po bokach (może nieskładnie powiedziane, ale mam nadzieję, że wiesz o co chodzi )