Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Wto 10-08-2010, 16:49 Temat postu: Mój nowy pomysł- decoupage
Jakiś czas temu pochłonęło mnie nowe zajęcie . Niestety zajmuje ono o wiele więcej czasu niż biżuteria, dlatego dopiero teraz mogę Wam coś pokazać, choć już dawno chciałam to zrobić . I tak nie wytrzymałam do ostatecznej wersji, bo jeszcze coś trzeba zrobić w tym.
A teraz- do sedna . Nowe zajęcie to decoupage:). Na sam początek zrobiłam skrzyneczkę i podstawki pod szklanki (kubki) i jedną większą (np. pod dzbanek). Wszystko jest drewniane (a raczej sklejkowe), ozdobione metodą decoupage . Pracochłonne, ale dające satysfakcję.
No i w końcu zdjęcia:
skrzyneczka z różnych kątów:
Monia super są te rzeczy i ja bardzo lubię decoupage . Też chciałam się za to wziąć, ale nie mogę coś się zebrać .
To jest Twój pierwszy raz? Bo jak tak, no to naprawdę świetnie Ci wyszło, jestem pod wrażeniem .
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Następny
Strona 1 z 15