blinka89 ja powiem tak nie kupuje żadnych koralików "osobno " tylko kupuje jakieś korale , bransoletki i rozkładam je na części pierwsze i robię sama to co mi wpadnie do głowy.Np u nas jest tak sklep wszystko po 2,50 i tam takich korali jest masa. Nie kupuje osobno koralików bo moim zdaniem to się nie opłaca. Kupuje tylko różne druciki, bigle itp na allegro nie są drogie. dużo też kąbinuje sama np jakims drucikiem , sznurkiem itp. Aha zdarza się tez że jakieś koraliki kupie za 1zl gdzie na takim sznurze jest ich z 20 wtedy to się opłaca:)
Dziękuje wszystkim za miłe komentarze nie spodziewałam się , rumienie się
Narazie mam tyle swoich wyrobów bo mała ich częśc poszła w świat , ale jak tylko coś "wyczaruję" to wrzucę.
Aha czasem przydaja się też guziki czy cekinki także nie jest to drogie hobby
Kate29 cieszę się, że powiększyłaś nasze grono "biżuteryjek". Będzie więcej wspólnych tematów .
Mi się bardzo podobają kolczyki kwadraty, śliczne kolory i kształty .
Dziękuje nie spodziewałam się że sie spodobają Jak tylko stworze cos nowego to wrzucę Na razie myśle nad tworzeniem jeszcze innych rzeczy więc jak cos to odrazu się " pochwale"
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 16, 17, 18Następny
Strona 1 z 18