No hej, ja jestem niska bo tylko 158 cm a waga raz spada i raz wzrasta niestety, ale na dzień dzisiejszy ważę ok.62 kg. W tej chwili mam włosy do ramion postopniowane (oczywiście ), ale bardzo bardzo lubię mieć krótkie włoski i stawiać je, kolor czarny farbowany. Oczy brązowe, prawie czarne. (tak dla ciekawości-gdy byłam mała cyganki pieniądze mi dawały za oczy).
Charakter wybuchowy hehe, raczej wygadana i wesoła, lubię żartować, silna. A zainteresowań: masa:od niedawna- florystyka, dekoracje tortów i wyrób świec, a od zawsze muzyka, taniec i film
Mnie tu chyba jeszcze nie było.
A więc tak:
168cm, 50kg (próbuje przytyć ale nie wychodzi, łatwiej chudnę )
Naturalna brunetka, farbowana szatynka ( na czekoladkę ), włosy do ramion, falowane, prostowanie nic nie daje bo poczują wilgoć i już znów falowane. Oczy szare, szaro-zielone (zależy kto w nie patrzy).
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 14 Sie 2009 Posty: 620 Skąd: z domu
Wysłany: Pon 11-01-2010, 12:52 Temat postu:
Co wy takie szczuplutkie jesteście
Ja mam 172cm wzrostu i ważę 78,5 kg i jestem właśnie w trakcie odchudzania.
Oczy mam piwne, włosy do ramion farbowane (orzech brazylijski) naturalnie ciemny brąz.
Jeśli chodzi o charakter to jestem czasem troszkę nerwowa, ale potrafię też być aniołkiem. Dużo mówię, ale umiem też słuchać.
Niezbyt wysoka, ciemne włosy, półdługie, sianowate, ciekawa świata, zbyt leniwa na swoje wygórowane ambicje, marzycielka, zbyt nerwowa i biorąca na serio zbyt wiele rzeczy. Bardziej z wygody i umiłowania niż z wybory singielka. Niezbyt rozmowna - nie lubię gadać o bzdurach i lamentować nad rozlanym mlekiem.
-wzrost 164 cm
-waga ok. 56kg, dawno nie ważona, ale po sesji zamierzam się solidnie poruszać i tak 2 kg jakbym zrzuciła to bym była zadowolona
-oczy piwne
-włosy cienkie, dość długie ale już niedługo tylko do ramion, jasny brąz
-karnacja chyba ciemna bo opalam się na złoto, ale zimą to raczej jestem szara z podkrążonymi oczami, które są ze mną od zawsze
-chuda na pewno nie jestem, ale gruba to też przesadnie byłoby nazwane, taka "grubsza"
Wysłany: Czw 28-01-2010, 16:46 Temat postu:
Nerwus(w trakcie nauki panowania nad emocjami)niska,wlosy czarne jak heban,krótkie.Waga,zostawie to dla siebie,ostatnio troszkę mnie przybyło.Małomówna.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 05 Mar 2010 Posty: 76
Wysłany: Sro 10-03-2010, 20:25 Temat postu:
Mam 167 cm wzrostu,waga 55 kg,oczy niebieskie,włosy do ramion w kolorze blond.Włoski farbowane bo moje naturalne blond pociemniały.
Karnacja ciemna i troszke poprawiana zimą w solarium.
Jestem kobietą pewną siebie,sprytną i zazwyczaj uśmiechniętą. Nienawidze kłamstwa i obłudy.Sama jestem szczera czasem i do bólu.Ogólnie pozytywnie nastawiona do życia lecz w samotności mam skłonności do smutku i rozmyślań. Pozdrawiam
Mam: 168 cm wzrostu, waga ok. 72 kg, próbuję się odchudzać, ale stres na razie zjada mnie, zamiast moją nadwagę. Oczy: zielonkawe.Mam rozjaśnione balejażem włosy blond (sięgają do łopatek).Noszę okulary, nawet je lubię i czuję się z nimi dobrze. Postaram się wkleić wkrótce moje zdjęcie. Jestem nieśmiałą istotką, wrażliwą, ciekawą świata, zazwyczaj gadułą ale potrafię też sluchać.Nastawiona pozytywnie do życia, ale czasem smutas i emocje biorą górę.Często uśmiech gości na mojej twarzy.