Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 01 Mar 2010 Posty: 56
Wysłany: Czw 02-09-2010, 12:58 Temat postu:
Adzia88 witaj imienniczko, ja też noszę okularki. Mam 168 cm, waże 70 kg, ale ciągle nad tym pracuję (pozostało troszkę po ciązy). Najbardziej jestem zadowolona z biustu, bo karmie . Włoski mam ciemny blond i oczka piwne
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 14 Lip 2010 Posty: 665 Skąd: przeważnie z pracy:)
Wysłany: Czw 02-09-2010, 14:18 Temat postu:
Dziewczyny, to i na mnie przyszła pora:)
Mam 178cm wzrostu, wagi chyba 66kg, noszę okularki, teraz jestem rudzielcem lekkim, a planuję mieć ognisty kolor na głowie.
Trudny charakter, psykata, lubię postawić na swoim. Czasem nieznośna, czasem kochana, chętnie pomogę, wysłucham, pogłaszczę, przytulę.
Mocno stąpająca po ziemi. Czasami choleryczka.
Marcin, 180cm wzrostu, barczysty, krótko sciety. Charakter nie typowy trudny do zrozumienia nawet ja sam tego nie umiem objąc rozumem, do tego miły, pomoge w każdej sytuacji, wierny, czuły, mądry, pyskaty, czasami kochany. Lubie sie przytulac i całowac. Poza sportem i motoryzacja lubie posłuchac sobie muzyki najlepiej na fulla.
Wzrost: 170cm
Waga: 49kg
Włosy ciemny brąz, naturalne, za ramiona.
Oczy: ciemny brąz
Karnacja ciemna, taka prawie mulatka że mnie.
Jeśli chodzi o charakter to jestem trudna. Jestem upartą, złośliwą perfekcjonistką.
Ja jestem jakaś mała przy Was, mam tylko 166cm, waga 62 kg, jestem blondynką życie nauczyło mnie pokory, która wielu pewnie by się przydała, mam duże poczucie humoru, jestem szczera i czasem zbyt bezpośrednia, nie wszystkim to się podoba, jak sobie coś postanowię, to za wszelką cenę dążę do zrealizowania tego, czasem płacąc wysoką cenę
A ja mam 160 cm . Ważę 58 kg, jak się wezmę za siebie i swoje wylewające się boczki, to 55 kg .
Włosy do ramion nieukładające się (bez suszarki ani rusz), farbowane na ciemny brąz. Nie mam czym oddychać, za to mam na czym siedzieć .
A charakterek? Cóż. Generalnie chyba dobra ze mnie dziewucha . Ale złośliwa, krytykantka (choć sama nie jestem ideałem), wkurza mnie ludzka głupota, umiem doradzić w jakichś problemach, a swoich nie umiem rozwiązywać. Jestem leniwa, nie chce mi się posprzątać, albo iść na zakupy, za to uwielbiam gotować. Kocham psy, hoduję labradory.
A najbardziej kocham mojego D. i w ogóle mam na imię Kasia .
Wzrostu okolo 160cm. Waga 50kg (wazylam sie ostatniu u pielegniarki ).
Wlosy za lopatki - ciemny blad, jednak bardziej wpadajace w jasny braz, siegajace lopatek, zwiewnie falowane z grzywka na bok.
Buzia w ksztalcie kwadratu, ludzie prawia mi komplementy na temat moich wielgasnych policzkow.
Z charakteru to mysle ze moge opisac to jednym, sensownym zdaniem - mianowicie - "cicha woda, brzegi rwie."
Odpowiedzialna, a przy tym latwowierna (niestety). A tak na marginesie, to kocham dzieciaki!
A na imie mi Weronika.
Ponieważ chciałabym uczestniczyć aktywnie w forum i się z Wami zapoznać to też krótki mój opisik: 170 cm wzrostu, waga 60 kilo w tym najwięcej tej wagi rozłożyło się jakoś nierównomiernie w biodrach i brzuchu (niestety).
Z charakteru nerwuska wszystkim się przejmująca i o wszystko się martwiąca, ale staram się pomimo to być optymistką i cieszyć się z drobnych rzeczy. Lubię spędzać czas ze znajomymi, z rodziną no i z moim G. Wzruszam się wieloma rzeczami, często mam słomiany zapał, nie lubię chodzić na zakupy odzieżowe - wybieram się tylko jak mi już ewidentnie brakuje ubrań.
wzrost: 162cm
włosy:ciemny brąz
oczka: brązowe
waga: 51 kg chciałabym tyci tyci więcej
ale charakter to o ho ho... uparta, zawzięta,przejmuję się głupimi czasem sprawami, ale jestem zawsze uśmiechnięta, uwielbiam się wygłupiac z moim boysem i kooocham psy ajj...
Wysłany: Sro 06-07-2011, 16:50 Temat postu:
Wiek? Kobieta i świat nie mają lat!
Blondynka - ciutke ciemniejsza ale mam naturalne jasne pasemka , i są mega długie!
Głeboko zielone oczy - Kocham swoje oczy!
Delikatnie różowe usta, bardzo szeroki uśmiech, wysoka ok. 172cm. Wysportowana, ładna figura, fajną mam pupe... Lubie swoje dłonie bo są zawsze takie delikatne i paznokietki zawsze takie mleczne.
Charakter? Dużo pozostało mi z Goth'a ale jestem szczera do bólu. Kłamać nienawidze... Czasem wymsknie mi się przekleństwo - które zdrabniam. Ale to jak jestem sfrustrowana i to porzadnie.
Dołączyła: 08 Lut 2011 Pochwał: 1 Posty: 1070 Skąd: jest takie miejsce na ziemi
Wysłany: Czw 18-08-2011, 11:47 Temat postu:
To teraz pora na mnie.
Jestem ciemną blondynką o włosach do ramion. Mam 160 cm wzrostu. Ważę... hmm... Przed ciążą ważyłam 55 kg, jednak po sporo mi zostało. Nienawidzę kłamstwa, fałszu i obłudy. Jestem stała w uczuciach, od kilku lat szczęśliwie zakochana w swoim mężu.
Jak już większość się orientuje mam na imię Kasia.
Ja mam 160cm, a waga (oj, aż się poszłam zważyć i powiem wam, że nie jest dobrze ) 57 kg. Znaczy się, że nadrobiłam z nawiązką to co kilka miesięcy temu zgubiłam. Eh. Dobra, zostawmy to. Idźmy dalej, włosy do ramion wielokolorowe. Dokładniej balejaż, który mi już schodzi i duże odrosty. Mam czym oddychać i na czym siedzieć. Jestem nieśmiała, cicha i potrzebuje czasu, żeby się otworzyć. Zdecydowanie lepiej słucham niż mówię.