Wysłany: Nie 01-02-2009, 16:53 Temat postu:
Podziele sie jeszcze jednym spostrzezeniem. Rozmawialam ostatnio z kolezanka o Na Wspolnej i doszlysmy do wniosku ,ze ten serial jest ciut glupi i bardzo przewidywalny. Ale i tak go lubimy i ogladamy. Nie przeszkadza nam to.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Pon 02-02-2009, 22:19 Temat postu:
koral napisała:
Podziele sie jeszcze jednym spostrzezeniem. Rozmawialam ostatnio z kolezanka o Na Wspolnej i doszlysmy do wniosku ,ze ten serial jest ciut glupi i bardzo przewidywalny. Ale i tak go lubimy i ogladamy. Nie przeszkadza nam to.
Koral i właśnie dlatego sporo osób bo ogląda, bo nie trzeba przy nim myśleć . Taka odskocznia i niezły "odstresowywacz" .
Strasznie mnie denerwuje ten facet Agnieszki- jakie to ciepłe kluchy i mami- synek. Mam nadzieję, że nie da się przekonać ale znając ten serial to ona mu przebaczy.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Wto 03-02-2009, 21:14 Temat postu:
Z tego co się orientuję to Igor wyjechał z hotelu w jakimś kraju (nie pamiętam jakim ). I dzisiaj było w zapowiedziach, że ktoś przyjdzie do Ewy i ona będzie bardzo szczęśliwa, więc myślę, że jutro się Igor pojawi u mamy .
Nio to Igor wrócił...ciekawe czy będzie z tą dziewczyną blondynką (nie pamiętam jej imienia ) ?
No i jednak chyba coś z tego będzie
Ta dziewczyna ma na imię Maja... ale przewiduję, że chyba ten jej szef (Nowicki?) cos między nimi namiesza..... mam takie dziwne przeczucie
Dla mnie Maja jest z mojego świata, może przez swoją pracę jest mi bliższa. (gdyż moja praca wygląda bardzo podobnie)
Często właśnie tak mysle, że jestem inna i nie pasuję gdzieś do jakiegoś towarzystwa.
Maja dla mnie świetnie gra swoja rolę, nie zapominajmy,ze ona gra...
Zastanawia mnie jeszcze go knuje koleżanka z pracy w szkole w stosunku z "w-f-isty" - jak potoczy się jego rola- geja w pracy. nio i ta Reni...
Lubie ten serial, nie tra długo a relax mam.
Ostatnio zmieniony przez Jasylwia dnia Pon 02-03-2009, 16:20, w całości zmieniany 2 razy
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 27 Lut 2009 Posty: 704 Skąd: Miasto bez rzeki :)
Wysłany: Pon 02-03-2009, 16:07 Temat postu:
Myślę że Renia nie pozwoli Filipowi odejść, będzie go szatnażować.
A z tego co widziałam na zakończenie poprzedneigo odcinka to ta baba chyba nakabluje na Zbyszka;)
Pewnie,że gra
Więc pewnie powinnam napisać "postać"
Reni miesza i miesza i gra tą postać tak wiarygodnie, aż mi się zaczyna kojarzyć z taką "złośliwą kobietą" haha
Powinnam ją teraz dla równowagi obejrzeć w innej roli
Dokładnie Reni - intrygantka- teraz "czarny charakter " będzie.
A gdzieś mi właśnie jej osoba była widoczna, tylko nie pamiętam gdzie- ale chyba też w jakimś serialu ją widziałam, tylko- iż ja mało oglądam je. Przypadkiem....widziałam ja...ale gdzie?