Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Na Wspólnej
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Patka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 14-03-2009, 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jasylwia napisała:
Dokładnie Reni - intrygantka- teraz "czarny charakter " będzie.
A gdzieś mi właśnie jej osoba była widoczna, tylko nie pamiętam gdzie- ale chyba też w jakimś serialu ją widziałam, tylko- iż ja mało oglądam je. Przypadkiem....widziałam ja...ale gdzie?

W "Bulionerach" też grała.

Romanowi nadal zależy na Ewie. Niby uwodzi inna kobietę, ale wciąż coś czuje do Ewy i jest zazdrosny o Borysa.

Igor i Maja fajna parka. W końcu może znalazł miłość życia, bo miał kilka przygód z kobietami. Nie raz złamane serce.

A zauważyłyście, że zmienili synka Marty i Filipa na innego małego aktora?? Ładniejszy jest, bo to poprzednie dziecko w ogóle mi się nie podobało.
Reni intryganatka próbuje namieszać w pracy Marty...ciekawe czy jej się to uda? Filip fajnie teraz z nią postępuje Puszcza oko heheś.

Podpis H Serduszko dziecko 1 rok i 8 miesięcy
M Serduszko inlove 2 lata
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

PeterSailor Allegro
Aneczka1989

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 17-09-2009, 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dawno nikt nie zaglądał tutaj, a tu nowe odcinki lecą Puszcza oko. Ciekawa jestem czy Grzegorz wróci do domu czy po prostu sie pokaże na jakiś czas. A Kinga szkoli swojego męża Bardzo szczęśliwa , ale dobrze mu tak , Zdebicka mu zakręciła w głowie i zapewne jeszcze będzie mieć z nią romans .
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

szczęśliwamama

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 04-10-2009, 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie najbardziej w tym wszystkim żal jest Żanety
Powrót do góry

szczęśliwamama

PostWysłany: Sro 14-10-2009, 20:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ewa ma rozwód,co myślicie o tym?
Powrót do góry

landrynka1732

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 14-10-2009, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Moim zdaniem to powinni dać nową partnerkę dla Romana i niech będzie rozwód Puszcza oko.
Ostatnio poobały mi się sceny z nieudanego wesela Majki...fajnie takie to romantyczne Puszcza oko.

Podpis 27.06.2008, 2009,2010 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

RedAngell

PostWysłany: Nie 18-10-2009, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kurczę a mnie ciekawi co to za typ ten co ,,lata" za Żanetą.. Przewraca oczami

Podpis inlove 26.06.2008r inlove

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od Naszych marzeń...jest tylko zupełnie inne..
Powrót do góry

szczęśliwamama

PostWysłany: Nie 18-10-2009, 15:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie też on bardzo ciekawi,o co mu chodzi?

Dołączone po 56 sekundach:

szczęśliwamama napisała:
Mnie też on bardzo ciekawi,o co mu chodzi?

Powrót do góry

RedAngell

PostWysłany: Nie 18-10-2009, 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hmm..na początku miły..później jakiś zagadkowy telefon..a jak dowiedział się o Mani to na randce się nie pojawia..
zobaczymy Puszcza oko

Podpis inlove 26.06.2008r inlove

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od Naszych marzeń...jest tylko zupełnie inne..
Powrót do góry

Aneczka1989

PostWysłany: Sob 14-11-2009, 9:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Teraz się spotyka ten sąsiad z Żanetą normalnie, ale coś mi się wydaję, że coś z tego wyniknie tzn. , że on ma jakąś przeszłość. Szkoda mi Igora, tak mu się już układało i co znowu rozstanie.
Powrót do góry

żmijka

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Igorek i jegi zachowanie strasznie mnie drażnią. Teraz nagle tak zapomniał o Mai, a tak rozpaczał jak się dowiedział ze jest w ciązy. Nie minęło wiele czasu a juz znalazł sobie nowa zdobycz... A co to Marek oglądał na laptopie bo nie dopatrzyłam?

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

żmijka napisała:
A co to Marek oglądał na laptopie bo nie dopatrzyłam?

Z tego co zauważyła moja siostra (bo ja też nie widziałam) to była Ola i Daniel z ukrytej kamerki Puszcza oko.

A Igora trochę rozumiem, bo parę razy dostał w d***. Teraz będzie się mścił. Ale pewnie szybko mu przejdzie Uśmiechnięta.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

Aneczka1989

PostWysłany: Pią 20-11-2009, 8:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja Igora też trochę rozumiem, w ten sposób chce odreagować ale w następnym odcinku właśnie się będzie o to kłócić z kolegą ( kurde zapomniałam jak się nazywa Złośliwa ).

A mi się też wydawało , że Ola z Danielem się tam całowali itp pewnie Bardzo szczęśliwa.
Powrót do góry

żmijka

PostWysłany: Pią 20-11-2009, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kamil Puszcza oko
a to Zimińscy założą kamerkę Oli w pokoju czy jak? oj...

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry

lala874

Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 24-11-2009, 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedyś zawsze po 20 siadałam przed tv, żeby zobaczyć losy mieszkańców Wspólnej, ale teraz tylko powtórki czasem oglądam. Więc troszkę mogę być nie w temacie Puszcza oko
Powrót do góry

Joan

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie oglądam odkąd szukali Grzesia, zresztą nie lubię seriali z ponad tysiącem odcinków albo jeszcze więcej

Podpis Trzeba się kształcić aby stac się zajmującym towarzyszem dla samego siebie ( Kotarbiński)
codziennie nowy wpis na blogu
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Następny
Strona 16 z 17

Skocz do: