Dokładnie Reni - intrygantka- teraz "czarny charakter " będzie.
A gdzieś mi właśnie jej osoba była widoczna, tylko nie pamiętam gdzie- ale chyba też w jakimś serialu ją widziałam, tylko- iż ja mało oglądam je. Przypadkiem....widziałam ja...ale gdzie?
W "Bulionerach" też grała.
Romanowi nadal zależy na Ewie. Niby uwodzi inna kobietę, ale wciąż coś czuje do Ewy i jest zazdrosny o Borysa.
Igor i Maja fajna parka. W końcu może znalazł miłość życia, bo miał kilka przygód z kobietami. Nie raz złamane serce.
A zauważyłyście, że zmienili synka Marty i Filipa na innego małego aktora?? Ładniejszy jest, bo to poprzednie dziecko w ogóle mi się nie podobało.
Reni intryganatka próbuje namieszać w pracy Marty...ciekawe czy jej się to uda? Filip fajnie teraz z nią postępuje heheś.
Dawno nikt nie zaglądał tutaj, a tu nowe odcinki lecą . Ciekawa jestem czy Grzegorz wróci do domu czy po prostu sie pokaże na jakiś czas. A Kinga szkoli swojego męża , ale dobrze mu tak , Zdebicka mu zakręciła w głowie i zapewne jeszcze będzie mieć z nią romans .
Moim zdaniem to powinni dać nową partnerkę dla Romana i niech będzie rozwód .
Ostatnio poobały mi się sceny z nieudanego wesela Majki...fajnie takie to romantyczne .
Teraz się spotyka ten sąsiad z Żanetą normalnie, ale coś mi się wydaję, że coś z tego wyniknie tzn. , że on ma jakąś przeszłość. Szkoda mi Igora, tak mu się już układało i co znowu rozstanie.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 309 Skąd: tam gdzie spadają gwiazdy
Wysłany: Czw 19-11-2009, 22:16 Temat postu:
Igorek i jegi zachowanie strasznie mnie drażnią. Teraz nagle tak zapomniał o Mai, a tak rozpaczał jak się dowiedział ze jest w ciązy. Nie minęło wiele czasu a juz znalazł sobie nowa zdobycz... A co to Marek oglądał na laptopie bo nie dopatrzyłam?
Ja Igora też trochę rozumiem, w ten sposób chce odreagować ale w następnym odcinku właśnie się będzie o to kłócić z kolegą ( kurde zapomniałam jak się nazywa ).
A mi się też wydawało , że Ola z Danielem się tam całowali itp pewnie .
Kiedyś zawsze po 20 siadałam przed tv, żeby zobaczyć losy mieszkańców Wspólnej, ale teraz tylko powtórki czasem oglądam. Więc troszkę mogę być nie w temacie