Wysłany: Sob 11-07-2009, 5:40 Temat postu: Nasze cele.
Te krótko- i długoterminowe... Dyskusja o tym, czy macie cele, a jeśli tak, to jakie. Czy macie cele życiowe?
Właśnie ostatnio o tym myślałam i doszłam do wniosku, że moim celem jest zakup profesjonalnego aparatu i robienie zdjęć oraz dokształcanie się w tym kierunku. A celów życiowych niestety nie posiadam. Może z biegiem czasu coś się w tej kwestii u mnie zmieni.
Moim celem jest zorganizowanie wesela, ukończenie obu kierunków studiów.
POdszkolić swój niemiecki na tyle, aby móc znaleźć bez problemu tam pracę na lepszym stanowisku, gdy wyjadę do D.
A długoterminowy-urodzić zdrowe dzieci i je dobrze wychować, mieć jakieś ciekawe mieszkanko.
Tak jak Wy chcę zachować wiecznie młode ciałko i staram się robić w tym kierunku wszystko co mogę .
Ja jak na razie chcę wrócić do Polski, spotkać się z rodzinką, potem zrobić maraton u fryzjera, dentysty, kosmetyczki i na solarium.
Potem chcę się spotkać z moimi znajomymi, bo tak dawno ich nie widziałam.
No a później to mi pozostaje skończyć studia, a potem... Kto wie?
Może zostanę jakąś dyrygentką, piosenkarką, czy jakąś inną nauczycielką muzyki.
- znaleść wkońcu pracę na długo. a nawet na stałe.
- zrobić prawko
- odłożyć pieniądze na mieszkanie
- mieć rodzinę (dzieciaczki...)
- wyjechać do Chorwacji
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8