Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Nasze recepty na szczęście
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pentelka

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pon 05-10-2009, 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie mam recepty, jestem szczęśliwa kiedy jestem zdrowa, kochana, kiedy mam poczucie bezpieczeństwa...w zasadzie nie robię nic, ono po prostu jest , nawet w każdej drobnej przyjemności Uśmiechnięta
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
janina21

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 06-10-2009, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Moim zdaniem ,to nie ma recepty na szczęście ,bo jakby była ,to każdy chodził do lekarza po taką receptę .
Czasami i słyszę ,ale ona ma szczęście ,bo jest taka czy inna ,albo jakie ,to szczęście ,że mnie ,to nie spotkało... w przypadku nieszczęść.
Każdy ma inne spojrzenie na szczęście. Jednemu wystarczy kromka chleba i jest szczęśliwy ,a innemu pałac . Czyli miara szczęścia -Nieodmierzony stan .
Kiedyś szukałam szczęścia to w pracy ,w domu ,pasjach , miłości,ale teraz szukam spokoju i ukojenia ,bo ,to ,że jestem jeszcze żyję,to jest wielkie szczęście dla mnie. Uśmiechnięta

Podpis "Ważne są tylko te dni ,których jeszcze nie znamy"'
Powrót do góry

alanml

PostWysłany: Wto 06-10-2009, 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

DZIECKO. Odkąd mam mojego ukochanego synka jestem przeszczęśliwa. gdy patrzę na Niego jestem zawsze uśmiechnięta.
Powrót do góry

daisytwist

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gdzieś to kiedyś przeczytałam, bardzo ciekawe spojrzenie na życie Uśmiechnięta

"Miłość doprowadzić do wrzenia, dodać łyżkę szczęścia i szczyptę nieświadomości, cztery łyżki herbaty, wymieszać z radością, potem wszystko odstawić aż dojrzeje."

Podpis 'kochać Cię to mieć w sercu cierń i go z bólem czuć co dnia' Smutna
Powrót do góry

tatiana

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sob 17-10-2009, 6:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

MIŁOSĆ. Kiedy jej nie ma wszystko jest bez sensu.

Podpis ~wszystko co robisz do ciebie wraca~
Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Sob 17-10-2009, 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wydaje mi się że moją recepta na szczęście jest milość.Dużo złego spotkało mnie w życiu,ale zawsze miłość dawała mi siły,razem przezwycięzy się wszystkie problemy.

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

Kaska20

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 10-11-2009, 0:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szczęście napewno jest zależy tylko w jaki sposób na wszystko patrzysz, czasem trzeba szczęściu pomóc . Uśmiech i radość codziennego dnia jest dobrym plusem do pozytywnego myślenia.
Powrót do góry

Zoja

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sro 10-02-2010, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jeśli chodzi o mnie to tylko wtedy jestem szczęśliwa jak mam chwile spokoju od codziennej rutyny pracy szkoły i jak mogę spędzić parę godzin daleko od wszystkich problemów mam jedno magiczne miejsce które mi w tym pomaga i które tylko ja znam polecam
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

turkuswe85

Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 04-03-2010, 14:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Moja receptra na szczęście to kochac siebie najbardziej na śiecie i robić wszystko by tej najukochańszej osobie(czyli sobie) nie zrobić krzywdy.

Podpis Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę.
— Paulo Coelho
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 04-03-2010, 23:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja jestem szczęśliwa, kiedy wiem że moi bliscy są bezpieczni. Uśmiechnięta Ich szczęście, zdrowie i bezpieczeństwo (po ostatnich wydarzeniach w moim życiu), są najważniesze. Uśmiechnięta

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 05-03-2010, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Recepta na szczęście? oj fajnie by było gdyby to było jak z receptą na leki, idziesz do lekarza przepisuje i jużUśmiechnięta
Ja uważam że szczęście to jest tylko chwila, jakiś moment w życiu, czy dobre wydarzenie. A tak naprawdę wielu ludzi dostrzega jak jest bardzo nieszczęśliwym ale tego szczęścia już nie widzą.
Dla mnie szczęściem jest gdy mama rano wstaje i mówi że się dobrze czuje (ma chore serce), gdy tata wraca cały i zdrowy z delegacji i gdy mój R uśmiecha się do mnie i mówi że jestem tym najlepszym co się mu mogło przytrafić w życiu:)

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: