Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Nasze wady czyli to jest Twoja chwila prawdy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kathia

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sro 13-01-2010, 10:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja nie potrafie się otworzyć. Mimo że nikt mnie nie skrzywdził to nie potrafie zaufać drugiemu człowiekowi.

Straszną bałaganiarą jestem. Kłóci z miom znakiem zodiaku.
Nie potrafie rozmawiać z ludźmi.
Nie umiem się zmotywować do działania.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 15-01-2010, 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem strasznie uparta. I pedantyczna w każdym calu co niestety denerwuje niektórych.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem strasznym nerwusem,najpierw coś zrobię a potem pomyśle,nie potrafie usiedzieć w jednym miejscu,bywam też złośliwa i uparta. Złośliwa
Powrót do góry

LadyNaya

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Nie 24-01-2010, 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

- Straszna zołza
- Egoistka
- Uparta
- Zbyt pewna siebie
- Czepiam się
- Złośliwa
- Kłótliwa

Podpis Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest Twoje.
Powrót do góry

Pinessska

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Nie 24-01-2010, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja jestem roztrzepana strasznie.

Podpis Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość

Sierpień 2009* Nasze Szczęście
Powrót do góry

pstryk

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 25-01-2010, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem uparta. I jak któraś z dziewczyn już pisała - też bardzo trudno jest mi sie zupełnie otworzyć na drugiego człowieka i zaufać. Ale może to i dobrze? Czasem lepiej ni zaufać, niż później się naciąć ;/
Powrót do góry

lenka8990

Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Pon 25-01-2010, 18:52    Temat postu: Wady Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też jestem uparta i myślę, że to w pewnym sensie zaleta- dopinguje aby się nie poddawać i walczyć o swoje
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew

PostWysłany: Wto 26-01-2010, 15:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak to mozliwe, ze jeszcze mnie tu nie bylo? Bo mam tego strasznie duzo Złośliwa

1. Lenistwo do granic mozliwosci - walcze z tym, owszem, ale tylko czasem... I popieram pomysl zapisywania obowiazkow.
2. Niewiara w siebie - nie umiem z tym walczyc. Wszyscy, ktorzy mnie znaja mowia, ze jestem madra, pracowita itp. i ze moge wszystko osiagnac, a ja i tak wiem, ze nie.
3. Balaganiarstwo - jak wlacze? Po prostu raz na jakis czas sie mobilizuje i sprzatam az po blysk.
4. Milosc do slodyczy - walka: dieta co mesiac. Efekt: brak.
5. Nadwrazliwosc - kazde niemile slowo zapamietuje na bardzo dlugo.

Poki co koniec Uśmiechnięta

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

blinka89

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 26-01-2010, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

1. Lenistwo
2. Trudny charakter, prawie wszystko musi być po mojemu
3. Pedantyczność, ale bez przesady
4. Jestem kłótliwa
5. Nie jestem ambitna
6. Nie jestem konsekwentna jeśli chodzi o odchudzanie

No to na razie tyle, ale na pewno jest tego o wiele więcej, tylko nic mi na razie nie przychodzi do głowy.....

Podpis 1.04.2010 zaręczyny
12.06.2010 szczęśliwa żona inlove
8.12.2010 dzieciak
Powrót do góry

nikt26

PostWysłany: Pią 12-03-2010, 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam duży dystans do ludzi i świata. Ciężko ze mną nawiązać kontakt nieznajomym, tak zwyczajnie na imprezie. Nie potrafię wybaczać, chociaż pracuję nad ty. Smutna Podobno jestem bałaganiarą Puszcza oko BZDURA! To tzw. artystyczny nieład Puszcza oko

Podpis ...mam żal do rodziców za to, że wychowali mnie na uczciwego człowieka. jakże łatwiej by mi się żyło bez sumienia...
Powrót do góry

alfa

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 30-03-2010, 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ojojoj wady... ja to właściwie jestem chodzącą wadą Uśmiechnięta
czepianie się dosłownie o wszystko, podejrzliwość, marudzenie, impulsywność, nadwrażliwość, nie konsekwentność, nieufność itd itp, wymieniać mogę przez cały dzień Uśmiechnięta
A co z tym robię? hmm akceptuję to Złośliwa A tak serio staram się, słowo "staram" jest tu kluczowe Uśmiechnięta to wyciszać, nie pokazywać.
Powrót do góry

Malutka Gwiazdka

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 30-03-2010, 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem indywidualistką, uparta, podejrzliwa, nadwrażliwa, zazdrosna, nieustępliwa, upierdliwa, czepiam się, obrażam, złoszczę, krzyczę, zadaję dużo pytań, jestem leniwa, brakuje mi motywacji, ambicji, zdolności, konsekwencji, wiary w swoje możliwości, nie ufam ludziom.

Podpis Nie ma nic trafniejszego nad umiejętność kochania się wzajemnie przez całe życie. Serduszko
Kocham Cię Zakochany
Powrót do góry

Hazel

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sro 07-04-2010, 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Może nie powinnam pisać tego w pierwszych moich postach, no ale cóż..
-bywam wredna
-mściwa
-uparta jak osioł
-szczera do bólu
-zazdrosna
-czasami leniwa Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Margoth

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 12-04-2010, 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hehe no to tak: jestem straszną panikarą do tego mam bardzo bardzo niska samoocenę, co chyba najbardziej denerwuje mojego połówka. Jestem bałaganiarą, ale nie tak straszną, ale to denerwuje moją mame:P czasem po prostu mówię to co mi leży na wątrobie i mam przez to kłopoty no i czasem jak cos zaczynam to nie dociągam tego do końca, ale to tylko czasem jak po drodze mi sie nie powiedzie i prawdopodobnie mam "złe oczy" jak mówi moja ciotka bo jak sie na cos krzywo popatrzę to sie zaraz zepsuje albo dziecko zauroczę Złośliwa ale to prawdopodobnie od tego , że moja prababcia była szeptuchą Bardzo szczęśliwa

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry

klonex

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Pon 12-04-2010, 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja niestety jestem;
- niezdecydowana Wzruszający ramionami
-pamiętliwa
-słomiany ogień
-a jeszcze panikara Trzęsie sie ze śmiechu
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Strona 9 z 12

Skocz do: