Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sro 10-02-2010, 14:51 Temat postu:
Wyuczony: romanista- nauczyciel języka francuskiego
Wykonywany: sekretarka
Wymarzony: nauczyciel języka francuskiego, właścicielka prywatnego przedszkola francuskojęzycznego
Wyuczony: pracownik socjalny, technik rachunkowości oraz kurs kelnerski.
Wykonywany: obecnie wychowuję synka, ale dorywczo pracuję jako kelnerka/barmanka.
Wymarzony: policjantka, jako pracownik socjalny.
Wyuczony: Technik Hotelarstwa , studiuję pedagogikę
Wykonywany: na razie staż pracownik administracyjno - biurowy , dorywczo kelnerka
Wymarzony: związany z pedagogiką , może nawet psychologią .
wyuczony : jeszcze studentka, ale kierunek lekarski
wykonywany : dorabiam sobie jako ratowniczka WOPR, kelnerka - ale to na wakacjach tylko
wymarzony : ginekolog
hmmm.. to u mnie jest tak
zawod wyuczony : socjolog .. komunikacja spoleczzna
zawod wykonywany: Asystentka w dziale HR
zawod wymarzony: psycholog, coach
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Lut 2010 Pochwał: 2 Posty: 1017 Skąd: Z magicznego miejsca
Wysłany: Sro 24-02-2010, 19:40 Temat postu:
Zawód wyuczony: pedagog
Zawód wykonywany: pedagog stażysta do 30.06.2010
Zawód wymarzony: hmm nie wiem jak to dokladnie określić ale chyba projektantka mody coś w tym stylu
Wyuczony: póki co studiuję
Wykonywany: raz to, raz tamto ...
Wymarzony: zadziwię was chyba
policjantka, dziennikarka, pisarka, projektantka i wykonawca biżuterii artystycznej, politolożka, prokurator ew. notariusz...no i kiedyś chciałam latać, co jest nierealne.
Kurczę, w sumie to mam szeroki wybór - ciekawe na co się zdecyduję po studiach .