Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 14 Sie 2009 Posty: 620 Skąd: z domu
Wysłany: Pon 18-01-2010, 11:52 Temat postu:
Mój wyuczony zawód: technik handlowiec
Teraz wyuczam się drugiego: technik prac biurowych
Wykonywanego niestety jeszcze nie mam:(
Wymarzony: gdzieś w biurze, fajnie by było
Ostatnio zmieniony przez blinka89 dnia Pon 18-01-2010, 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Wyuczony: pracownik socjalny, anglista, tancerz, instruktor fitnessu
wykonywany: korepetytor, pomoc dentystyczna-papierkowa, instruktor fitnessu i tańca (i student obecnie)
Wymarzony: Początkowo psychiatra (ale to nie jest realne już po czasie),więc chyba własny biznes, a jeśli nie to w jakimś ciekawym dziale projektowym firmy. Ewentualnie własne studio tańca.
Tylko w Niemczech może mi się odmienić wszystko diametralnie .
DariaAngel nie mam co do tego pewności, ale ostatnio jak uzupełniałam jakieś dokumenty unijne po szkoleniu, nie wiedziałam co wpisać, powiedziałam pani kierunek i mi powiedziała żebym to wpisała.
DariaAngel nie mam co do tego pewności, ale ostatnio jak uzupełniałam jakieś dokumenty unijne po szkoleniu, nie wiedziałam co wpisać, powiedziałam pani kierunek i mi powiedziała żebym to wpisała.
Zazwyczaj wpisywałam 'mgr zarządzania' bo wydaje mi się że nie wszyscy skojarzą kierunek studiów.
Ok, to niech zostanie 'manager' .
Wyuczony: polonistka, etnolog
Wykonywany: własna działalność gospodarcza (w branży artystycznej)
Wymarzony: etnolog, antropolog (działalność powstała, bo ciężko w Polsce kupić chleb za pracę jako etnolog, a jako pracownik naukowy zanudziłabym się na śmierć)
Wyuczony: Technik Organizacji Usług Gastronomicznych.
Wykonywany: kelner i niania do dzieci.
Wymarzony: hmmm chyb nie mam takiego, bo robię to co lubię.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8