Wysłany: Pią 19-10-2007, 20:27 Temat postu: Nie mogę się obejść bez...
Czy jest jakiś kosmetyk, bez którego nie potraficie się obejść?
Ja mogłabym ostatecznie w ogóle się nie umalować pod warunkiem, że mam coś na ustach. Błyszczyki kupuję w hurtowych ilościach. Mam ich po kilka w torebce, a w kieszeni też by się coś znalazło.
Nie mogłabym się obejść bez wszytskich kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy i balsamu do ust. No i nie wyobrażam sobie życia bez antyperspirantu (ale to nie do twarzy, przecież ).
No tak perfumy są obowiązkowe,
ale zauważyłam, ze mogę bez nich żyć, kiedy jakiś czas temu wyjechałam na kilkudniowy urlop zapominając kosmetyków.
Przeżyłam tydzień, więc myślę, że jednak bez perfum umiała bym żyć.
Bez makijażu mogę się obejść, ale nie bez kremu i żelu do twarzy, balsamu do ciała, antyperspirantu, żelu pod prysznic, pasty do zębów, mydła w płynie. hmm. chyba wszystko : >
Bez makijażu mogę się jakoś obejść, nie przeszkadza mi jego brak. A poza tym obejść się nie mogę bez:
- balsam do ciała lub oliwka
- szampon i odżywka do włosów
- antyperspirant
- krem do twarzy
Bez makijażu mogę się obejść, ale nie bez kremu i żelu do twarzy, balsamu do ciała, antyperspirantu, żelu pod prysznic, pasty do zębów, mydła w płynie. hmm. chyba wszystko : >
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Następny
Strona 1 z 7