Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Obrączki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 20, 21, 22  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Ślub i Wesele
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 10-09-2010, 9:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

aoiya napisała:
Te pierwsze cą całkiem całkiem, ale... ogólnie to... nie mogę się doczekać odbioru moich żeby móc się pochwalić!

A my nie możemy się doczekać, żeby je zobaczyć! Puszcza oko

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Bielizna
gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 14:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio widziałam w jakiejś gazecie takie obrączki i zakochałam się w nich na zabój. Jak byłam przeciwna wszystkim kryształkom czy wstawkom na obrączce dla kobiety, tak teraz od nich się nie mogę oderwać. Zakochany

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo ladne Gienia. Bardzo w moim typie, choc tez nie chcialabym teoretycznie wstawek. I wcale nie jakies koszmarnie drogie.

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

Juliuszova

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mnie się podobają zwykłe, klasyczne, zaokrąglone, grubsze. Takie uniwersalne na długie lata i nie ma z nimi żadnego problemu jeśli np. trzeba by poszerzyć, zmniejszyć czy chociażby wypolerować.
Takie właśnie jak pokazała geniusia, z tymże bez tych brylantów dla płci pięknej Puszcza oczko chociaż z nimi obrączka też śliczna

Podpis Julek 10/03/08
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
Bardzo ladne Gienia. Bardzo w moim typie, choc tez nie chcialabym teoretycznie wstawek. I wcale nie jakies koszmarnie drogie.

Właśnie też się ceną zdziwiłam. W ogóle to pierwotnie w gazecie było napisane, że one są od Kruka, ale na stronie nie znalazłam. Więc albo im się napisy pomieszały albo jeszcze nie mają w ofercie. Puszcza oko

Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gienia, zastanawiam sie wlasnie nad zrobieniem obraczek z bialego zlota takich jak pokazalas, ale wzdluz kamieni dalabym waskie paski zoltego zlota (prosba T., on nie chce tylko bialego). I nie wiem ile by mogl zawolac inny jubiler. Niezdecydowana

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój T. twierdzi, że jak jubiler to zrobi to jest taniej niż w sklepie, ale ile to nie wiem. Na pewno jakbyście mieli złoto do przetopienia, nawet ten kawałek na wstawkę z żółtego, to będzie sporo taniej. Puszcza oko

Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 15:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

My mamy znajomego jubilera i tak po cichu licze, ze moze choc ciut taniej by nam policzyl. Popytam jak kiedys bede w Polsce. Uśmiechnięta

Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak znajomy to na pewno taniej policzy. Puszcza oko
Znajomi przetapiali złoto na obrączki, takie klasyczne średnio grube, i chyba za całość zapłacili w granicach 900zł. Wiadomo, bajerów nie było, ale im się podoba.

Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

gieniusia napisała:
Mój T. twierdzi, że jak jubiler to zrobi to jest taniej niż w sklepie, ale ile to nie wiem.

Ja też jestem tego zdania Puszcza oko. Tylko nie wiem czy ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości Bardzo szczęśliwa.
Aikaterina w takich sklepach bez żadnej wielkiej nazwy obrączki są dużo tańsze Puszcza oko. Trzeba pochodzić, porozglądać się i popytać Puszcza oko.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

I tak zapewne zrobimy. Uśmiechnięta

Powrót do góry

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 16:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gieniusia piekne te obraczki. Puszcza oko

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gieniusia śliczne są te obrączki.
Bardzo, ale to bardzo mi się podobają. Uśmiechnięta

Podpis Płyń z wiatrem w plecy i z twarzą do słońca
Na falach losu tańcząc z gwiazdami
Powrót do góry

Całkiem_Zwykła

Zodiak: Rak

PostWysłany: Czw 23-09-2010, 5:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo ładne te obrączki...też na takie chorowałam ale później Pani u jubilera powiedziała że z takimi obrączkami nie można nic zrobić w sensie powiększyć pomniejszyć hehe

zdecydowałam się na zwykłą klasyczną Uśmiechnięta Nie będzie żadnych grawerów, nasze imiona i date kiedy sie poznalismy mieliśmy na srebrnych obrączkach które sobie kiedyś kupiliśmy z okazji Walentynek.

Podpis =5 maj 2009 - Córunia- Julka= :*

=16 październik 2010 - Nasz Dzień= :*
Powrót do góry

arek77

PostWysłany: Czw 09-12-2010, 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wraz z narzeczoną od długich miesięcy planujemy Nasz ślub. Prawie wszystko dopięte jest już na ostatni guzik, więc zaczynamy rozglądać się za obrączkami. U jubilerów jest ogromny wybór – tradycyjne złote, srebrne lub dwukolorowe. Wielu oferuje wykonanie oryginalnego wzoru z gwarancją niepowtarzalności. Chciałbym zapytać o Wasze obrączki, z perspektywy czasu co moglibyście doradzić wybierającej parze młodej. Podczas ostatniej wizyty u jubilera moją uwagę przykuły /usunięty link/ . Dla mnie jest to nowość i to dość droga. Czekam na opinie Uśmiechnięta !

Uwagi  Link możesz podać na PW zainteresowanym, ewentualnie wstaw samo zdjęcie konkretnego modelu.
Gizmowa.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Ślub i Wesele Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 12 z 22

Skocz do: