Uwielbiam japonki, bez nich nie mogę się obejść latem. Moim marzeniem są też klapeczki na obcasie, np. tego typu:
Niestety nie mogę ich nosić bo mam za wąską stopę i natychmiast palce uciekają mi do przodu.
Jak dla nie na cieplejsze dni najlepsze są japonki, lub jakieś lekkie buty sportowe.
Natomiast nie przepadam za butami na obcasie, jak jest ciepło to i tak noga mi się maltretuje od temperatury, więc nie chcę jej dodatkowo obciążać obcasem.
Ja uwielbiam japonki, mam chyba ze trzy pary, oprócz tego jakieś szpileczki. W tym roku planuję kupić klapki na obcasie, coś takiego jak pokazała Aikaterina.
Wczoraj w poszukiwaniu butków dla synka przebiegłam się po sklepach obuwniczych i "rzuciłam okiem" na damskie butki i kilka par mi się spodobało, ale to pewnie dlatego, że szukałam czegoś innego. Jak przyjdzie co do czego i będę szukać butów dla siebie to nic nie będzie .
Tez mam chyba ze 3 pary japonek, jak nie wiecej, do tego 3 pary sandalkow na obcasie, buty na koturnie i 2 pary butow z otwrtym palcem.
Ale tez chce jeszcze klapeczki na obcasie.
Widzialam sliczne japoneczki na obcasie, ale nie mieli mojego rozmiaru.
Byłam totalnie zaskoczona w tym roku, że w marcu pojawiło się po sklepach już pełno sandałów, nie można było znaleźć nić konkretnego na deszczowy dzień.