Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Obuwie latem
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Obuwie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Suzi

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 11:58    Temat postu: Obuwie latem Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

W jakich butkach lubicie chodzic latem??? Ja przewaznie zakladam balerinki lub japonki. Ostatnio zamowilam sobie takie klapeczki,podobaja sie wam??
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Suzi fajne, ale nie dla mnie, jakoś nie przepadam za koturnami.
Ja latem stawiam na wygodę, zresztą chyba jak cały rok.
Więc przede wszystki japonki, inne klapeczki, sandały sportowe lub bardziej eleganckie, albo lżejsze obuwie sportowe.

Na to lato kupiłam już sobie takie butki:

I takie, tylko że w moich podeszwa nie jest w kwiatki tylko cała biała.

Uśmiechnięta

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

Katii
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Koń
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Suzi, Majek wasze butki są bardzo ładne. Ja lubię latem chodzić w japonkach i balerinkach. Uśmiechnięta

Podpis Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.Uśmiechnięta
Powrót do góry

Zuzia Fruzia
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Suzi super klapki, chociaż ja bym wybrała troszkę bardziej stonowane Bardzo szczęśliwa .
Maja te pierwsze, po prostu szał Złośliwa .

Podpis Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić,
bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny.
(Hemingway)
Powrót do góry

kaju

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Majek mam te pierwsze buciki:DBardzo szczęśliwaBardzo szczęśliwaBardzo szczęśliwa

Podpis "Każdy ranek daje szansę na to, by wieczorem móc powiedzieć: to był szczęśliwy dzień."
Powrót do góry

martta

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiecie co Dziewczyny, ja chyba jestem jakaś dziwna, ale ja nie lubię japonek Zakłopotana . Mi w nich jest tak nie wygodnie jakoś Skonsternowana . Tak mnie ten pasek uwiera.
Mam 3 pary japonek, w tym jedne wiązane na takie sznurki (to były moje pierwsze japonki, bo się bałam, że będą mi spadać i wyglądają troszkę jak sandałki). Jednak bardzo rzadko je noszę, no po prostu jakoś nie jestem przekonana. Najbardziej lubię wygodne proste sandałki na płaskiej podeszwie, wiadomo, że jakieś na obcasie też mam na tzw. "niedzielę" Bardzo uśmiechnięta , ale na co dzień pomykam w sandałkach, albo w balerinkach, czy też w jakichś sportowych, ale to rzadziej. Klapek jakoś po prostu nie lubię, ja muszę czuć, że coś mi tą nogę trzyma Bardzo uśmiechnięta .

Podpis "Niedojrzała miłość mówi: 'Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję'. Dojrzała miłość mówi: 'Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham'."

T. Zakochany
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Martta nie jesteś sama w tym nie lubienie japonek. Moja siostra ma to samo co Ty, niewygodnie jej się chodzi bo ten pasek między palcami ją uwiera. Puszcza oko

Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 16:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Japonki, japonki i jeszcze raz japonki. Absolutnie moje naujkochańsze buty. Zakochany Szkoda tylko, że w samochodzie się nie sprawdzają.Smutna
Poza tym mam sandałki na szpilce i espadryle. Poluję na jakieś ładne i zgrabne płaskie sandałki, ale póki co nic nie mam na oku. Puszcza oko

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak dla mnie japonki bez dwóch zdań Uśmiechnięta. Płaskie, bez koturnów i jakichkolwiek udziwnień Puszcza oko.

A lubię też takie delikatne sandałki, na szpilce, czarne Uśmiechnięta. Mam taka jedną parę i są boskie Bardzo szczęśliwa.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Suzi

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zobaczymy jakie sie okaza bo jeszcze nie przyszl,moze jutro. A jak nie te to mam juz upatrzone inne w Deichmanie. Bardzo uśmiechnięta
Majek te pierwsze jakie nie w moim stylu chyba Puszcza oko ale te drugie mi sie podobaja.
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też lubie japonki i balerinki.

Majek śliczne te klapeczki. Szczególnie te białe mi się podobają, w jakim sklepie kupiłaś? Może u mnie też takie znajdę. Neutralna

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

martta napisała:
Wiecie co Dziewczyny, ja chyba jestem jakaś dziwna, ale ja nie lubię japonek Zakłopotana . Mi w nich jest tak nie wygodnie jakoś Skonsternowana . Tak mnie ten pasek uwiera.
Mam 3 pary japonek, w tym jedne wiązane na takie sznurki (to były moje pierwsze japonki, bo się bałam, że będą mi spadać i wyglądają troszkę jak sandałki). Jednak bardzo rzadko je noszę, no po prostu jakoś nie jestem przekonana. Najbardziej lubię wygodne proste sandałki na płaskiej podeszwie, wiadomo, że jakieś na obcasie też mam na tzw. "niedzielę" Bardzo uśmiechnięta , ale na co dzień pomykam w sandałkach, albo w balerinkach, czy też w jakichś sportowych, ale to rzadziej. Klapek jakoś po prostu nie lubię, ja muszę czuć, że coś mi tą nogę trzyma Bardzo uśmiechnięta .

martta mogę się pod tym podpisać. Nie znoszę japonek. Śmiejąca się
Są dla mnie niewygodne, a poza tym czuję się jakbym chodziła po ulicy w klapkach.
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oczko obie pary są z Primarka. Puszcza oko

Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 22:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Majek dzięki, mam nadzieję że u mnie też takie będą. Są śliczne. Zakochany

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Suzi

PostWysłany: Czw 07-05-2009, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dzisiaj przyszly moje klapeczki. Sa uperowe tylko ten pasek jest plastikowy czy jakis taki i za bardzo uciska. Szkoda. Niezdecydowana
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Obuwie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Skocz do: