Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Odparzające adidasy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Obuwie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mili_83

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Nie 26-04-2009, 13:26    Temat postu: Odparzające adidasy Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam problem. Otóż...kupiłam dziś sobie adidasy,ze sztucznego tworzywa.Nie są w środku niczym wyściełane oprócz skórzanej wkładki pod stopą.Po zdjęciu butów zauważyłam,że mam całe czerwone,odparzone stopy oprócz spodniej części stopy.Co mam zrobić,żeby one mnie nie odparzały?Myślicie,że bawełniane skarpetki zapobiegną odparzaniu? Czy buty są do wyrzucenia? Proszę o odpowiedź.

Podpis Szczęśliwa mężatka Uśmiechnięta)
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 26-04-2009, 14:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja myślę, że bawełniane skarpetki, wkładka przeciwpotowa i może jakiś środek żeby posmarować albo popryskać coś da?
Może jakieś rady znajdziesz na specjalnych stronach w necie, lub środki na allegro czy w sklepie.

Podpis 27.06.2008 - 2009,2010,2011 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Katii
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Koń
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 27-04-2009, 7:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zgadzam sie z Landrynką. Przede wszystkim musim kupić jakieś wkładki do butów i wtedy zobaczysz jak będzie reagować Twoja stopa. Skarpetki również są ważne - najlepsze są oczywiście bawełniane. Możesz też zapytać w aptece o jakiś środek do stóp przeciw odpażeniom.

Podpis Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.Uśmiechnięta
Powrót do góry

Różowa Pantera

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Sro 29-04-2009, 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie ma to jak buty ze skóry, stopa oddycha. Wydaje mi się, że nie powinnaś nosić tych butów Neutralna
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 29-04-2009, 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Są osoby, które nie mogą nosić butów ze sztucznych materiałów, gdyż noga poci się, skóra odparza. I chyba nie ma na to żadnej recepty. Jedynym wyjściem z sytuacji jest kupowanie obuwia z prawdziwej skóry.

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Gwiazdeczka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 29-04-2009, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bawełniana skarpetka to dobre rozwiązanie, ale wydaje mi się, że tylko tymczasowe. Najlepiej jest , tak jak napisała Oczko kupować, buty z prawdziwej skóry.

Podpis "Kobieta jest jak saszetka herbaty. Nie wie, jak jest mocna, dopóki nie wpadnie we wrzątek."
03.05.2005 Serduszko 04.12.2008 Zakochany
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

trzypotrzy

PostWysłany: Pon 06-09-2010, 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Może to wina butów? Ja jeśli idzie o sportowe obuwie, to mam sprawdzone marki - nike, new balance i raczej przy nich pozostaje;)
Jak Ci tak przeszkadzają, to może poszukaj sobie czegoś innego? No bo bez sensu męczyć się w sportowych butach! możesz sobie przeglądnąć reklama maja teraz chyba nawet nowa kolekcję dla pańPuszcza oko
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Obuwie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: