Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Okularnicy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 2:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

landrynka1732 napisała:
Ja tam jestem zdania, że dobrze dobrane okulary (oprawki) dodają niesamowicie dużo uroku Puszcza oko.

Racja, ja raz sie skusilam na profesjonalny dobor oprawek i jestem bardzo zadowolona, tak jak nie lubie nosic okularow w tych wygladam naprawde fajnie. Puszcza oko

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Bielizna
milka

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

landrynka1732 napisała:
Dziewczyny, mi D. kupił w Vision jakieś dobre szkła, z antyrefleksem i takie, które się nie rysują i chyba mają coś jeśli chodzi o to parowanie, bo w ogole jak zaparują to za sekundę schodzi samo jakby ktoś wytarł Uśmiechnięta.
Także może warto pomyśleć nad szkłami, bo nie wszstkie muszą być zaparowane Bardzo szczęśliwa.
Ale ja noszę okulary tylko do jazdy autem, przed komputer i na uczelni na wykładach jak są prezentacje.

Ja tez mam takie szkła i uważam, że są rewelacyjne. Warto jest dopłacić kilka zł bo przecież szkła ma się na bardzo długo a komfort noszenia jest super!

Podpis jakoś w lipcu 2008 r. trafiła nas strzała amora:*
27.09.2008 r. padło najważniejsze pytanie :*
29.08.2009 r. przysięgliśmy sobie dozgonną miłość aż po grób :*
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

fragola

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja 3 lata temu miałam super opraweczki i wyglądałam w nich naprawdę świetnie - nawet sama sobie się w nich podobałam a to już coś Bardzo szczęśliwa Niestety miałam tendencję, że czasem kładłam je na podłodze przy łóżku i skończyło się to tym, że moja mama je zdeptała Niezdecydowana
nie muszę mówić, że kładę już okularki w bezpiecznym miejscu Uśmiechnięta
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja na swoje naprawdę uważam. Ale to tylko z tego względu, że kupił Mi je D. i wydał niestety duuużo pieniędzy, więc powinnam je szanować Puszcza oko.

Podpis 27.06.2008 - 2009,2010,2011 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 16:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oj ja tez sporo wydalam na okulary... Ale od kiedy ufarbowalam wlosy wydaje sie jakbym oprawki dobierala pod ich kolor Uśmiechnięta Nosze talko do ogladania telewizji i czasem komputera, ewentualnie jak chce madrzej wygladac Bardzo szczęśliwa

Pamietam, ze w wieku okolo 6-7 lat zauwazylam, ze duzo dzieci ma okulary i tez zaczelam namawiac Mame. Dostalam takie okropne niebieskie i oczywiscie nie chcialam nosic Bardzo szczęśliwa

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

fragola

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Pią 08-01-2010, 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja miałam w podstawówce takie zielone... okropne były, wielkie jak gogle i brzydkie Niezdecydowana
na szczęście po tych 'zdeptanych' też mam ładne oprawki. I też drogie Puszcza oko
Powrót do góry

NIKITA

Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja sama kupiłam i też szanuje Smutna bo to w końcu moja zaoszczędzona kasa na nie poszła ;/ A jaki kolor oprawek - czarne (pomimo tego - że jestem blondynką) Ten kolor neutralny i do eleganckiego i do wieczornego stroju pasuje Uśmiechnięta Uśmiechnięta

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też mam jasne włosy (balejaż) i też mam czarne Puszcza oko.

Powrót do góry

NIKITA

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A właśnie opłaca sie robić balejaż na długich czy bardziej pasemka?..
Bo ja nie chce pozniej miec problem z czarnym kolorem... Puszcza oko Przyzwyczailam sie nawet do tych moich czarnych oprawek Bardzo uśmiechnięta

Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 18:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Raczej problemun nie będzie Uśmiechnięta.
Ja robię balejaż!

Powrót do góry

NIKITA

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Eh i to też jest różnica niż dać na to 200 zl ;/ Bardzo smutna

Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Najpierw miałam brązowe oprawki, potem miałam takie:

a teraz mam czarne z białym bokiem, a to wszystko w ciągu 2 lat. Nie wyobrażam sobie siebie bez okularów... w soczewkach chodziłam 2 dni i zrezygnowałam. Okulary dodają duzo uroku, ale to prawda, tylko jeśli są dobrze dobrane.

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.

Uwagi  Dodałem pokazywanie tego zdjęcia.
Więc.
Powrót do góry

styska27

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 16:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czesc dziewczyny

Tez nosze okularki od malego chyba jak mialam 5 albo 6 lat zaczelam nosci to juz troche czasu. Oprawki mialam najrozniejsze. Teraz moja przyjaciolka optyczka dobrala mi naprawde fajne okularki pod kolor wlosow, a ze mam farbowane na rudo to mam oprawki w kolorze ciemnego rudego i jestem z nich zadowolona.

Podpis Bo Jest Kilku Dobrych Ludzi, Parę W Życiu Dobrych Chwil, Parę Złudzeń Które Warto Mieć By Zyć
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Nie 07-03-2010, 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam czarne włosy a oprawki mam biało - czerwone, kształt taki jakby prostokątny. Dobierałam do koloru włosów i kształtu twarzy. Dobrze się w nich czuje.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Kath

PostWysłany: Nie 07-03-2010, 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja włosy farbuje na kasztan a oprawki mam brązowe. Lubie swoje okulary i bez nich dziwnie wyglądam. Bardzo uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Następny
Strona 14 z 23

Skocz do: