Ja ostatnio sprzątając w szafie odgrzebałam zapachowe tea-lighty, które z rok temu kupiłam w IKEA Na święta będą jak znalazł, bo są o zapachu czekolady, pomarańczy i cynamonu
Dołączone po 2 minutach 10 sekundach:
Ja mam coś takiego ale Air Wick'a o zapachu białych kwiatów. Dla mnie rewelacja. Wystarczy jeden odświeżacz i w moim małym mieszkanku ładnie pachnie
No to mi sie popindolilo-mam Air wick a nie ambi.I to jest roza z Ylang Ylang.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 21 Sty 2009 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1202 Skąd: Najcieplejsze miasto w Polsce:)
Wysłany: Sro 20-05-2009, 20:21 Temat postu:
A ja niedawno dostałam w prezencie nawilżacz powietrza- taki a'la lampa, z kolorkami świecącymi-nie pamietam jak się nazywa. Do wody dolewa się olejek zapachowy- obecnie mam Jaśminowy- i wszędzie pięknie pachnie:))
Już wiem- przeczytałam na pudełku:) Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza. Znalazłam w necie jakieś zdjęcia, ale nie oddają pełnego uroku tego urządzenia, które tak ładnie paruje-zimną parą
Tylko ja mam na krótkich nóżkach:)
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 8565 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Czw 21-05-2009, 22:04 Temat postu:
sisi napisała:
A ta świeczka różana- to nie pachnie przypadkiem jak różańce? Bo kiedyś kupiłam jakąś taką i pachniała jak różaniec- nie za ładnie;)
Różana to dokładnie zapach Summer Romance i pachnie intensywnymi kwiatami . I sprostuję- jest AirWick .
Dzisiaj kupiłam też z tej firmy o zapachu Mandarynki i Zielonej Herbaty. Odświeżająca i orzeźwiająca odrobinę .
Uwielbiam zapach opium w mieszkaniu. Miałam kiedyś świeczki o tym zapachu, jednak ciężko mi je obecnie gdzieś kupić. Niedawno otrzymałam kadzidełka od Cioci o zapachu zielonej herbaty. Zupełne przeciwieństwo do opium, jednak równie pieknie pachnie w mieszkaniu. Wystarczy raz na jakiś czas zapalić kadzidełko. Kiedyś używałam róznych olejków, które podgrzewało się w takich domkach. Wsadzało się do nich świeczkę, a do komina wlewało się olejek. Domek jednak się rozbił, więc pozostały póki co kadzidełka
Od mojej szefowej dostałam w prezencie zestaw kosmetyków i świeczek firmy Arran Aromatics. Zarówno kosmetyki, jak i świeczka rewelacja.
Świeczki bardzo wolno się topią, ale zapach wydzielają niesamowity. Pięknie pachnie całe mieszkanie.
Sisi, kiedyś widziałam taki sprzęt w kwiaciarki i nie mogłam oczu oderwać
Moja mama bardzo lubi świeczki. Kiedyś były takie świetne podgrzewacze (waniliowe i nie tylko) w Biedronce. Kosztowały chyba ze 4 zł, bardzo wolno się topiły, a zapach był cudowny. Czasem próbowała też zapalić kadzidełka, ale całą rodziną zgodnie podnosiliśmy larum, nie znosimy ich smrodu. U znajomych z kolei wypatrzyłam jakiś odświeżacz powietrza w łazience. Nie pamiętam co to było, ale można było regulować go i np. co 15 min wydzielał powiew zapachu - rewelacja, tylko że trochę ich to kosztowało (muszę dopytać, swoją drogą, co to było).