Moge podpisac sie pod tym co napisala Aurinko! Jak tylko zobaczylam ten temat ciarki mnie przeszly i pomyslalam ze to koniec.
Straszna wiadomosc!! Byl naprawde swietnym aktorem,lubilam go i myslalam ze bedzie lepiej czytajac ostatnie wiadomosci o poprawie jego stanu zdrowia. Niestety.
[*][*][*]
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Wto 15-09-2009, 20:26 Temat postu:
Ja go uwielbiam za "Uwierz w ducha"... Nawet bardziej niż za "Dirty..." I zawsze będę pamiętać te wzruszającą scenę w Duchu... Pewnie wiecie o jaką chodzi .
Strasznie smutna wiadomość... A mógł coś jeszcze stworzyć... .
Wczoraj oglądałam wieczorne wiadomości. Była informacja o nim. Pokazali go też już zmienionego chorobą. Strasznie go ten rak zmienił. Nie mogłam go poznać . Twarz była jak zupełnie innego człowieka.
To straszne co choroba może zrobić z człowiekiem .
Dołączyła: 02 Sie 2009 Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 2 Posty: 40
Wysłany: Czw 17-09-2009, 0:29 Temat postu:
Tą wiadomością zostalem bardzo poruszony - szkoda, że taki młody facet i do tego zdolny odchodzi
Ale nie chcę tu powtarzać wszelkich portali informacyjnych...
Wymienię tu taką wartość, że przez 34 lata był i kochał swoją żonę - a ona wytrwała z nim też do końca... wyjątek Hoolywoodu...
mimo że nie mogli mieć ze sobą dzieci... przed trzema laty chcieli jakieś gorączkowo adoptować - chyba nie wyszło - mam nadzieję, że jego obciążone życie dozna gdzieś tam w zaświatach - prawdziwego spełnieniaaa - heeej!
Gdy 'Dirty Dancing' pojawił się w Polsce miałam chyba 12 lat. Ogromnie mi się podobał. W ciągu wakacji'89 obejrzałam ten film ponad 20 razy na video. To było takie moje pierwsze miłosne poruszenie serca. Żal mi Patricka, był dobrym człowiekiem i dobrym aktorem, sława nie zrobiła z niego zarozumialca. Niestety, nawet gwiazdy odchodzą..
Ja uważałam Go za bardzo przystojnego aktora od najmłodszych lat kiedy to z rodzicami i z bratem oglądałam "Północ-Południe". Przystojniak z Niego był. Ale choroba bardzo Go zniszczyła. [*]