Filmy "duch" i "dirty dancing" są moimi ulubionymi Aktor był naprawde świetny, szkoda ze go nie ma, napeewno w niejednym filmie zobaczylibysmy go ale dobrze że tyle po sobie zostawił.
Był naprawde świetnym aktorem,bardzo Go lubiłam.Jak na ekrany kin wszedł film Dirty Dancing,to wszystkie nastolatki się w Nim kochały,łącznie ze mną oczywiście,film ten oglądałam setki razy i nadal mi się podoba i robi wrażenie.Wówczas,żeby obejrzeć ten film w kinie jechałyśmy z koleżanką i naszym kumplem,który już niestety też nie żyje do miasta oddalonego 20 km od naszego miasta,ale naprawde było warto. Inne filmy z jego udziałem też były fajne i podobały mi się między innymi Uwierz w ducha,Północ-południe,Wykidajło i inne z Jego udziałem.
Kiedy to pisze niema już tego wybitnego aktora, ale zostały jego piekne postacie grane , to jest niewatpliwie gwiazda, inni nasi aktorzy mogliby sie uczyc od niego, a nie po małej rolce piac w nieboglosy że sa gwiazda z ta różnica że chyba zachodzaca.
"Dirty Dancing" to mój ulubiony film i ulubiona muzyka- wiecie że część piosenek z tego filmu śpiewa właśnie on! Ten film znam już chyba na pamięć oglądam go czasem na dobranoc tak na poprawę nastroju
Jakoś nie mogę uwierzyć że on już nie żyje...
Ja jestem Jego fanka odkad pamietam. Film poprostu rewelacyjny a co do piosenek to dopiero jakis czas temu lecial klip jednej z nich na 4FUNTV i bylam w szoku ze to wlasnie On ja spiewa
Zaczelam teraz czytac jego autobiografie i poprostu juz kilka razy poplynela mi lezka po policzku...Super facet z Niego i dla mnie On nadal zyje