Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Patrick Swayze
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anielica

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Czw 24-09-2009, 22:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

"Dirty Dancing" znam na pamięć Uśmiechnięta
Jego miny, gesty z tego filmu... oj przystojniak był jak trza !

Smutna wiadomość Smutna
[*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
otyla

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pon 28-09-2009, 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

[*] Szkoda aktora...
Powrót do góry

Kaska20

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 03-11-2009, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Filmy "duch" i "dirty dancing" są moimi ulubionymi Aktor był naprawde świetny, szkoda ze go nie ma, napeewno w niejednym filmie zobaczylibysmy go ale dobrze że tyle po sobie zostawił. Uśmiechnięta
Powrót do góry

Betii

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 12-11-2009, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Był naprawde świetnym aktorem,bardzo Go lubiłam.Jak na ekrany kin wszedł film Dirty Dancing,to wszystkie nastolatki się w Nim kochały,łącznie ze mną oczywiście,film ten oglądałam setki razy i nadal mi się podoba i robi wrażenie.Wówczas,żeby obejrzeć ten film w kinie jechałyśmy z koleżanką i naszym kumplem,który już niestety też nie żyje do miasta oddalonego 20 km od naszego miasta,ale naprawde było warto. Bardzo uśmiechnięta Inne filmy z jego udziałem też były fajne i podobały mi się między innymi Uwierz w ducha,Północ-południe,Wykidajło i inne z Jego udziałem.

Podpis ''Śpieszmy się kochać ludzi,
tak szybko odchodzą''- Ks.Jan Twardowski. Życie jest piękne,ciesze się życiem w zdrowiu.
Moje marzenie-zostać znów mamą.
Powrót do góry

NIKITA

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Wto 24-11-2009, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Obejrzalam prawie wszystkie jego role i normalnie smutno mi sie zrobili jak sie dowiedzialam , ze umarl Smutna( lubilam go.. ale cos choroba.

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

kapiszon63

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 01-12-2009, 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedy to pisze niema już tego wybitnego aktora, ale zostały jego piekne postacie grane , to jest niewatpliwie gwiazda, inni nasi aktorzy mogliby sie uczyc od niego, a nie po małej rolce piac w nieboglosy że sa gwiazda z ta różnica że chyba zachodzaca.
Powrót do góry

lala874

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sro 09-12-2009, 6:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

a ja uwielbiam jego piosenkę She's like the wind
Powrót do góry

zonia

Zodiak chiński: Koń
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 31-01-2010, 18:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

"Dirty Dancing" to mój ulubiony film i ulubiona muzyka- wiecie że część piosenek z tego filmu śpiewa właśnie on! Ten film znam już chyba na pamięć Bardzo uśmiechnięta oglądam go czasem na dobranoc tak na poprawę nastroju Uśmiechnięta
Jakoś nie mogę uwierzyć że on już nie żyje...
Powrót do góry

Kinia@

PostWysłany: Nie 31-01-2010, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja jestem Jego fanka odkad pamietam. Film poprostu rewelacyjny a co do piosenek to dopiero jakis czas temu lecial klip jednej z nich na 4FUNTV i bylam w szoku ze to wlasnie On ja spiewa Zszokowana
Zaczelam teraz czytac jego autobiografie i poprostu juz kilka razy poplynela mi lezka po policzku...Super facet z Niego i dla mnie On nadal zyje Uśmiechnięta

Podpis "Najpiekniejszym ubraniem dla nagiej kobiety sa ramiona kochajacego mezczyzny"
Powrót do góry

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 31-01-2010, 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja tez uwielbiam Dirty Dancing i znam go na pamięć.
Nie wiedziałam że to on śpiewa Zszokowana A She's like the wind chciałabym na pierwszy taniec na moim ślubie!

Chciałabym przeczytać jego biografie. Jak kiedyś gdzieś dopadne to zaraz kupie!

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

fef

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Nie 31-01-2010, 23:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pamiętam, że gdy byłam nieopierzonym podlotkiem, On był pierwszym idealnym facetem w moim życiu. Ja ciągle Go pamiętam młodym, pełnym życia i werwy.

Podpis Przyjaciele są jak anioły, podnoszą, gdy Twoje skrzydła opadają...
04.11.2003 dziecko 15.07.2009
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 04-02-2010, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

fef napisała:
Pamiętam, że gdy byłam nieopierzonym podlotkiem, On był pierwszym idealnym facetem w moim życiu.

Taaa... I ta malutka Jennifer Grey w jego silnych, męskich ramionach. Ach... Zakochany

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

brunecia

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Nie 12-12-2010, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo fajny aktor, "uwierz w ducha" i "dirty dancing" to jego role zycia Puszcza oko .
Powrót do góry

Treissi

PostWysłany: Pią 31-12-2010, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziś na jakimś kanale Polsatu leciał Dirty Dancing ... ach ... łezka się w oku kręci
Powrót do góry

Kinia@

PostWysłany: Pią 31-12-2010, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tez ogladalam "Dirty dancing" podczas minionych swiat!
Film nie do znudzenia jak dla mnie Śmiejąca się.

Podpis "Najpiekniejszym ubraniem dla nagiej kobiety sa ramiona kochajacego mezczyzny"
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Skocz do: