Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Pazurki , pazurki...
Idź do strony 1, 2, 3 ... 71, 72, 73  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Hand Made
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sylla

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 12:29    Temat postu: Pazurki , pazurki... Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zakładam nowy temat bo mam nową pasję i chciałabym sie z Wami nią podzielić. Postanowiłam podszkolić się w temacie pazurków żelowych (na razie).
Oto moje trzecie z kolei samodzielnie zrobione samej sobie pazurki

A tu takie moje próbowanki

Podpis Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Te ostatnie wzorki ładne Uśmiechnięta
Nie potrafię chyba ocenić zdjęcia pazurków, ponieważ w sumie średnio widać jak są zrobione.
Wydaje mi się, że najlepiej widać jakoś wykonania na frenchu

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sylla, super wygladaja. Uśmiechnięta Mis mnie rozwalil zupelnie. Puszcza oko
Takie blyskotkowe sama chetnie bym sobie zrobila, szczegolnie te drugie od prawej.

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie najbardziej podobają się te ostatnie. Uśmiechnięta Generalnie każdy z tych wzorków jest super i chciałabym je mieć, ale na naturalnych paznokciach. Puszcza oko

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sylla bardzo ładne. Dopiero zaczynasz a już takie cacka. Ciekawe co to będzie jak już się wyszkolisz w tym kierunku. Bardzo uśmiechnięta

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

sylla

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 14:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziękuje za wypowiedzi. To oczywiście takie tam moje bohomazy. Nic fachowego zwykła partyzantka Śmiejąca się .
Oczywiście mam jeszcze parę fotek

Gizmowa zapewne chodzi Ci o budowę pazurków. Wszystkie krzywe itp. Mam jeszcze zdjęcie z profilu . Może to Ci pomoże w ocenie. W tych pazurkach podobno powinnam ciut więcej żelu dać na linii stresu. Ale oceń sama

Przepraszam za jakość zdjęć . Jeszcze ćwicze jak zrobić żeby było z bliska i wyraźne Uśmiechnięta .

Powrót do góry

szarotka_

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie lubię takich nosić, ale wyglądają na naprawdę porządnie i fajnie zrobione. Oby tak dalej!

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

O, kwiatuszki sa dopiero super. Nie wiem tylko jak to jest, jak cos wystaje ponad plytke paznokcia. Puszcza oko

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kwiatuszki b. ladne Uśmiechnięta
Bo te pierwsze to jak dla mnie z bardzo świecące Uśmiechnięta Na impreze idealne, ale na codzien mi się nie widzą.

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

Kinia@

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sliczne Złośliwa
Jakbys miala cos fioletowego to ja poprosze fotki (mam bzika na punkcie fioletu) Śmiejąca się

Podpis "Najpiekniejszym ubraniem dla nagiej kobiety sa ramiona kochajacego mezczyzny"
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 14:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Już widzę, że te różowe kwiatki podobałyby się mojej córce. Śmiejąca się
Masz fajne pomysły.

Sylla mamy identyczne obrączki. Puszcza oko

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

sylla

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 15:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
O, kwiatuszki sa dopiero super. Nie wiem tylko jak to jest, jak cos wystaje ponad plytke paznokcia. Puszcza oko

Ze zdobieniami akrylowymi to tak jest że raczej nie poleca sie ich tak na co dzień. Mają przeznaczenie raczej na okolicznościowe imprezy.
Ale jak ktoś sie uprze to można i na co dzień sobie zrobić. Kwiatki oczywiście mają odstawać od paznokcia .
Ogólnie jeżeli chodzi o zdobienia to czytałam , że kwiaty akrylowe i cyrkonie umieszcza się na opracowanym paznokciu. Czyli już na samym końcu i całość wykańcza sie utwrdzaczem / nabłyszczaczem.
Jeżeli chodzi o inne ozdoby do zatapiania (typu: brokat, piegi, kwiatuszki,koronki, cekiny) to muszą być całkowicie przykryte żelem. Paznokieć tak ozdobiony musi być jednolity i gładki.
Co do moich kwiatków to podobno są mało uklepane. Masa akrylowa ma to do siebie że trzeba ją szybko i sprawnie nakładać na paznokcia. Akryl zasycha bardzo szybko . Między czasie trzeba zdążyć uformować płatek kwiatuszka lub inny element zdobienia. Płatki kwiatów formuje się przez uklepywanie masy akrylowej

Dołączone po 2 minutach 29 sekundach:

Oczko Ty to wszystko wypatrzysz Podejrzliwa Puszcza oko .

Powrót do góry

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 15:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sylla fajne hobby sobie znalazłaś. Bardzo uśmiechnięta

Miś Panda świetny! Cool
Kwiatki akrylowe też mi się podobają, ale ja bym wybrała bardziej stonowane kolory.

Kiedyś, kiedy robiłam sobie tipsy chodziłam specjalnie do babki, która się specjalizowała w robieniu akrylowych kwiatków.
Były trochę inne niż te Twoje i były robione kolorowym akrylem, w delikatnych pastelowych barwach.
Robiłam wtedy sobie takiego jednego kwiatka tylko na serdecznym palcu, fajnie wyglądał i w sumie wcale nie "przeszkadzał". Puszcza oko

Podpis Płyń z wiatrem w plecy i z twarzą do słońca
Na falach losu tańcząc z gwiazdami
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sylla a jak z trwałością takich wzorków? Bo z tego co widzę to większość jest wypukła i zastanawiam się czy nie ścierają się w miarę noszenia? Podejrzliwa

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miś Panda powala na kolana naprawdę !
Ja jakoś jestem sparzona do takich paznokci, czy żelowych czy akrylowych niby robiły mi to najlepsze kosmetyczki a paznokcie wytrwały góra 2 tygodnie. Albo się łamały albo odchodziły. Może dlatego że za dużo w nich robiłam i ich nie chroniłam.
Jedne poszły na zapinaniu rozporka.
Wzorki mi się podobają.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Hand Made Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 71, 72, 73  Następny
Strona 1 z 73

Skocz do: