| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Suzi

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 28 Kwi 2008 Posty: 2127 Skąd: Z fajnego miasta...
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
adzia88 Młodsza Moderatorka

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 15 Lut 2010 Pochwał: 1 Posty: 5514 Skąd: z mieszkanka :P
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malutka Gwiazdka

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malutka Gwiazdka

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 15 Lut 2010 Pochwał: 1 Posty: 5514 Skąd: z mieszkanka :P
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Artifficial_Minds

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Suzi

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 28 Kwi 2008 Posty: 2127 Skąd: Z fajnego miasta...
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zaneta1

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 08 Gru 2007 Posty: 609 Skąd: Frankfurt am Main
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dzidzia

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 05 Sty 2010 Pochwał: 2 Posty: 4145 Skąd: z mojego małego raju
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Artifficial_Minds

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zaneta1

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 08 Gru 2007 Posty: 609 Skąd: Frankfurt am Main
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Balbinka

|
Wysłany: Wto 29-06-2010, 16:05 Temat postu: |
|
|
Zdziwiło mnie to, że Kinga z Rafałem się rozstali, ale od początku on mi się nie podobał, strasznie się zrobił marudny po tym wypadku, po prostu się zmienił i stał się miałki... Już chyba ten aktor nie chciał grać w serialu, dlatego musieli wprowadzić jakieś sensowne zakończenie jego wątku. Tylko szkoda, że Artur na tym ucierpiał, bo nie zasłużył na to. To niesprawiedliwe, ale z drugiej strony, logiczne. Ciekawe czy Majka i Paweł będą razem, oni mi się już przejedli. Fajnie by było, gdyby z serialu odeszła Majka, mimo że jest główną bohaterką. Zaczęła przesadzać, robi się z niej jakaś święta Teresa z Kalkuty i mnie wnerwia. Nie podoba mi się też wątek Kingi. A już najmniej mi pasuje Anka, zawsze była wredna, przecież ludzie się aż tak radykalnie nie zmieniają. Igrała na uczuciach Bartka i Patryka, nie ma serca ta kobieta. Pamiętam Ilonkę, o której pisała autorka tematu, niestety ona dawno umarła a szkoda, była inna. |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Suzi

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Balbinka

|
Wysłany: Wto 29-06-2010, 19:50 Temat postu: |
|
|
Che, che, Suzi, pomyłki się zdarzają. Pamiętasz jeszcze "starego" Pawła? Moim zdaniem, był za delikatny, ale nie grał zle. Może by się rozwinął, nie wiadomo. Paweł mnie zaczyna denerwować, zamiast pogadać normalnie z Marysią, to on wolał sobie chodzić pod jej okna i obserwować czy śpi... Przecież oni się kochają, dlaczego nie mogą być razem? Przydałaby im się taka mała, słodka dzidzia, która scaliłaby ten związek. Ale może jeśli Anetka Zając będzie naprawdę w ciąży, to zrobią też Marysię w ciąży. O wiele ciekawszy jest teraz wątek Pawła, podoba mi się w kucyku, jest nieziemsko przystojny w nim. Fajna jest też ta Kalina, która musi się zmagać z niemiłą Andreą... Ciekawe czy sytuacja z głosami jest obecna w rzeczywistości? Czy niektóre wyniki nie zostały sfałszowane, np. w "TzG" ? Tego nie wiemy...
Jak już wspomniałam, wątek Majki jest nudny. Tylko niektóre momenty są ciekawe. Np. jak ten starszy pan odnalazł żonę. To było romantyczne. |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|