Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Pierwsza miłość
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Suzi

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sob 20-03-2010, 14:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Troche dziwi mnie postawa Majki,ciagle wierzy ze to Pawel zabil. Ciekawe czy zmieni zdanie.
Co do Emilki i Patryka to mysle ze beda razem.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 20-03-2010, 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak znajdzie klucz francuski z zieloną rączką to moze uwierzy Bardzo szczęśliwa

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

Malutka Gwiazdka

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 29-03-2010, 12:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja myślę, że to Klara zabiła Stasiaka, wynajęła tą detektyw, żeby robiła zdjęcia Majce i Michałowi. Ta detektyw przekupiła recepcjonistkę w hotelu,alby ją powiadomiła kiedy Stasiak znowu się zamelduje. No i ta pewnie powiadomiła, a wtedy Klara odwiedziła byłego męża i zabiła go w zemście za zdradę, a dodatkowo oczywiście kasa. Na miejscu Majki wierzyłabym mężowi, ona nawet nie brała pod uwagę, że mógł to zrobić ktoś inny. Magda kocha go mimo wszystko.

Podpis Nie ma nic trafniejszego nad umiejętność kochania się wzajemnie przez całe życie. Serduszko
Kocham Cię Zakochany
Powrót do góry

Malutka Gwiazdka

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 30-03-2010, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Słuchajcie! Wyczytałam że Stasiaka zabiła Klara w zmowie z Walczakiem- przyjacielem Stasiaka! Bardzo szczęśliwa Nieźle Bardzo szczęśliwa Majka z Arturem zaczną węszyć i szukać dowodów przeciw nim,aby oczyścić Pawła. Walczak się zorientuje i będzie chciał zabić Majkę i Artura Bardzo szczęśliwa Będzie ciekawie Złośliwa

Podpis Nie ma nic trafniejszego nad umiejętność kochania się wzajemnie przez całe życie. Serduszko
Kocham Cię Zakochany
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Czw 01-04-2010, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Potwierdzam to co napisała Malutka; czytałam o tym samym Bardzo uśmiechnięta

Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Czw 01-04-2010, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

I po co opowiadacie zanim jest w TV... Bez sensu Przewraca oczami
Powrót do góry

Suzi

PostWysłany: Pią 23-04-2010, 7:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiecie co,wydaje mi sie ze Kinga bedzie z Arturem,ale co z Marysia i Pawlem. Myslicie ze beda jeszcze razem??

Tez nie lubie jak ktos mowi co bedzie w nastepnych odcinkach! Niezdecydowana
Powrót do góry

zaneta1

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Sob 24-04-2010, 0:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem ciekawa czy dojdzie do slubi Kingi z tym tam ......
ona pasuje do Artura Bardzo uśmiechnięta
I ciekawe co bedzie dalej z Majka i Pawlem .............

Podpis Du bist alles was ich brauche Uśmiechnięta Ich liebe dich Schatz :**
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 24-04-2010, 7:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kinga nie będzie z tym kim jest teraz , zerwie zaręczyny.
A Marysia z Pawłem narazie nie wiadomo ale jak mam być szczera wolałabym żeby już nie byli razem bo są nudni.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Sob 24-04-2010, 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja już tu nie wchodzę Przewraca oczami
Piszcie to co ma być w kolejny odcinku np. na biało żeby tego nie było widać. A dyskusje na temat tego co już wszystkie widziałyśmy normalnie.

Ja chcę się emocjonować i ponabijać trochę w trakcie serialu a nie dowiadywać się wszystkiego wcześniej Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

zaneta1

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 29-04-2010, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szkoda mi Majki i Pawla ich zyce zmienilo sie calkowicie.
Kinga i Rafal wydawalo sie ze on ja tak kocha i jest pewien ze chce sie zenic.

Podpis Du bist alles was ich brauche Uśmiechnięta Ich liebe dich Schatz :**
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Balbinka

PostWysłany: Wto 29-06-2010, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zdziwiło mnie to, że Kinga z Rafałem się rozstali, ale od początku on mi się nie podobał, strasznie się zrobił marudny po tym wypadku, po prostu się zmienił i stał się miałki... Już chyba ten aktor nie chciał grać w serialu, dlatego musieli wprowadzić jakieś sensowne zakończenie jego wątku. Tylko szkoda, że Artur na tym ucierpiał, bo nie zasłużył na to. To niesprawiedliwe, ale z drugiej strony, logiczne. Ciekawe czy Majka i Paweł będą razem, oni mi się już przejedli. Fajnie by było, gdyby z serialu odeszła Majka, mimo że jest główną bohaterką. Zaczęła przesadzać, robi się z niej jakaś święta Teresa z Kalkuty i mnie wnerwia. Nie podoba mi się też wątek Kingi. A już najmniej mi pasuje Anka, zawsze była wredna, przecież ludzie się aż tak radykalnie nie zmieniają. Igrała na uczuciach Bartka i Patryka, nie ma serca ta kobieta. Pamiętam Ilonkę, o której pisała autorka tematu, niestety ona dawno umarła a szkoda, była inna.
Powrót do góry

Suzi

PostWysłany: Wto 29-06-2010, 19:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kurcze nie wiedzialam ze jest przerwa bo sa wakacje,kilka razy dziennie wchodze na iple i patrze czy jest serial a tu lipa. Zakłopotana Dopiero doczytalam gdzies na necie,ze teraz serial nie leci.
Powrót do góry

Balbinka

PostWysłany: Wto 29-06-2010, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Che, che, Suzi, pomyłki się zdarzają. Pamiętasz jeszcze "starego" Pawła? Moim zdaniem, był za delikatny, ale nie grał zle. Może by się rozwinął, nie wiadomo. Paweł mnie zaczyna denerwować, zamiast pogadać normalnie z Marysią, to on wolał sobie chodzić pod jej okna i obserwować czy śpi... Przecież oni się kochają, dlaczego nie mogą być razem? Przydałaby im się taka mała, słodka dzidzia, która scaliłaby ten związek. Ale może jeśli Anetka Zając będzie naprawdę w ciąży, to zrobią też Marysię w ciąży. O wiele ciekawszy jest teraz wątek Pawła, podoba mi się w kucyku, jest nieziemsko przystojny w nim. Fajna jest też ta Kalina, która musi się zmagać z niemiłą Andreą... Ciekawe czy sytuacja z głosami jest obecna w rzeczywistości? Czy niektóre wyniki nie zostały sfałszowane, np. w "TzG" ? Tego nie wiemy...
Jak już wspomniałam, wątek Majki jest nudny. Tylko niektóre momenty są ciekawe. Np. jak ten starszy pan odnalazł żonę. To było romantyczne.
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Sro 30-06-2010, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mnie sie teraz Pawel w ogole nie podoba, zrobila sie z niego taka marna podrobka Banderasa, bllle Struty

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  Następny
Strona 9 z 29

Skocz do: