Marysia powinna być z Pawłem, mają wspólne dziecko no i widać, żę dalej się kochają i tęsknią za sobą, Anka tylko namieszała im w życiu, jest stuknięta, robi wszystko, żeby Paweł nie wrócił nigdy do Marysi, ale mam nadzieje, że ją w końcu uśmiercą i nie będzie już mieszać w ich związku, jakoś za nią nie przepadam.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Sie 2010 Posty: 416
Wysłany: Pią 27-01-2012, 20:07 Temat postu:
Lisanne napisała:
To jest jakiś serial sensacyjny?
Scenarzyście strasznie nieudolnie silą się na sensację, a wychodzi z tego mało śmieszna komedia. Najlepsze są sceny bójek, tak "realistycznie" odgrywane przez aktorów. Bez sensu.
Mały Mirek nieźle ostatnio daje im popalić. Myśle, że właśnie dzięki Izie nożownik pójdzie siedzieć, razem ze swoim damskim bokserem - czytaj daremnym adwokacinom.
Sun myslisz, ze Iza bedzie sie bala? Przeciez juz sie Mu postawila na kolacji adwokatow i wreczyla im teczke z zeznaniami bitych przez adwokacine.
Ja raczej myslalam, ze on juz nie bedzie sie wtracal, a jak juz to Artur mu dowali .
A Mirek rzeczywiscie ma bunt, az troche zaczyna mnie irytowac ten watek.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 07 Mar 2011 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1450 Skąd: Stumilowy Las :)
Wysłany: Pon 30-01-2012, 19:19 Temat postu:
landrynka1732 napisała:
Sun myslisz, ze Iza bedzie sie bala? Przeciez juz sie Mu postawila na kolacji adwokatow i wreczyla im teczke z zeznaniami bitych przez adwokacine.
Ja raczej myslalam, ze on juz nie bedzie sie wtracal, a jak juz to Artur mu dowali .
U to nie widziałam tego . A co dzisiaj było ciekawego?