Polsat codziennie o 18.
Aniołek wydaje mi się, że może będzie jak nie pogodzi się z Marysią.
W dzisiejszym odcinku Paweł zobaczy Marysię w towarzystwie tego lekarza w kawiarni, więc dojdzie do jakiejś konfrontacji.
Czasami. W czasach kiedy Paweł był z Marysią. Moim zdaniem pasowali do siebie. Teraz jest dużo fajnych programów o tej porze i trudno mi się zdecydować co oglądać.
Ja oglądałam ten serial na samym początku.
Zapowiadał się obiecująco ale zbrzydł mi bo zaczęli go puszczać po sto razy te same odcinki.
Miałam wrażenie że wciskają powtórki w każdą wolną minutę na antenie.
Może miałam/mam mylne wrażenie.
Teraz nie oglądam . Ta telenowela wydaje mi się marnym romansidłem.
Bez urazy dla wszystkich oglądających.
Jak dla mnie to za mało się w nim działo. A teraz to nie wiem . Nie mam pojęcia kto z kim co i jak.
Ja tam nie mam żadnej urazy, bo sama oglądam jak nie mam co robić, a najczęściej to powtórki w południe, bo wieczorem Brzydula w tym czasie .
Jak mam czas to oglądam, nie to płaczu nie ma .
Jak Marysia miała amnezję, to rzeczywiście chciałam żeby się już zeszli. Ale teraz to mi się podoba
Np. Marysia mogłaby się "przypadkiem" przespać z Asłanem... to było być coś I jej słodkie wyrzuty sumienia, bo Ona tak kocha Pawła, mimo,że z nim nie jest
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 27, 28, 29Następny
Strona 1 z 29