Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Planuję własną działalność

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Działalność Gospodarcza
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nieprzewidywalna

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sro 01-09-2010, 11:22    Temat postu: Planuję własną działalność Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja dopiero planuję zarejestrować swoją działalność, rezygnuję z etatu i jak załatwię wszystkie formalności i zadbam o pierwszych klientów to pomyślę o jakiejś dodatkowej pracy na zlecenie lub na pół etatu, co myślicie? Trochę trudny okres na otwieranie własnej działalności, ale od dawna o tym marzę i chyba teraz dojrzałam do takiego kroku!
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
dede22

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 23-11-2010, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jeśli masz pomysł to jak najbardziej bo teraz dofinansowanie dostajesz na sprzęt na wszystko co potrzebne by otworzyć swoją firme:) także warto jeśli tylko pomysł wypali bo jak rok sie nie utrzymasz - TRZEBA ODDAC WSZYSTKO PANSTWU.Moja koleżanka załatwiła wszystkie papiery, formalności itp dostała 17 tys na sprzęt itp. i splajtował biznes a teraz trzeba oddac a skad kasa? takze trzeba pomysł dobry wymyslic Puszcza oko JA mam wlasną działalnośc od 3 lat jeszcze na starych warunkach i nie narzekam i nie zamieniłabym sie za żadna inna prace SAM DLA SIEBIE SZEF JEDNAK TO JEST TO Puszcza oko nikt tobą nie rządzi, nikt nie rozkazuje nikt nic nie karze orzesz sama jak chcesz;) ile zarobisz to twoje:)

Podpis 16.08.2005r - Początek z moim A Uśmiechnięta :*

05.06.2008 => Narodziny naszej córeczki.
godz: 08:00 Uśmiechnięta Uśmiechnięta Uśmiechnięta
Powrót do góry

Foka

PostWysłany: Czw 25-11-2010, 9:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też mi się to marzy. Chociaż nie sądzę, żebym kiedyś mogła sobie pozwolić na rezygnację z etatu i pracy w systemie 8-16.Niezdecydowana
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 25-11-2010, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Własna działalność to marzenie wielu osob, także trzymam kciuki za powodzenie Twojego biznesu. Zdradzisz w jakiej branży zamierzasz wystartować?

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

lalka22

PostWysłany: Pią 26-11-2010, 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Własna działalność to sporo pracy i stresu ale może sie opłacić Uśmiechnięta
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 26-11-2010, 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Majek napisała:
Własna działalność to marzenie wielu osob, także trzymam kciuki za powodzenie Twojego biznesu. Zdradzisz w jakiej branży zamierzasz wystartować?

Majek chyba się nie dowiesz, bo autorka postu napisała go 1 września Puszcza oko

Dołączone po 51 sekundach:

Właśny interes to rzeczywiście fajna sprawa. Ja też coraz częściej zastanawiam się nad otworzeniem swojego małego biznesu, ale nie dopracowałam najważniejszej kwestii- transportu towaru z Anglii Niezdecydowana

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 26-11-2010, 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Własny interes to fajna-niefajna sprawa. Trzeba wiele pracy, ale efekty mogą być bardzo dobre. Uśmiechnięta

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry

Maja_82

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Czw 02-12-2010, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miałam kiedyś własny biznes.... i nigdy więcej ;(
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

dede22

Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 03-12-2010, 9:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Co się stało? Plajt ?

Ja mam od ponad 3 lat i narazie odpukać...

Podpis 16.08.2005r - Początek z moim A Uśmiechnięta :*

05.06.2008 => Narodziny naszej córeczki.
godz: 08:00 Uśmiechnięta Uśmiechnięta Uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Działalność Gospodarcza Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: