Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Podkład
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Makijaże
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NIKITA

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pon 08-02-2010, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja poszukuje podkladu w kremie zna ktoś ??Uśmiechnięta hmm? Jakiś godny polecenia Puszcza oko

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Bielizna
turkuswe85

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pią 12-02-2010, 23:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam cerę z przebarwieniania i gdzie nie gdzie problem z trądzikiem kupowałam podłady różnych firm ale kiedyś kupiłam firmy paseo cover taki w buteleczce z aplikatorem za 40 ml dałam 16 zł i juz nie kupie nigdy innego no chyba ze przestaną go produkować:)Jest super nie zostawia smug, idealnie kryje, nie ma efektu maski naprawde polecam.
Juz kiedys się przekonałam że nie zawsze znane firmy produkuja dobre rzeczy nr soraya podkłady są beznadziejne, albo kiedyuś kupiłam błyszczyk z astora z nowej serii po mniesiacu smierdział plastkiem blee

Podpis Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę.
— Paulo Coelho
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

NIKITA

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 12:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A gdzie można go kupić ? Jeśli mogę zapytać?

Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry

Joan

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 19:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam Rimmel lasting finish numer 103 bardzo fajny odcień dla mojej

cery. Świetnie kryje niedoskonałości, matuje.

Bardzo lubię również podkład lirene city matt numer 204 odcień trochę

ciemniejszy od rimmela ale też bardzo fajnie kryje i matuje.

Już mi się jednak trochę znudził

Z dobrze kryjących polecam też Vichy Dermablend

i clinique tez ma fajne odcienie podkładów i dobrze matujące

Rimmel stay matte teraz zmienił opakowanie i sklad też, jest okropny, pozostawia plamy i nie nadaje się do niczego.
najwyżej dla cery suchej

Dołączone po 46 sekundach:

I jeszcze Maybelline dream mat mousse
Powrót do góry

NIKITA

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

OLAY Complete Touch of Foundation uzywał go ktoś?

Powrót do góry

Namiastka

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 03-08-2010, 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja moge zaproponowac podklad w musie z Maybelline, jest troszke drogi bo kosztuje ok 40 zl - mi starcza na ok. 3 miesiace, ale jest bardzo fajny, bo tak fajnie matowo, delikatnie wyglada twarzyczka Puszcza oko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

september
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 17-08-2010, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam Vichy Dermablend. Wg. mnie jest najlepszy do mojego typu cery (mieszana). Świetnie tuszuje niedoskonałości i długo się utrzymuje.
Ostatnio używam też Lirene Nature Matte, choć pieśni pochwalnej na jego temat nie mogę wygłosić. Myślę, że dla osób, które nie borykają się z problemem wyskakujących krostek będzie dobry.

Podpis "Dream as you'll live forever, live as you'll die today".

20.08.2011
Powrót do góry

Megi

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sro 18-08-2010, 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja obecnie używam Maybelline SuperStay 24h i bardzo sobie chwalę. Świetnie tuszuje niedoskonałości, skóra się po nim nie świeci i przede wszystkim nie tworzy efektu maski.

Podpis ,,Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko... kocha się za nic."
Zakochany 24.07.2005
Powrót do góry

irishangel

Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sro 18-08-2010, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja ostatnio używam /wakacyjnie/ rozświetlające Lirene i jestem bardzo zadowolona;).

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

ewelcia202

Zodiak: Byk

PostWysłany: Sro 25-08-2010, 9:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam skórę suchą i używam podkładu SORAYA do skóry suchej i normalniej super się sprawdza!
Kryjący make-up z Witaminą E, ujednolica koloryt skóry i zapewnia makijaż przez wiele godzin. Tuszuje niedoskonałości i drobne zmarszczki. Wygładza skórę oraz intensywnie ją nawilża w taki sposób ze nie powoduje błyszczenia się skóry.
GORĄCO POLECAM TEN PODKŁAD CENA OD 11zł DO 13zł
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 25-08-2010, 9:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja długo szukałam odpowiedniego podkładu, trudno było mi znaleźć dobry odcień. W końcu zdecydowałam się na Inglota i nie żałuję - wybór odcieni ogromny, a sam podkład trzyma się świetnie.

Powrót do góry

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 25-08-2010, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Od jakiegoś czasu przerzuciłam się na ten podkład i jestem z niego naprawdę zadowolona. Uśmiechnięta

Buzia mi się po nim nie świeci, jest godny polecenia. Puszcza oko

Podpis Płyń z wiatrem w plecy i z twarzą do słońca
Na falach losu tańcząc z gwiazdami
Powrót do góry

madzia89m

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 28-09-2010, 10:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Również mam problem z przebarwieniami i potrzebuję mocno kryjącego podkładu. Jak dla mnie najlepiej sprawdza się Revlon Colorstay. Pełna jego recenzja jest na stronie /reklama/ więc polecam zajrzeć Uśmiechnięta
Powrót do góry

polcia

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 08-10-2010, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mam ładną cerę, która nie wymaga zbytniego zakrywania, dlatego używam podkładu o lekkiej konsystencji, który nie tworzy efektu maski, jest choć tak naprawdę go nie widać. Pomaga mi w tym bardzo podkład mus Maybelline Dream Matte Mousse, jak dla mnie rewelacja Uśmiechnięta
Powrót do góry

floo

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 04-12-2010, 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

miałam taki ostatnio- fajny w miare trwały ale mnie nie zachwycił- przyzwity:)

w tym tyg kupiłam sobie ten i jest fajny zobaczymy jak dalej gdy skóra się przyzwyczaji[/list]
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Makijaże Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 6 z 8

Skocz do: