Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Pomoc księgowa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Businesswoman
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamillo

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 14:04    Temat postu: Pomoc księgowa Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

witam

Poszukuje jakies sprwadzonego biura rachunkowego włacznie z doradztwem podatkowym z Lublin ewentualnie osoba posiadajaca doswiadczenie w podatkach itp, licze na wasz pomoc i opinie ...

Z gory dziekuje i pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Kofeinka

PostWysłany: Czw 15-07-2010, 9:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cześć Kamillo! Jeśli dalej szukasz jakiegoś rozwiązania księgowego, to z własnego doświadczenia polecam Ci troszeczkę inne, nowoczesne rozwiązanie (o ile nie masz zbyt wielu dokumentów do przerobienia Puszcza oko). U mnie sprawdziła się księgowość online, a w zasadzie zarządzanie online. Musiałam założyć własną działalność (biznes ślubny) i zacząć wystawiać faktury, a z tym programem nie muszę bulić kasy na księgową, która dostanie ode mnie 20 dokumentów i to tylko w sezonie. Jak dla mnie super sprawa... Z tym, że jednak od czasu do czasu muszę nad tym przysiąść, ale z drugiej strony umowy i tak musiałabym w większości przypadków negocjować i sporządzać sama, więc jestem na plusie;) Finansowym plusie Uśmiechnięta
Powrót do góry

monika73

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Czw 03-02-2011, 1:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też polecam ten sposób - księgowość internetowa to niezłe rozwiązanie. Ja korzystam z programu /LINK/ już od dwóch latek i mogę się pochwalić, że żadnych problemów w skarbówce nie miałam, a to co u nich dobre to ceny! -można zaoszczędzić.
Powrót do góry

justyna1981

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sro 09-03-2011, 22:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja wolę żeby moimi fakturami zajęła się kompetentna osoba. Puszcza oko Wtedy mam pewność że nigdzie sie nie pomylę i zawsze wszystko będzie OK. Puszcza oko
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Businesswoman Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: