Ja jestem w Oriflame od roku. Zapisałam się głównie dlatego, że siedzę z moimi synami w domu i chciałam zajmować się czymś innym niż tylko domem
I w moim przypadku fajnie się to sprawdziło. Jak Teściówka przypilnuje mi dzieci to jeżdżę na szkolenia - w końcu w wieku 31lat nauczyłam się robić makijaż .
A zarobki - no cóż jak wszędzie - zależą od zaangażowania
A zarobki - no cóż jak wszędzie - zależą od zaangażowania
Dokładnie. Ja się skupiłam głównie na biżu (nowe techniki) a Ori troszkę w kącik odstawiłam. Tak czy inaczej jedno i drugie zajęcie odciąga od szarej rzeczywistości
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 243 Skąd: tam gdzie spadają gwiazdy
Wysłany: Pią 26-03-2010, 17:19 Temat postu:
Ja zdecydowała się na bycie konsultantką Betterware. Jak na początek radzę sobie dobrze choć większość moich klientek to kolezanki mojej mamy i ich koleżanki.
W wolnych chwilach robię biżuterię i sprzedaję wśród znajomych. Kokosów z tego nie ma ale zawsze coś mam na drobne wydatki.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 243 Skąd: tam gdzie spadają gwiazdy
Wysłany: Pią 26-03-2010, 21:10 Temat postu:
Oby tak było. Zobaczymy co czas pokaże.
Słyszałam, że dobrym sposobem na dorobienie się jest rynek kolekcjonerski. Znajomy sprzedaje na allegro stare pocztówki, za nie raz otrzymuje ok 100zl/szt.
Ciekawy pomysł Aagnes. Możesz napisac coś więcej na ten temat?
Tzn robisz to na własną rękę, czy jest jakaś firma?
Za starych, dobrych, studenckich czasów świetną fuchą było pakowanie prezentów w sklepach
Co prawda dłuuuuuuugie, wijące sie kolejki chętnych (pakowanie było za darmo), marudni klienci nie działały motywująco, ale mimo to prace wspominam bardzo miło, no i wypłata była elegancka!
Perfacja
Te sprzątanie biur nie wyszło mi gdyż było to na nowym osiedlu do którego żaden autobus nie dojeżdża, a ja nie mam prawa jazdy-wiec wyszła lipa Ale praca ogólnie fajna idziesz sprzątasz biura jak dobrze to robisz to polecają cię innym i tak leci.
Pozdrawiam