Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Porady w sprawie sexu i odp.forumowiczów
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka1989

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

sprajtka może masz jakieś nowe wiadomości na ten temat Bardzo szczęśliwa nie mamy się z czego pośmiać Złośliwa .
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
sprajtka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Koza
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Napisano, że eksperci odpowiedzą na moje każde pytanie- otóż mam problem, moja dziewczyna ja coraz więcej czekolady- czy może to oznaczać że jest w ciąży? Kochaliśmy się tylko z użyciem antykoncepcji, ale obawiam się że czekolada może być symptomem ciążowym.Najwięcej je tej z orzeszkami pistacjowymi. Czy to coś oznacza?Eksperci! POMÓŻCIE!
*** Najbardziej niepokoją mnie te pistacje. Jeżeli byłyby to orzeszki laskowe, bądź też fistaszki to ciąża byłaby możliwa zaledwie w 5,96%, jednakże pistacje podnoszą wasze szanse do 98,21%.Pozdrawiam.

*** Polecam kotlety z cebulką

*** jak pistacje to na pewno ciąża...

*** jak się całowaliście to całkiem możliwe...

*** całowanie jest bezpieczne, ale tylko przez szybę lub worek foliowy

*** a robiliście to przez gadu gadu czy skypa ??

*** a może to ciąża pozamaciczna i trzyma płód w szufladzie ?

*** Diagnozuję: Ciąża pozamaciczna w oku

Witam, jestem w 7 mies. i mam takie pytanie. Naczytałam się o słuchaniu muzyki przez "brzuszek" i o tym, ze fasolka słyszy mój głos i inne odgłosy z zewnątrz. Ja bardzo lubię słuchać muzyki przez słuchawki, relaksuje mnie to. Ale czy dzidzia tez słyszy te muzykę, która płynie ze słuchawek do moich uszu?? Pytam bo nie słucham muzyki poważnej...
***A ja tam puszczam fasoli muzykę jak rośnie, a nie jak jest już w brzuchu. Po co puszczać fasoli w brzuchu muzykę? Może po to, żeby ją lepiej i szybciej trawić

***A jak fasola ma słyszeć? fasolki nie słuchają, Fasolek SIĘ słucha

***No jak to, jak ktoś ma pusto z głowie to muzyka się niesie aż do fasolki.

***Tak, muzyka z twoich uszu dostaje się do krwiobiegu i poprzez łożysko i pępowinę dociera do uszu dziecka.

***Bo jak się zakłada słuchawki na brzuch to dzieci utykają za uszy miedzy ściankami macicy

A po jakim czasie plemniki umierają??to znaczy jeśli np. NASIENIE ma się na palcu i to wyschnie (ale mała ilość oczywiście) To Plemniki giną na ze tak powiem świeżym powietrzu??
***Taki plemnik potrafi być niesamowicie żywotny. Potrafi chodzić za tobą i prześladować. Miałam taki przypadek, zgubiłam go dopiero przy ladzie w supermarkecie, gdzie rzucił się entuzjastycznie na niepierwszej świeżości makrelę

Czy można bekać podczas ciąży? witam was od jakiegoś czasu strasznie bekam boje się że zapowietrzę dziecko co o tym myślicie?
***W żadnym wypadku nie wolno bekać, "pierdzieć" i tp., a najlepiej jeszcze nie oddychać, bo za dużo powietrza może przeciążyć umysł!!!

***Zapowietrzysz i od urodzenia będzie bekało głośniej niz jego ojciec - wspomnisz moje słowa!

***A ja ziewałam nie zasłaniając ust ręką, o kurcze....Całe szczęście, ze mąż zatykał mi usta podczas porodu i synkowi dzięki temu nic nie jest.

***Najwyżej raz na tydzień zaproś przystojnego hydraulika, to Ciebie i dziecko przy okazji odpowietrzy. Może być ten polski hydraulik eksportowany do Francji Uśmiechnięta

***Delikatne i zmysłowe ciężarne nie bekają, im się może co najwyżej lekko odbić, a i wtedy kraśnieją z zawstydzenia... jak możesz!?

***Jak się ziewa to robi się przeciągi!!!!dziecko się przeziębi albo będzie miało reumatyzm!!! matko, same nieszczęścia na nas czyhają...

***Słyszałam że jedna koleżanka mojej mamy bekała w ciąży i jej dziecko urodziło się z CZERWONYMI OCZAMI !!! no więc raczej odradzam..

***Ale te czerwone oczy to nie od bekania!!!! To od barszczu czerwonego z torebki !!!!!!!

***A ja słyszałam, że od barszczu to się dostaje takiej zielonej wysypki, między palcami dłoni? spytam giną.

***Zielona wysypka jest od groszku zielonego. A miedzy palcami, to pomyliło ci się - dziecko może mieć błony pławne miedzy palcami, jeżeli matka w ciąży kąpie się w jeziorze (wodniki rzucają uroki)

***przepraszam , ja dopiero 8 tc i jeszcze nie orientuję się dokładnie. ale - uważnie studiuję wszystkie posty i poszerzam, poszerzam zasoby wiedzy. ps. czy mogę pić z czerwonego kubka i czy nie szkodzi to dzidzi??????

***Absolutnie! Indianina chcesz urodzić?????

***Boże!!!! mąż mnie zabije!!!

W piątek wzięłam pierwszą tabletkę. W sobotę miałam przytulanko. W niedzielę zapomniałam pigułki (spóźnienie wynosiło równe 24 h), wzięłam w poniedziałek dwie. We wtorek poczułam silny ostry ból w podbrzuszu po lewej stronie, który koleżanki zdaje się opisują jako ból owulacyjny. We wtorek wieczorem, czy w środę, po podmyciu się wytarłam się nie swoim ręcznikiem, tylko wujka.
Proszę, powiedzcie mi, że nie mogłam zajść w ciążę z ręcznikiem! Jak to napisałam to widzę że to absurd, ale tkwi we mnie ten kretyński lęk i nie mogę się go pozbyć ((
***Mogłaś zajść w ciążę z ręcznikiem-urodzisz myjkę

***W akcie zemsty za twój stres podsunęłabym wujkowi jego własny ręcznik nasączony kremem do depilacji. niech też ma. a co!

***Módl się, żeby wujek nie miał kiły, rzeżączki, czy wesz łonowych, bo to prędzej mogłaś złapać po używaniu wspólnego ręcznika

***Zarażono mnie tu swym irracjonalnym lekiem. Ręcznik to pryszcz ,wanna to jest wulkan możliwości. Mam syna w wieku maturalnym.Nie pamiętam czy dobrze wyszorowałam wannę

***Ja mam podobny problem do zakłopotanej niewiasty, od ponad miesiąca pracuję w nowym miejscu i siedzę na krześle, na którym wcześniej urzędował... niejaki Grzegorz (mężczyzna!!!) i mam obawy, że za 8 miesięcy urodzę jego maleństwo - to by było krześlątko?!?!? Od takiego siedzenia to dopiero można zajść w ciążęUśmiechnięta!!!

***I tak rodzą się taborety...

***Dziewczyny, tak sobie to czytam i nie mogę oprzeć sie wrażeniu ze coś tu zostało przegapione... co się stało z wujkiem????

***Przecież podtarła się ręcznikiem wujka (domyślam się ze było to po przytulaniu się z mężem) i mogla na nim zostawić spermę męża!!!!!

***Ja myślę,ze ręcznik z taka ilością plemników już dawno wypełzł z mieszkania.Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie...jak stonoga Uśmiechnięta

***Zanim obwieścisz przy rodzinnym obiedzie, ze jesteś w ciąży z ręcznikiem wujka, to zwierz się mamie. Bo mam irracjonalny lęk, że ona tez wycierała się tym ręcznikiem ;P ))

Seks podczas ciąży czym grozi? Czy będąc w ciąży mogę współżyć bez strachu, że zajdę w drugą?
***A co za problem? i tak już jesteś w ciąży, więc za jednym zamachem załatwisz dwoje dzieci

***Możesz zajść w kolejne co miesiąc i dzieci będą się rozwijać obok siebie, a ty będziesz permanentnie w którymś tam miesiącu ciąży, rodzić co miesiąc. to taka nowa promocja LPR i PiS.

***A pomysł, ile kasy dostaniesz!!! nawet jak teraz nie wpadasz w próg becikowego, to po tych wszystkich dzieciach dochód w rodzinie ci się zmniejszy po przeliczeniu na głowę, i może ci skapnie jakieś extra becikowe za np 500 procent normy, jak w starych dobrych czasach, za sierpu i młota))
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

efrell
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 10

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Buhaha no to sie usmialam

Cytat:
Słyszałam że jedna koleżanka mojej mamy bekała w ciąży i jej dziecko urodziło się z CZERWONYMI OCZAMI !!! no więc raczej odradzam..

Śmiech do łez

Ale ciaza z recznikiem wymiata. Cool

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

liva

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

haha Dobre haha

Podpis Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą .
Powrót do góry

Aneczka1989

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi czasami brak słów hehe, mam nadzieję, że to ludzie udawają z takimi pytaniami bo to po prostu jest kosmos Bardzo szczęśliwa.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

siasia

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 25-11-2009, 18:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

hahahaa ;D a miałam taki zły humor Złośliwa od razu mi przeszło ;D ale się uśmiałam jejuśku dobre no Złośliwa
Powrót do góry

dziuba

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 27-11-2009, 23:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Najlepsza historia z ręcznikiem wujka.
Urodzenie myjki mnie zwaliło z krzesła prawie.

I jak plemnik rzucił się w markecie na makrele to mnie tez rozniosło.

O matko, ale się uśmiałam... hahahaha

Podpis You'll never know if you don't go,
You'll never shine if you don't glow!
Powrót do góry

Całkiem_Zwykła

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 07-12-2009, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hahahaha Masakra !!!!! Ubaw po pachy...

Podpis =5 maj 2009 - Córunia- Julka= :*

=16 październik 2010 - Nasz Dzień= :*
Powrót do góry

Miśka

Zodiak: Byk

PostWysłany: Czw 14-01-2010, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To jest śmieszne, ale mnie to przeraża, że są osoby na prawdę mające takie problemy Zszokowana Mam nadzieję, że z czasem coś zacznie się zmieniać, bo jak wspominam swoje wychowanie seksualne na lekcjach w szkole to .....
hahahaha
Zostałam nauczona, że jak się spocę to powinnam umyć pachy i używać antyperspirantu, a nie śmierdzieć po WF Zakłopotany

Podpis Dlaczego musimy słuchać głosu serca?
Bo tam skarb twój, gdzie serce twoje. (Alchemik)
Powrót do góry

Chamonra

Zodiak: Lew

PostWysłany: Nie 17-01-2010, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Głupota ludzka nie zna granic Bardzo szczęśliwa
Prawie popłakałam się ze śmiechu Puszcza oko

Podpis "Śmierć przy nim jest pełnią życia"
-M.L.Kossakowska
Powrót do góry

Chamonra

Zodiak: Lew

PostWysłany: Wto 19-01-2010, 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak czytam te pytania to przeraża mnie głupota ludzka, a jak czytałam odpowiedzi to sie usmiałam,że heja Bardzo szczęśliwa Są genialne Bardzo szczęśliwa

Podpis "Śmierć przy nim jest pełnią życia"
-M.L.Kossakowska
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 19-01-2010, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wszystkie genialne, ale rozwaliły mnie te 3:
sprajtka napisała:

***Taki plemnik potrafi być niesamowicie żywotny. Potrafi chodzić za tobą i prześladować. Miałam taki przypadek, zgubiłam go dopiero przy ladzie w supermarkecie, gdzie rzucił się entuzjastycznie na niepierwszej świeżości makrelę

***Mogłaś zajść w ciążę z ręcznikiem-urodzisz myjkę

***Ja myślę,ze ręcznik z taka ilością plemników już dawno wypełzł z mieszkania.Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie...jak stonoga Uśmiechnięta

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

grisalle

PostWysłany: Pon 08-02-2010, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

niesamowite brak słów Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Madzia202

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Czw 18-03-2010, 18:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

czy zajmowanie się rybkami w czasie ciąży może jakoś szkodzic, z góry dziękuje za odpowiedzi
***Tak. Może poważnie zaszkodzić rybkom.

***owszem, rybki w ciązy sa wyjątkowo wrażliwe i można im zaszkodzić

***niestety grozi to urodzeniem syrenki

Hahahahah xDDDDDDD

Podpis A bywa tak i tak, nie zawsze szczęście się w życiu ma.Jak czegoś brak, to brak
Powrót do góry

Malutka Gwiazdka

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 26-03-2010, 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Urodzisz myjkę Bardzo szczęśliwa o matko Bardzo szczęśliwa

Podpis Nie ma nic trafniejszego nad umiejętność kochania się wzajemnie przez całe życie. Serduszko
Kocham Cię Zakochany
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: